Pronostic Mikhail Youzhny – Gael Monfils (23.04.2015)

282

Unul dintre ponturile zilei de joi de la turneul de tenis ATP Bucuresti are loc pe Arena Centrala unde Mikhail Youzhny il intalneste pe Gael Monfils in faza optimilor.Tinand cont de evolutia rusului din primul tur ii va fi foarte greu sa obtina victoria impotriva lui Monfils.

Francezul a aratat o evolutie buna in acest an si in acest moment se afla pe locul 15 cu 2020 de puncte.Adversarul sau a reusit sa stranga 815 puncte aflandu-se pe locul 57 in clasamentul ATP.

Ambii jucatori au mai participat la Monte Carlo unde Youzhny a fost eliminat inca din primul tur in 2 seturi de catre Mayer.De cealalta parte Monfils a avut un turneu foarte bun reusind sa elimine cu minimul de seturi pe Federer si Dimitrov, si a fost eliminat in semifinale de catre Berdych.


Promotii pariuri Lazio - FCSB

  1. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 30 (maxim 5 RON). Inregistreaza-te aici >>
  2. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 20 (maxim 50 RON) - miza inapoi daca pariul este pierdut. Inregistreaza-te aici >>
  3. Pariaza pe rezultat final 1x2 la Lazio - FCSB la cota 10 (maxim 50 RON) - dublul mizei inapoi daca pariul este pierdut. Inregistreaza-te aici >>

Francezul a primit din partea organizatorilor un wild card si evolueaza direct in faza optimilor.Youzhny a intalnit in primul tur pe Marius Copil unde a avut mari dificultati datorita serviciului bun al romanului dar s-a impus cu 2-1 la seturi.

Monfils vine cu un moral bun dupa turneul de la Monte Cardlo si daca Youzhny va aratat acelasi joc ca in primul tur,va avea probleme si merg pe o victorie a francezului in 2 seturi.

Pronostic: Mikhail Youzhny – Gael Monfils @ Monfils 2-0 > 1.70 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here