Publicwin verificare cont

0

Ai deschis cont sau vrei să te înregistrezi acum la Publicwin și vrei să afli cum se face verificarea contului? Ai nimerit unde trebuie deoarece în acest articol îți voi arăta cât de simplă este procedura.

publicwin verificare cont

Publicwin verificare identitate - unde trimiți documentele

Va trebui mai întâi să intri în contul de pariuri online și să dai click în partea dreaptă sus pe numele tău de utilizator. În continuare va trebui să apeși pe Contul meu.

Se va deschide pagina Contul meu, unde vei găsi în partea stângă opțiunea Verificare cont.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Dă click pe ea și în pagina care se va încărca acum selectează tipul documentului. După aceea dă click pe Choose File și selectează fișierul din calculator / telefon.

După ce fișierul a fost încărcat dă click pe butonul Incarca documente pentru a fi expediat documentul către staff-ul Publicwin.

Dacă vrei să încarci poza cardului atunci la tipul documentului va trebui să selectezi Card (credit, debit etc.). Poza cardului va fi necesară pentru verificarea metodei de plată, după ce ai efectuat cel puțin o depunere în contul Publicwin.

Cât durează verificarea contului PublicWin?

Va dura cel mult 48 de ore până când documentul îți va fi aprobat. Atunci când acest lucru se va întâmpla vei primi un e-mail de confirmare.

Ce mai trebuie să știi despre verificarea identității la Publicwin

Atunci când încarci un document ține cont de următoarele 3 aspecte:

  • dimensiunea maximă a pozei trebuie să fie de 5 MB
  • poza trebuie să fie în format jpg sau png
  • pentru a fi acceptată poza trebuie să conțină toate colțurile documentului și datele din document trebuie să fie clare.

Ai probleme legate de verificarea contului PublicWin? Cea mai simplă soluție pentrru rezolvarea problemei este să iei legătura cu staff-ul agenției accesând secțiunea Contact de pe pagina Publicwin. Acolo va trebui să scrii mesajul tău și să apeși pe butonul Transmite.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here