Pronostic Gilles Simon – Alejandro Falla (30.03.2015)

341

Gilles Simon si Alejandro Falla isi dau intalnire luni in turul al 3-lea de la turneul de simplu ATP Miami si se intalnesc pentru a cincea oara.Francezul pleaca favorit datorita diferentei din clasament aflandu-se pe locul al 14-lea iar adversarul sau este un jucator mult mai prost cotat aflandu-se pe locul 133.

Falla vine din calificari unde s-a impus cu minimul de seturi iar in primele doua tururi s-a impus 2-1 cu Berrer si 2-0 in fata lui Karlovic.Simon a evoluat direct in turul 2 unde l-a intalnit pe Kukuskin si dupa setul 2 mai slab a reusit sa se impuna in decisiv cu 6-0.

Cei doi jucatori s-au mai intalnit de 4 ori unde francezul conduce cu 3-1 la victorii.Falla o obtinut singura lui victorie in 2013 la ATP Valencia iar in celelalte 3 partide a reusit sa castige un singur set.Cred ca Gilles Simon nu-i va acorda vreo sansa columbianului si cel mai probabil se va impune in 2 seturi.

Mizez pe o partida castigata de Simon destul de clar tinand cont ca intalneste un adversar venit din calificari si aleg pronosticul ca francezul se va impuna la o diferenta de minim 5 game-uri.Acest pronostic se poate incadra fara probleme la ponturi pariuri de maine.

Pronostic: Gilles Simon – Alejandro Falla @ Handicap Gilles Simon -4.5 game-uri > 1.825  la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here