Aplicatia de pariuri Publicwin – cum se descarca pas cu pas

0
102

Publicwin este o agentie stradala foarte cunoscuta de pariorii din Romania, dar pentru ca se fac bani buni nu doar prin cartiere, aceasta casa de pariuri s-a alaturat agentiilor care au in oferta si pariuri online, plus aplicatii pentru mobil Android si iOS.

In acest articol o sa-ti prezint cum descarci aplicatia pentru pariuri de la Publicwin, atat pentru iPad si iPod, cat si pentru smartphone.

Descopera AICI cea mai buna aplicatie pentru pariuri pe mobil!

1. Cum descarci aplicatia pentru iOS de la Publicwin?

Sa ai aplicatia pentru pariuri de la Publicwin in iPhone nu necesita mult efort sau timp pierdut. Intra in App Store si scrie in casuta de cautare Publicwin. O sa-ti apara aplicatia ca in imaginea de mai jos.

In continuare trebuie doar sa dai click pe butonul Obtineti si aplicatia se va descarca destul de repede. Acum doar trebuie sa te loghezi in contul Publicwin si poti sa pariezi cele mai bune ponturi ale zilei.

2. Cum descarci aplicatia pentru Android de la Publicwin?

Ca sa descarci aceasta aplicatie pentru Android trebuie in primul rand sa intri pe m.publicwin.ro. Se va deschide un site special creat pentru mobil, iar in partea de sus o sa gasesti un buton negru cu scris alb “Download for Android”, ca in imaginea de mai jos. Doar trebuie sa dai click pe acel buton si aplicatia se va descarca in cateva zeci de secunde.

Urmatoarea miscare este sa intri la setarile telefonului mobil si sa activezi sursele necunoscute, asta daca n-ai mai descarcat pana acum vreo aplicatie care nu se afla in Magazin Play.

Pasii sunt urmatorii Setari – Securitate – Surse necunoscute – Permite instalarea aplicatiilor din surse necunoscute. Doar bifezi casuta din dreptul “Permite instalarea aplicatiilor din surse necunoscute” si este in regula.

Unul din motivele pentru aceasta actiune este ca aplicatiile de pariuri nu se gasesc in Magazin Play si trebuie accesate din surse necunoscute. Aplicatiile caselor de pariuri legale in Romania sunt sigure, asa ca n-are rost sa-ti faci griji in aceasta privinta.

Urnmatorul pas este instalarea PublicWin App. Cauta in istoricul aplicatiilor descarcate și da click pe ”publicwin.apk”. In continuare va ncepe procesul de instalarea a aplicatiei pentru pariuri online de pe mobil.

AICI ai bonus 500 lei pentru a juca la pariuri sportive online!

Apoi doar trebuie sa te loghezi in aplicatia Publicwin si sa pariezi biletele dorite.

Daca ai vreo intrebare legata de instalarea aplicatiei Publicwin pentru Android si iOS poti s-o postezi in sectiunea de comentarii si te vom lamuri rapid.

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
55 din 82 67% +1087.00 Vezi Ponturi
2 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
75 din 141 53% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here