PublicWin Contact

0

În general despre Publicwin nu se pot spune decât cuvinte bune. Bonusul Publicwin este cel mai mare oferit de către o agenție jucătorilor români, oferta de pariuri este foarte diversificată, site-ul este foarte bine structurat etc.

Printre minusurile avute de Public Win este serviciul de asistență clienți. Consider a fi un minus deoarece față de alte case de pariuri online nu oferă nici posibilitatea de a discuta cu un operator prin live chat, dar nici apelul telefonic nu este disponibil.

Cum iau legătura cu serviciul de asistență clienți Publicwin?

publicwin formular contact

În cazul în care vrei să contactezi serviciul de relații cu clienții de la Publicwin ai 2 alternative:

bonus superbet pariuri casino fara depunere
  1. Trimiți un e-mail la adresa [email protected].
  2. Intri pe pagina Contact din partea inferioară a oricărei pagini de pe publicwin.ro, dai în click în partea stângă pe Ai nevoie de ajutor suplimentar?, după aceea apeși pe Contactează-ne. Se va deschide o pagină în care vei găsi un formular precum cel de mai sus. Acolo scrii mesajul tău completând de asemenea toate datele solicitate în pagina respectivă.

În cazul în care ai o întrebare generală despre Publicwin (care nu are legătură cu contul tău) pe pagina Contact ai o secțiune de întrebări frecvente. Înainte de a contacta staff-ul agenției îți recomand să cauți și acolo, poate vei găsi mai rapid răspuns la întrebarea ta.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here