PublicWin cum depui și cum retragi bani

2

Vrei bonusul de până 2.000 RON oferit de PublicWin? În acest caz va trebui să faci o depunere. Ai ajuns în momentul fericit pentru a face prima retragere? Despre ambele scenarii vei găsi informații în acest articol.

BONUS BUN-VENIT

publicwin logo 2021

Încasează bonus 250% până la 2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite

publicwin depunere și retragere bani

1. Metode de depunere la PublicWin

publicwin-metode-depunere

Pentru a alimenta contul la casa de pariuri loghează-te în cont, după care dă click pe numele tău de utilizator și selectează Depuneri. După aceea se va deschide pagina de depuneri, care arată precum în imaginea de mai jos.

În continuare îți voi da câteva informații despre metodele de depunere acceptate de PublicWin.

În video-ul de mai jos găsești toate informațiile de care ai nevoie înainte de a juca pariuri online la PublicWin!

1.1 Depunere cu cardul de credit/debit

publicwin depunere cu card

Dacă alegi să alimentezi contul prin această metodă va trebui să ai pe card minim 50 RON. Va trebui mai întâi să scrii suma pe care vrei s-o depui.

După aceea dă click pe Faceti transferul. Mai departe va trebui să selectezi tipul cardului, să scrii numărul din 16 cifre de pe fața cardului și să selectezi luna și anul în care va expira cardul. În final dă click pe Aprobarea plății.

Vei fi redirecționat către o pagină unde trebuie să introduci codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului.

1.2 Depunere cu Skrill / Paysafecard / Neteller

Oricare dintre aceste metode ai alege vei putea depune minim 20 RON. De asemenea, modul în care depui este asemănător. Va trebui să scrii suma pe care vrei s-o depui, după care scrii datele contului de la portofelul electronic și confirmi tranzacția.

1.3 Depunere cu TopPay la PublicWin

Mergi într-o locație Inmedio și alimentează-ți contul în câteva secunde. În prealabil intră în contul tău PublicWin, selectează TopPay dintre metodele de plată și salvează de acolo codul QR. Acel cod va trebui ulterior să-l prezinți la oricare locație Inmedio.

Prin această metodă de plată vei putea depune minim 25 RON.

1.4 Depunere cu Smith&Smith la PublicWin

Mergi într-o locație Smith&Smith și vei putea alimenta contul de pariuri online fără să ai nevoie de cont bancar. Să ai la tine cel puțin 50 RON, deoarece aceasta este suma minimă cu care poți alimenta contul de pariuri online.

Harta locațiilor Smith&Smith o găsești pe site-ul online.smith.com.ro.

2. Metode de retragere de la PublicWin

În afară de Paysafecard celelalte metode de plată prezentate la depuneri sunt disponibile și la retrageri. Ține cont ca indiferent de metoda de plata aleasă îți va fi oprit impozitul pentru jocuri de noroc online, impozit care este de 1% din sumă pentru retrageri de maxim 66.750 RON.

2.1 Retrageri pe card la PublicWin

Selectează aceasă metodă de plată, după care în pagina care se va deschide va trebui să scrii parola contului și să răspunzi la întrebarea de de securitate.

După ce ai completat cele 2 căsuțe va trebui să scrii suma pe care vrei s-o retragi și să confirmi tranzacția.

Retragerea minimă pe card este de 50 RON.

2.2 Retrageri prin Skrill și Neteller de la PublicWin

Pașii urmați pentru a scoate banii prin Skrill și / sau Neteller sunt cei prezentați la retragerile pe card. Singura diferență este că prin aceste metode de plată suma minimă pe care o poți scoate este de doar 20 RON.

2.3 Retrageri prin TopPay

Ai minim 25 RON în cont? Atunci vei putea să faci o retragere prin TopPay, caz în care vei ridica banii dintr-o locație Inmedio.

Pentru plata efectivă va trebui să prezinți codul QR. Acesta va fi generat automat după aprobarea solicitării de retragere. Îl vei găsi în CONTUL MEU - ISTORIC. Fără acel cod QR nu vei putea retrage banii.

2.4 Retrageri prin Smith&Smith de la PublicWin

Pașii de urmat pentru a scoate banii dintr-o locație Smith&Smith sunt cei prezentați mai sus la retragerile pe card. După ce retragerea, care trebuie să fie de cel puțin 50 RON, va fi aprobată te vei putea prezenta într-o locație Smith&Smith pentru a ridica suma câștigată.

Ai întrebări despre PublicWin, indiferent că este vorba de depuneri sau de retrageri? Postează-le mai jos în secțiunea de comentarii și-ți vom răspunde în scurt timp.

Cel mai bun tipster