Pronostic Tomas Berdych – Gael Monfils (18.04.2015)

258

Prima semifinala de la turneul de tenis ATP Monte Carlo, Monaco are ca protagonisti pe Tomas Berdych si Gael Monfils.Cu siguranta aceasta partida se va afla pe ponturile zilei tenis de sambata unde la prima vedere este greu de dat un pronostic.

Cehul se afla momentan pe locul al 8-lea cu 4510 de puncte ATP iar adversarul sau se afla pe locul 18 cu aproape 3000 de puncte mai putin.

Berdych a evoluat direct din turul 2 reusind sa elimine in primele 2 meciuri pe Stakhovsky si Bautista.In sferturi l-a intalnit pe canadianul Raonic care s-a retras la 5-2 pentru ceh in primul set.

De cealalta parte Monfils a intrat in lupta din primul tur reusind sa elimine in primele 2 meciuri pe Kuznetsov si Dolgopolov.In optimi a reusit sa-l elimine pe Federer cu minim de seturi iar apoi in sferturi a surprins cu inca un joc foarte bun reusind sa castige impotriva lui Dimitrov cu 6:1 , 6:3.

Pana acum cei doi jucatori s-au intalnit de 8 ori unde Berdych a castigat de 7 ori iar francezul s-a impus o singura data.S-au intalnit de 2 ori in acest an iar ultima intalnire a avut loc la Miami unde Monfils a fost nevoit sa se retraga in setul 2.Cred ca francezul va surprinde si in semifinale cu un meci foarte bun si merg pe o victorie a lui Monfils.

Pronostic: Tomas Berdych – Gael Monfils @ Monfils > 1.875 la Sportingbet

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here