PublicWin păreri

0

PublicWin nu este o casă de pariuri foarte populară în rândul pariorilor români. Asta în ciuda faptului că dacă o luăm per ansamblu s-ar afla fără îndoială între cele mai bune agenții legale online.

păreri Publicwin

În lipsa unor păreri de la pariori în continuare îți voi prezenta părerea mea despre Public Win.

1. Păreri despre interfața site-ului PublicWin

Dacă intri pe publicwin.ro vei da de un site modern, care se va mișca în cele mai bune condiții.

Pagina acestei case de pariuri, denumită Sporturi, este foarte bine compartimentată. Îți va fi ușor să navighezi chiar dacă te afli pentru prima dată pe site-ul unei agenții de pariuri.
Vei găsi rapid meciurile care încep în curând, dar și cele mai pariate evenimente ale zilei.

De asemenea meciurile din ofertele PublicWin Plus și PublicWin Extra sunt și ele la doar un click distanță.

Dacă ar fi să spun și o părere negativă despre site-ul PublicWin aceasta ar fi legată de lipsa căsuței de căutare. Dacă vrei să cauți un anumit meci va trebui să răsfoiești întreaga ofertă, ceea ce înseamnă niște timp pierdut.

2. Păreri despre metodele de plată

Faptul că se poate depune bani în contul PublicWin online fără card sau cont bancar nu are cum să nu aducă păreri pozitive despre acest operator. Indiferent dacă alegi TopPay sau Smith&Smith vei putea să joci la pariuri pe internet fără card bancar.

Nu că ar fi neapărat un minus depunerea banilor cu cardul, doar că sunt unele persoane care au o oarecare reticență atunci când vine vorba de expunerea datelor bancare în mediul online.

Limitele la depuneri sunt puțin cam mari. Multe agenții online acceptă chiar și depuneri de 10 RON cu cardul, pe când la PublicWin depunerea minimă este de 50 RON. Poți depune, însă, doar 20 RON cu Paysafecard sau Skrill.

3. Păreri despre bonusul PublicWin

bonus exclusiv 2500 publicwin

Păreri despre bonusul PublicWin? Hmm...dacă îmi arăta cineva acest bonus acum vreo 7-8 ani îl consideram foarte bun. Acum însă pariez doar bilete cel mult cu 2 pronosticuri și mi-ar fi imposibil să eliberez bonusul de la PublicWin.

Dacă, însă, ești un parior care preferă să joace minim 5-6 evenimente pe bilet atunci îți recomand acest bonus, deoarece ai putea face bani buni în urma sa.

Faptul că bonusul este de 250% până la 2.500 RON (depui 1.000 RON și primești bonus 2.500 RON) cu siguranță este un mare plus. Dacă la acest super bonus mai adăugăm și până la 500 de rotiri gratuite la jocurile de cazino, atunci chiar vorbim de o ofertă de bonus imbatabilă.

Dacă erau și condițiile de eliberare puțin mai lejere era chiar un bonus de nota 10!

4. Păreri despre oferta de pariuri

Nu pot avea decât păreri pozitive despre oferta de pariuri, cel puțin cea de la fotbal. Avem pariurile clasice, dar și pariuri pe cartonașe, cornere sau handicapuri asiatice.

Și la tenis oferta de pariuri este foarte bună. Când spun această părere mă gândesct atât la ofertă ca număr de evenimente disponibile, cât și la număr de opțiuni de pariere per eveniment.

Dintre celelalte sporturi mai pariez pe baschet, iar aici parcă s-ar putea ceva mai bine, atât în privința ofertei cât și în privința cotelor. La cele din urmă avem cote 1.80-1.85 la pariuri cu șanse 50-50, asta în timp ce majoritatea operatorilor oferă măcar 1.85-1.85, dacă nu și 1.90-1.90.

5. Păreri despre oferta de pariuri live

publicwin pariuri live 072021

Din punct de vedere al numărului de evenimente de pe pagina de pariuri live nu sunt decât păreri pozitive despre PublicWin.

Oferta de pariuri per meci nu este foarte stufoasă, dar cuprinde cam tot ceea ce-și dorește un parior obișnuit.

O părere specială despre interfața paginii de pariuri live. Este puțin diferită de restul și-i dă un aer așa mai retro. Nu neapărat că ar fi un lucru rău, pentru că din punct de vedere tehnic se mișcă de nota 10.

6. Păreri despre serviciul relații clienți de la PublicWin

Aici ar mai fi ceva de lucrat în opinia mea. Se poate lua legătura cu staff-ul PublicWin doar din mesageria de pe pagina de Contact sau prin email la adresa [email protected]

Acestea erau metode de contact bune în urmă cu 10 ani. Acum parcă ar mai fi nevoie măcar de un live chat, dacă nu chiar de un număr de telefon.

Cam acestea ar fi opiniile mele despre PublicWin. Majoritatea sunt pozitive. Sunt și 2-3 lucruri care ar trebui și se pot îmbunătăți pentru ca PublicWin să urce și mai mult în top case de pariuri online.

Dacă ai pariat la acest operator îți recomand să ne spui și părerea ta în secțiunea de comentarii de mai jos. Astfel vei ajuta și alți pariori care vor intra în zilele sau lunile următoare să citească păreri despre PublicWin.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
6 din 7 86% +294.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here