Pronostic Murray A.-Berdych T. (3.04.2015)

242

tenis 640x4001In aceasta seara in prima semi-finala de la Miami se intalnesc Andy Murray locul 4 ATP si Tomas Berdych locul 9 ATP. In intalnirile directe Berdych il conduce pe Murray cu 6-5.

In turneul de la Indian Wells Muray a fost eliminat in semi-finala de sarbul Novak Djokovic locul 1 ATP cel care joaca in a 2 semi-finala in turneul de la Miami. Pana la intalnirea cu Djokovic din semi-finala turneului de la Indian Wells, Murray i-a eliminat pe Vasek Pospisil locul 60 ATP, pe germanul Philipp Kohlschreiber locul 28 ATP, pe francezul Adrian Mannariano locul 32 ATP si pe spaniolul Feliciano Lopez locul 12 ATP.

Adversarul sau Berdych, a fost eliminat in sferturi de elvetianul Roger Federer locul 2 ATP in turneul de la Indian Wells. Pana la intalnirea cu Federer, Berdych i-a eliminat pe ucraineanul Sergiy Stakhovsky locul 51 ATP, pe americanul Steve Johnson locul 43 ATP si cehul Lukas Rosol locul 30 ATP.

In turneul de la Miami, Murray a trecut  pana acum de Donald Young locul 44 ATP, de Santiago Giraldo locul 31 ATP, de Kevin Anderson locul 17 ATP si de austriacul Dominic Thiem locul 52 ATP.

Berdych i-a eliminat pe coreanul Chung locul 121 ATP, austriacul Tomic locul 29 ATP, pe francezul Monfils dupa ce acesta s-a retras in setul al doi si pe argentineanul Juan Monaco locul 46 ATP.

Pronostic: peste 22.5 game-uri cota 1.83 la Sportingbet . Multa Bafta !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here