Biletul zilei “ambele marchează” 21.09.2015

333

unnamedM-am decis ca începând de astăzi să fac un experiment pe o durată de 100 de zile. Ca o paranteză, experimentele la pariuri nu se fac în 2-3-10 zile pentru că sunt irelevante (puteţi prinde o perioadă bună sau viceversa, una slabă). Aşadar vreau să fac un experiment începând de astăzi şi până la finalul anului şi să văd dacă se poate realiza un profit decent jucând tipul de pariu “ambele echipe marchează”. Acesta, alături de over 2.5 goluri, este tipul de pariu preferat de mine.

În aceste 100 de zile de jurnal urmăresc să postez zilnic un bilet care să conţină 4-6 meciuri care cred că se vor încheia cu goluri în ambele porţi. De asemenea vreau ca la final să am un procentaj de bilete câştigate de cel puţin 25%. Vorbim totuşi de 4-6 meciuri pe bilet, aşa că nu vă aşteptaţi să iasă zilnic. Dacă însă din 100 de bilete prind 25, la o cotă medie de 7 aş avea un profit de 75u. Dacă din 100 prind 40 tot la o cotă medie de 7 profitul va fi în jur de 180 de unităţi. 40 de bilete din 100 înseamnă un bilet la patru zile. O fi greu? Vedem pe parcurs!

Posibil ca în această perioadă să mai am şi zile de pauză (când n-avem ofertă la fotbal). Acelea se pot “recupera” în zilele cu ofertă foarte bogată.

Cotele de pe bilete vor fi luate de la Unibet sau Winmasters (agenţii licenţiate în România pe care vi le recomand). Fiind o perioadă de test aceste bilete vor fi doar virtuale, iar dacă lucrurile merg ok din 2016 încep seria pe bani reali.

Recomand parierea unei mize de 20 RON, asta ca să “simţi” ceva atunci când iese un bilet, pentru că dacă-l joci cu 5 RON la cotă 7 câştigul este mai “subţire”, dar totuşi este câştig oricum.

Vă aştept şi pe voi zilnic cu propuneri de meciuri care credeţi că se vor încheia cu goluri în ambele porţi!

Biletul zilei GG 21.09.2015

Pariază biletul de mai sus la această casă de pariuri online şi dacă-l pierzi vei primi 50% din miză până la maxim 150 RON, cu condiţia să fie primul bilet jucat la agenţia respectivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here