PublicWin cum depui și cum retragi bani

Scris de Laur198523/01/2024

Vrei bonusul de până 2.000 RON oferit de PublicWin? În acest caz va trebui să faci o depunere. Ai ajuns în momentul fericit pentru a face prima retragere? Despre ambele scenarii vei găsi informații în acest articol.

depuneri retrageri publicwin

Depunere minimă PublicWin

La PublicWin depunerea minimă este de 20 RON dacă depui cu cardul bancar, Skrill, Neteller sau Paysafe!

PublicWin metode depunere

Pentru a alimenta contul la casa de pariuri loghează-te pe site-ul PublicWin, după care dă click pe numele tău de utilizator și selectează Depuneri. După aceea se va deschide pagina de depuneri, care arată precum în imaginea de mai jos.

publicwin metode depunere

În continuare îți voi da câteva informații despre metodele de depunere acceptate de PublicWin pariuri.

PublicWin depunere cu cardul pentru pariuri

Dacă alegi să alimentezi contul prin această metodă va trebui să ai pe card minim 20.4 RON. Va trebui mai întâi să scrii suma pe care vrei s-o depui.

După aceea dă click pe Faceti transferul. Mai departe va trebui să selectezi tipul cardului pentru pariuri online, să scrii numărul din 16 cifre de pe fața cardului și să selectezi luna și anul în care va expira cardul. 

Completează codul din 3 cifre de pe spatele cardului în caseta de sub CVV(CVC). În final dă click pe Aprobarea plății.

publicwin depunere card

Vei fi redirecționat către o pagină unde trebuie să introduci codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului.

Depunere PublicWin cu Skrill / Paysafecard / Neteller

Oricare dintre aceste metode ai alege modul în care depui este asemănător. Va trebui să scrii suma pe care vrei s-o depui, după care scrii datele contului de la portofelul electronic și confirmi tranzacția.

Depunere cu Smith&Smith la PublicWin

Mergi într-o locație Smith&Smith și vei putea alimenta contul de pariuri online fără să ai nevoie de cont bancar. Să ai la tine cel puțin 50 RON, deoarece aceasta este suma minimă cu care poți alimenta contul de pariuri online.

Harta locațiilor Smith&Smith o găsești pe site-ul online.smith.com.ro.

PublicWin metode retragere

Să retragi banii de la PublicWin este foarte simplu. Trebuie doar să ții cont de pașii prezentați în continuare.

Cum soliciți o retragere de bani?

Pasul 1

Selectează metoda de plată dintre cele disponibile. Vei putea retrage de la PublicWin doar printr-una dintre metodele folosite anterior la depunere.

Pasul 2

În pagina care se va deschide va trebui să scrii parola contului și să răspunzi la întrebarea de de securitate.

Pasul 3

După ce ai completat cele 2 casete va trebui să scrii suma pe care vrei s-o retragi de la Publicwin Casino și să confirmi tranzacția.

Care sunt metodele de retrageri de la Publicwin?

În afară de Paysafecard celelalte metode de plată prezentate la depuneri sunt disponibile și la retrageri.

Care este suma minimă ce poate fi retrasă?

În cazul unei retrageri în Skrill sau Neteller vei putea scoate minim 20 RON. Limita de retragere minimă PublicWin crește la 50 RON dacă alegi ca metode de plată cardul bancar sau locațiile Smith&Smith.

Cât este comisionul de retragere la Publicwin?

Indiferent de metoda de plată aleasă îți va fi oprit impozitul pentru jocuri de noroc online, impozit pariuri care este de 3% din sumă pentru retrageri de maxim 10.000 RON.

Cât durează retragerea la Publicwin?

În general o retragere va fi procesată în 2-3 zile lucrătoare. Dacă totuși au trecut mai mult de 5 zile și banii nu au ajuns pe card sau în portofelul electronic ia legătura cu staff-ul PublicWin și vezi care este motivul întârzierii.

Ai întrebări despre PublicWin, indiferent că este vorba de depuneri sau de retrageri? Postează-le mai jos în secțiunea de comentarii și îți vom răspunde în scurt timp.

S-ar putea  te intereseze și: