Ce nebunie de weekend pentru pariori!

174

Am avut parte de un weekend destul de slab, probabil, pentru majoritatea pariorilor. Am identificat numai in campionatele cat de cat importante nu mai putin de 21 de rezultate surprinzătoare, cel puţin privind calculele de pe hârtie.

weekend nebun

De departe “bomba bombelor” a venit din Spania, Real Madrid neputând să câştige în prima etapă pe terenul unei nou-promovate. Dacă a existat o persoană inspirată, care să joace single şansa dublă 1x cu siguranţă aceea îşi freacă acum mâinile de fericire.

În Italia Roma, Juventus, şi Napoli nu s-au putut impune deşi erau favorite, iar în Portugalia cei trei granzi au scos împreună doar două puncte.

La turci nici Besiktas (era totuşi mare favorită în ciuda numelui adversarului) acasă cu Trabzonspor, nici Fenerbahce la Rizespor nu s-au putut impune, iar în Manchester Unted, Lyon sau Dinamo Zagreb sunt câteva din celelalte mari favorite care au capotat şi au stricat foarte multe bilete.

Cine juca măcar cinci din aceste surprize pe un bilet avea un câştig considerabil.

Voi pe cine aţi pierdut?

Pariază la această casă de pariuri online şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

1 COMENTARIU

  1. M-au scos si de pe bilete dar si din minți Manchester (impotenți), Shalke, Juventus, marele Real Madrid, Rosenborg (am luat 1 pauza 1 final) și Fenerbahce. Noroc ca si-au facut treaba Chelsea, Man City, Bayern, Steaua (cu putin noroc), Sassuolo, Sampdoria, Odd și Marseille.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here