PublicWin Contact, serviciul de asistență clienți

Scris de Laur198523/01/2024

În cazul în care vrei să afli dacă este disponibil un chat live sau un număr de telefon pentru contact PublicWin ori care este adresa de mail la care poți lua legătura cu un operator al agenției citește în continuare acest articol.

Detalii de Contact Publicwin

Program Publicwin contact - non stop.
Live chat suport - indisponibil.
Telefon - .
E-mail - suport@publicwin.ro.

publicwin contact

Până să trec la prezentarea metodelor de contact aș vrea să-ți spun că bonusul Publicwin (200% până la 2.000 RON) este cel mai mare oferit de către o casă de pariuri online jucătorilor din România.

Publicwin live chat & nr telefon

Printre minusurile avute de PublicWin este serviciul de asistență clienți. Consider că are un minus la acest capitol deoarece față de alte case de pariuri online nu oferă nici posibilitatea de a discuta cu un operator prin live chat, dar nici apelul telefonic nu este disponibil.

Contact Publicwin email

Adresa de mail a acestei case de pariuri este suport@publicwin.ro. Poți trimite mail la orice oră, dar răspunsul îl vei primi pe parcursul zilei, probabil în intervalul orar 9-18.

PublicWin întrebări frecvente

În partea inferioară a site-ului Publicwin vei găsi link-ul Ajutor. Dă click pe el și vei fi redirecționat către pagina cu întrebări frecvente Publicwin.

Acolo poți găsi răspunsuri la întrebări legate de înregistrare, contul tău, depuneri și retrageri, sporturi, pariuri live și bonusuri.

După cum se poate observa nu sunt prea multe alternative de contact PublicWin. Dacă ai o întrebare generală despre Publicwin (care nu are legătură cu contul tău) poți să lași un mesaj în secțiunea de comentarii de mai jos și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

S-ar putea  te intereseze și: