• Acasă
  • Prezentarea echipei Biletu-Zilei.com

Prezentarea echipei Biletu-Zilei.com

Atunci când joci pronosticuri propuse de o persoană de pe un site care oferă ponturi pariuri considerăm că este important să știi cine este cel aflat în spatele unui nickname.

De aceea ne-am gândit să-ți prezentăm rând pe rând persoanele care se ocupă de acest site, de la cei care au grijă ca totul să funcționeze în condiții optime până la cei care fără de care Biletu-Zilei.com n-ar fi ajuns unul dintre cele mai importante 2 site-uri de profil din România, mă refer aici la tipsterii care propun bilete pariuri și pronosticuri.

TIPSTERI FOTBAL

chiriladavid25

CHIRILADAVID25 - vezi ponturi

Numele meu este David Chirilă și începând cu anul 2018 m-am alăturat site-ului Biletu-zilei.com, fiind unica mea experiență, de până acum, în această branșă a pronosticurilor fotbal. 

Am o încredere de sine ridicată, motiv pentru care de multe ori prefer să mă duc pe instinct și mai puțin pe o analiză statistică atunci când propun ponturi fotbal. Îmi place foarte mult oferta de pariuri de la Betano, majoritatea ponturilor oferite de mine fiind de la aceasta casă de pariuri.
radu oprea

RADU OPREA - vezi ponturi

M-am născut în 1989, sunt din orașul marelui Dobrin și am fost legitimat la juniorii lui FC Argeș. Am început sa pariez în 2011 la o casa de pariuri offline care acum nu mai există. 

În prezent mă ocup de avancronicile meciurilor de fotbal din diverse competiții, dar și de biletul zilei cota 2+. Îmi place să pariez pe primele ligi din Anglia, Germania și Franța și de cele mai multe ori mizez pe numărul de goluri. Deviza mea este una care seamănă cu ceea ce auzim pe numeroase stadioane din România: "Pe ei, pe banii lor!".
johnny

JOHNNY - vezi ponturi

Numele meu este Ionuț și scriu avancronici la pariuri sportive încă din 2013. Deși de-a lungul timpului am oferit ponturi din mai multe sporturi, pasiunea mea cea mare rămâne fotbalul. 

Campionatele care mă atrag cel mai mult sunt cele ale Italiei și Germaniei. Ofer, însă, pronosticuri și din celelalte campionate puternice ale Europei, dar și din fotbalul românesc. Majoritatea ponturilor le pariez la Betano.
zamfi

ZAMFI - vezi ponturi

Mă numesc Ionuț și încep prin a vă spune că m-au atras pariurile sportive încă din anul 2010. În prezent desfășor una dintre activitățile care îmi plac cel mai mult și anume redactez articole sportive aici pe Biletu-zilei.com.

Urmăresc în special pronosticurile combinate din oferta caselor de pariuri. Fotbalul este sportul despre care scriu. Mă axez pe evenimente din Spania și Franța, acestea fiind competițiile mele favorite.
cristian lenga

CRISTIAN LENGA - vezi ponturi

Născut la începutul anului 1989 îmi aduc aminte și acum prima agenție de pariuri în care am intrat. Era anul 2004 și pe cât de tare îmi plăcea să plasez bilete, pe atât de dificil îmi era să intru în agențiile stradale.
În ultimii ani am urmărit constant campionatele din Spania și Anglia, iar casele la care prefer să pariez sunt Superbet și Betano. În principiu, plasez bilete pe care le consider cât mai sigure, pe care le analizez foarte bine, pentru că nu mi-a plăcut niciodată să pariez „la plesneală”. Până la urmă, scopul este să câștig cât mai des și să fiu mereu pe plus.


alex rizea

ALEX R vezi ponturi

Numele meu este Alex Rizea și studiez fenomenul pariurilor sportive de aproximativ 15 ani, la început prin "casele din cartier",iar apoi din 2011 exclusiv online. În ultimii ani m-am specializat pe handbal, și încerc de fiecare dată să realizez o analiză pertinentă, care să ne ducă spre câștig. 

Am colaborat cu mai multe site-uri care propun pronosticuri din România și din afara țării. Pe Biletu-Zilei.com propun biletul zilei din handbal.
alex iacob

ALEX IACOB vezi ponturi

Sunt Alex Iacob, am 26 de ani, iar această pasiune a pariurilor sportive am gasit-o în anul 2013. Din 2017 am început să ofer ponturi pariuri pe site-urile de specialitate, iar din anul 2018 am aprofundat acest domeniu, activând ca bookmaker.

Mă axez pe pariurile speciale, de tip, cornere, cartonașe, faulturi, șuturi pe poartă, la fotbal, dar și la tenis, pariuri pe ași, duble greșeli, puncte câștigate cu serviciul, etc. Aleg să joc pe aceste variante, ce le putem găsi în cadrul caselor de pariuri: Betano, Superbet, sau Mr. Bit, fiindcă deseori avem multe value bet-uri.
redd

RED - vezi ponturi

Sunt Cătălin și pariez de peste 5 ani. La inceput eram obsedat de casele de pariuri stradale și de biletele cu cel puțin 11 evenimente, adică pariam sume mici pentru câștiguri mari, dar mi-am dat seama că așa nu aveam cum să ies pe plus. 

