Pronosticuri tenis Federer – Djokovic (22.11.2015)

188

Barclays_ATP_World_Tour_Finals_logo.svgPronosticuri tenis Federer – Djokovic (22.11.2015). ATP World Tour Finals a ajuns la ultimul act in acest an, semifinalele de ieri avand deznodamantul asteptat, fiind castigate de cei doi favoriti, Roger Federer si Novak Djokovic. Cei doi se intalnesc astazi in finala Turneului Campionilor, de la ora 20:00 in direct la Digisport 2.

Roger Federer

Elvetianul Roger Federer, numarul 3 in clasamentul ATP, l-a invins pe conationalul sau Stanislas Wawrinka in semifinale in doua seturi (7-5, 6-3) si a ajuns din nou in finala Turneului Campionilor dupa ce o facuse si anul trecut, insa atunci a fost nevoit sa abandoneze inaintea meciului din cauza unor probleme fizice. In grupe Federer si-a casitgat toate cele 3 meciuri, cedand un singur set, 2-0 in primul meci contra lui Berdych, 2-0 contra adversarului sau de astazi, Djokovic, in al doilea meci al grupei, iar in al treilea, 2-1 cu Nishikori.

Novak Djokovic

Sarbul Novak Djokovic, locul 1 in ierarhia ATP, a trecut in semifinala de Rafael Nadal dupa doua seturi cu scoruri identice, 6-3, 6-3. Djokovic a fost favoritul acestui meci si si-a respectat acest statut, desi Nadal era cel care isi castigase grupe, sarbul intrand in semifinale de pe locul 2, dupa ce in grupe ii batuse pe Nishikori si Berdych cu 2-0, dar pierduse cu Federer, tot in doua seturi.

Cu victoria din grupe, Federer a egalat scorul meciurilor directe, 22-22. Meciul din seara aceasta va fi cea de a 7-a finala din acest an intre cei doi, dupa cele de la Dubai, 2-0 pentru Federer, Indian Wells, 2-1 pentru Djokovic, Roma, 2-0 pentru Djokovic, Wimbledon, 3-1 pentru Djokovic, Cincinnati, 2-0 pentru Federer, si US Open, 3-1 pentru Djokovic.

Djokovic va fi foarte motivat sa isi ia revansa pentru meciul din grupe, si cred ca sarbul a invatat ceva din acel meci. Cred ca Djokovic va castiga acest meci si isi va pastra titlul ATP World Tour Finals pentru al 4-lea an consecutiv.

Pont pariuri Federer – Djokovic:

5 COMENTARII

  1. Asta care argumentezi,! citez “Djokovic va fi foarte motivat sa isi ia revansa pentru meciul din grupe, si cred ca sarbul nu a invatat ceva din acel meci’! Tu te auzi ce vorbesti:))pai ori e alba /neagra? lasa-ne!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here