Ponturi pariuri EURO 2024 propuse de ChirilaDavid25

Scris de chiriladavid2512/06/2024

In acest articol ti-am pregatit 5 ponturi antepost de la EURO 2024. Am ales sa mizez in mod special pe performantele echipelor la turneul final, dorind sa maximizez sansele de reusita a pronosticurilor, implicand un risc moderat.

Ponturile Euro 2024 pe termen lung propuse de mine sunt ideale de jucat toate pe un singur bilet, iar cum majoritatea provin de la o casa de pariuri, recomand plasarea biletului la Superbet, inclusiv primul pronostic regasindu-se in oferta acestui operator de pariuri.

Acestea fiind spuse, va doresc sa va bucurati cat mai mult de meciurile de la turneul final si de ponturile oferite de tipsterii biletu-zilei.com. Hai Romania!

EURO – 2024 ponturi pariuri

Am cateva echipe pe care le vad ajungand departe la turneul final, una dintre acestea fiind Portugalia, cea care are un lot extraordinar ce i-a permis castigarea grupei fara emotii, fiind de altfel singura selectionata ce a izbutit sa-si castige toate meciurile.

Astfel, Portugalia si Franta cred ca sunt echipele cele mai bine inchegate la acest turneu final si le vad pe ambele ajungand cel putin pana in sferturi, contand mult imperecherea mai ales din fata sferturilor pana in etapa finala.

EURO 2016 a fost primul trofeu major castigat de Portugalia, la EURO aceasta facand mai tot timpul o impresie buna, doar in 2020 nereusind sa treaca de optimi.
EURO – 2024
Pronostic: 
Portugalia se califica in sferturi de finala
Cota: 
1.60 @

EURO – 2024 ponturi pariuri

Acesta e unul dintre pariurile destul de greu de jucat, anume, echipa ce va ocupa ultimul loc intr-o grupa si asta pentru ca si locul 3 poate sa se califice in optimi si astfel fiecare punct conteaza.

Totusi, cred ca Slovenia e cea mai slaba echipa din aceasta grupa, o echipa care a ajuns sa apeleze la serviciile lui Josip Ilicic, cel care a ajuns la 36 de ani si care o incheiase cu fotbalul mare dupa ce a trecut printr-o depresie cronica, ajungand sa puna kilograme multe peste normal.

Totodata, in afara portarului si a celor doi atacanti Sporar si Sesko, Slovenia nu prea are jucatori si vor avea mari probleme in aparare, deoarece linia de mijloc nu e deloc una prea grozava.
EURO – 2024
Pronostic: 
Grupa C – Clasare Slovenia – ultimul loc in grupa
Cota: 
1.72 @

EURO – 2024 ponturi pariuri

Am vorbit de sansele Portugaliei si Frantei de a ajunge cel putin in sferturi si adaug aici si o sansa mare ca Belgia sa ajunga si ea macar intre primele 8, avand o grupa destul de usoara, una cu Romania, Ucraina si Slovacia.

Si programul o favorizeaza pe Belgia, care daca isi va castiga duelul cu Slovacia si mai apoi pe cel cu Romania, va castiga foarte probabil grupa si va avea un adversar destul de usor, una dintre echipele de pe locul 3 din primele 4 grupe in ordine alfabetica.

Si cred ca Belgia e o echipa mult mai puternica decat formatiile ce se vor clasa pe locurile 3 din primele 4 grupe, astfel am incredere mare in acest pont.
EURO – 2024
Pronostic: 
Faza competitiei in care ajunge echipa Belgia – sfertfinalista
Cota: 
1.72 @

EURO – 2024 ponturi pariuri

Un pariu special foarte interesant ce mi-a atras instant atentia e acesta pe total cartonase portari la turneul final, peste 3.5 cartonase, un numar de 4 cartonase ce trebuie sa fie acordate in cele 51 de meciuri, fiind valabile si cele primite in prelungiri.

Si astfel, pariul pare a fi unul destul de usor de prins, existand multe motive pentru care un portar poate incasa cartonas, de la acte de indisciplina, pana la trageri de timp, faulturi, si asa mai departe.

In special portarii echipelor mai mici sunt susceptibili de a incasa cartonase, in special daca rezultat e unul bun pentru echipa lor.
EURO – 2024
Pronostic: 
Total cartonase – Portari (inclusiv prelungiri) – Peste 3.5
Cota: 
1.65 @

EURO – 2024 ponturi pariuri

Chiar daca unii jucatori au calcat pe minge sau i-a incomodat putin, nefiind obisnuiti cu aceasta, pana la EURO mai avem cateva zile bune in care acestia sa se acomodeze cu balonul de joc, echipe trebuind sa se pregateasca si tehnic de EURO.

Si cum mingea e una ce a fost apreciata de fotbalistii Romaniei in special pentru modul in care cade in momentul lovirii din loviturile libere, cred ca vom avea meciuri cu minim 3 suturi pe poarta, fiind un turneul final de la care toate echipele ar trebui sa aiba pretentii datorita formatului ce permite calificarea in optimi si a anumitor echipe ce vor termina pe locul 3.
EURO – 2024
Pronostic: 
Meciul cu cele mai putine suturi pe poarta (inclusiv prelungiri) peste 2.5
Cota: 
2.30 @
ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea  te intereseze și: