Pronostic Simone Bolelli – Andreas Haider-Maurer (23.04.2015)

276

Joi au loc celelalte meciuri din turul 2 de la turneul de tenis simplu masculin de la Bucuresti unde prima partida are loc pe Arena Centrala si are ca protagonisti pe Simone Bolelli si Andreas Haider-Maurer.Tinand cont de evolutia celor doi jucatori de la ultimele turnee unul dintre pronosticuri alese de pariori ar fi o victorie a lui Bolelli.

Diferenta din clasament ATP dintre cei doi este una mica unde Bolelli se afla pe locul 50 cu 931 de puncte iar austriacul pe locul 47 cu 946 de puncte.

Ambii jucatori au mai evoluat la Monte Carlo inainte sa vina la Bucuresti unde Bolelli a fost eliminat de Estrella iar Haider-Maurer de catre Djokovic.

Italianul l-a intalnit in primul tur pe Andrey Golubev si a reusit sa se impuna cu minimul de seturi 7:6 si 6:4.De cealalta parte Haider-Maurer a avut nevoie de 3 seturi sa-l elimine pe croatul Dodig desi a avut emotii dupa setul 2, cu 7:5, 0:6, 6:4.

Cei doi jucatori s-au mai intalnit pana acum de 3 ori unde Bolelli conduce cu 2-1 la victorii iar ultima intalnire a avut loc la finalul anului 2014, unde italianul s-a impus cu 2-0 la seturi.Tinand cont de evolutia celor doi din turul 1 cred ca Bolelli va reusi sa se califice in sferturi.

Pronostic: Simone Bolelli – Andreas Haider-Maurer @ Simone Bolelli > 1.444 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here