Pronostic Tenis : Joao Sousa – Philipp Kohlschreiber ATP Halle 19.06.2017

382

Joao Sousa – Philipp Kohlschreiber

A doua saptamana a turneelor destinate sezonului de iarba aduce in prim plan turneele de 500 de puncte de la Halle si de la Londra. Unul dintre favoritii turneului de la Halle este germanul Philipp Kohlschreiber, castigatorul din anul 2011. Turneul Gerry Webber va putea fi urmarit in direct pe programele Digisport.

Philipp Kohlschreiber

 • Germanul pare sa se acomodoze bine pe iarba de pe teren propriu, reusind un turneu destul de bun la Stuttgart, unde a reusit victorii importante in fata unor adversari de calibru pe aceasta suprafata, cipriotul Marcos Baghdadis si a americanului Steve Johnson, fiind oprit in sferturile de finala de castigatorul competitiei, francezul Lucas Pouille.
 • Kohlschreiber incearca sa isi gaseasca o forma foarte buna pentru cel de-al 3-lea turneu de Grand Slam al anului, de la Wimbledon, care va incepe peste 2 saptamani.
 • Terenurile din complexul Gerry Webber ii sunt foarte cunoscute lui Kohlschreiber, fiind terenuri de antrenament pentru sezonul de iarba.

Joao Sousa

 • Portughezul in varsta de 28 de ani, care ocupa in prezent locul 60 in clasamentul ATP, vine la Halle dupa un sezon de zgura foarte slab, reusind doar o victorie in ultimele 8 meciuri, in primul tur la Roland Garros, impotriva sarbului Janko Tipsarevic.(3:1)
 • Este primul meci al acestui an pe iarba, neparticipand in turneele premergatoare acestui turneu, la Stuttgart sau la Hertogenbosch

Intalniri directe

Portughezul Sousa il conduce pe germanul Kohlschreiber cu scorul de 2-0 in cadrul meciurilor directe, ambele dateaza din 2015, in cadrul turneului de la Montpellier (2:1) si turneului Mastert 1000 de la Cincinnati (2:0)

Pronostic Philipp Kohlschreiber – Lucas Pouille

 • Germanul Philipp Kohlschreiber va avea avantajul terenului „propriu”, complexul de la Halle reprezentand pentru el baza de antrenament.
 • Faptul ca Kohlschreiber a reusit deja victorii importante in acest sezon pe gazonul de la Stuttgart ii ofera inca un avantaj impotriva portughezului Joao Sousa, care se va afla pentru prima data in acest sezon intr-un meci oficial pe iarba
 • Forma aratata in ultimele luni de Sousa este una extrem de slaba, pierzand in primele tururi la ultimele 5 turnee premergatoare Openului Francez, increderea sa fiind la un nivel extrem de scazut.
 • Pronosticul acordat pentru acest meci este victoria lui Philipp Kohlschreiber in minimum de seturi.

Pronostic : Kohlschreiber castiga cu 2:0 la seturi @1.62 – Betano

Click AICI pentru a paria pontul; ai bonus 100% pana la 500 RON!

Bilant autor (Tennis.tipster.92) iunie 2017 : castigate 3 , pierdute 1

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

 1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
 2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
 3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here