De o perioadă bună de timp pariez exclusiv online și prefer casa de pariuri Netbet deoarece are cele mai mari cote pentru intervalele de goluri, pe care mă axez foarte mult. În general joc cel mult 3 meciuri pe bilet.

Tipster baschet & fotbal american & baseball

wade

WADE vezi ponturi

Sunt Wade și analizez baschetul și sporturile din SUA din sezonul 2004-2005. M-am specializat pe NFL, NBA și MLB, dar ofer și pronosticuri din Euroliga sau liga națională de baschet.

Nu propun ponturi după instinct sau echipe favorite, iar disciplina este una dintre cheile succesului pe termen lung. Pariez pe cifre, nu pe echipe, și o fac doar atunci când identific un avantaj asupra casei de pariuri. Țelul meu este să obțin constant un procentaj de câștig de minim 55%.

Tipster hochei pe gheață

andrei cinculescuu

ANDREI CINCULESCU vezi ponturi

Mă numesc Cinculescu Andrei și activez în această branșă din anul 2015. Primul meu contact cu așa zisa "lume a pariurilor" a fost la vârsta de 12 ani. La început jucam renumitele bilete tip "cearșaf", dar în timp mi-am dat seama de faptul că prin acest stil de joc nu făceam altceva decât să-mi pierd timpul și banii. 

Din punctul meu de vedere, la pariuri nu poți câștiga fără a deține 3 elemente foarte importante: informație, răbdare și strategie.

Tipsteri tenis

tennistipster92

TENNIS.TIPSTER.92 vezi ponturi

Sunt Ovidiu, am 29 de ani și colaborez cu echipa Biletu-Zilei din 2017. Sunt un împătimit al sportului, dar m-am specializat în ultimii ani pe ponturi din tenis, sport care a crescut mult în România.

Chiar dacă este un sport individual și jucătorii trebuie să se descurce pe cont propriu, tenisul îmi oferă încredere suplimentară de pariere datorită faptului că majoritatea pariurilor sunt de tipul 2-way. Prefer să plasez pariurile la Betano, pentru că este casa cu cele mai multe stream-uri video pe tenis și are o ofertă bogată.
adrian 1981

ADRIAN1981 vezi ponturi

Am început activitatea în lumea pariurilor sportive în anul 2006 odata cu apariția primelor agenții de pariuri online. În ultimii 15 ani am avut colaborări cu mai multe site-uri de profil pentru oferirea de ponturi și creare de conținut. 

Am cochetat de-a lungul timpului cu aproape toate sporturile populare, la început cu fotbal, ulterior cu baschet și tenis. În prezent sunt specializat pe ponturi tenis, urmăresc de mult timp toate turneele importante și încerc să-mi folosesc experiența în oferirea de ponturi câștigătoare.

Tipsteri handbal

florin1981

FLORIN1981 vezi ponturi

Sunt Florin și pariez încă de prin 2008, atunci când oferta era una destul de limitată, din acest motiv pentru mine avântul caselor de pariuri online a fost binevenit. 

Pe Biletul-zilei.com ramura aleasă de de mine a fost handbalul, un sport care ne-a adus multe satisfacții, dar de pe urma căruia, grație ofertei tot mai diversificate, se pot câștiga și bani! Deviza mea este "să fie verde"!

REDACTOR

bmg2

Eu sunt Mihai, un pasionat al pariurilor încă de pe vremea PariLoto, dar acum pot spune că n-aș renunța la agențiile online. Am colaborat cu mai multe site-uri de jocuri, dar de câțiva ani mă găsești doar pe Biletu-zilei.com, acolo unde redactez în prezent articole despre sport și pariuri sportive, cât și despre cazinouri online.

O sa observi că analizez orice ofertă promoțională existentă pe piață, din care să putem face bani. Recomand pariuri sportive la Betano sau Superbet, dar și jocurile lor de păcănele din casino. Deviza mea este: "Să fie verde!".

TEAM LEADER

laur1985
Activez pe site-uri de profil încă din 2005, când în România nu erau decât 2-3 site-uri unde se găseau informații despre case de pariuri.

După ce m-am ocupat de coordonarea unui alt mare site de profil am ajuns în 2014 pe acest site și împreună cu colegii mei am reușit să facem din Biletu-Zilei.com unul dintre cele mai importante 2 site-uri de pariuri și cazino din România.

FONDATOR

matei ioan
Am creat Biletu-Zilei.com în anul 2014 din dorința de a oferi pariorilor din România informații utile despre ceea ce înseamnă pariurile sportive în general, și pariurile online în special. Între timp am adăugat și o secțiune de cazino unde încercăm să venim cu cele mai noi informații legate de site-urile de păcănele online.

La peste 7 ani de la lansare pot spune că site-ul și-a îndeplinit în mare măsură obiectivul, ajungând în top-ul celor mai cunoscute nume din România pe această nișă.