Verificare cont Public Win

Scris de Laur198523/01/2024

Ai deschis cont sau vrei să te înregistrezi acum la Publicwin și vrei să afli cum se face validarea contului? Ai nimerit unde trebuie deoarece în acest articol îți voi arăta cât de simplă este procedura de verificare cont PublicWin.

publicwin verificare cont

De ce trebuie să faci verificare cont Publicwin?

Este necesar să parcurgi procesul de verificare a identității din 3 motive foarte importante:

 1. Dacă nu o faci în 30 de zile de la prima depunere vei avea contul blocat!
 2. Până nu faci verificarea nu vei putea depune (cumulat) mai mult de 900 RON!
 3. Nu vei putea efectua retragerea câștigurilor!

Ce documente trebuie să trimiți?

Verificarea identității:

 • buletin sau
 • permis de conducere sau
 • pașaport

Verificarea metodă de plată: 

 • poză cardului sau
 • captură de ecran portofel electronic

Pentru mai multe informații citește informațiile prezentate AICI.

Verificare cont Publicwin - unde trimiți documentele

Pasul 1

Va trebui să intri în contul de pariuri online și să dai click în partea dreaptă sus pe simbolul tip omuleț.

Pasul 2

Va trebui să apeși pe Contul meu.

Pasul 3

Se va deschide pagina Contul meu, unde vei găsi opțiunea Verificarea contului. Dă click pe ea și în pagina care se va încărca acum selectează tipul documentului.

verificare public win

Pasul 4

După aceea dă click pe Alege Fișierul și selectează fișierul din calculator / telefon.

Pasul 5

După ce fișierul a fost încărcat dă click pe butonul Incarca documente pentru a fi expediat documentul către staff-ul Publicwin. Dacă vrei să încarci poza cardului atunci la tipul documentului va trebui să selectezi Card (credit, debit etc...).

Verificare cont Publicwin - documente solicitate

În primul rând va trebui să faci verificarea identității. După ce faci o depunere printr-o metodă de plată nouă va trebui să parcurgi procesul de verificare a metodei respective.

Verificare identitate

Verificarea identității va trebui să o faci în maxim 30 de zile din momentul în care ai efectuat prima depunere. În caz contra contul îți va fi blocat definitiv.

Atunci când faci poza cărții de identitate asigură-te că toate colțurile documentului sunt vizibile. De asemenea trebuie să fie vizibile toate datele de pe document.

Verificare metode de plată

Verificarea metodei de plată o vei face de fiecare dată când utilizezi o metodă de depunere nouă. Ca să nu fii nevoit să aștepți atunci când vei ajunge să faci o retragere recomand efectuarea verificării din timp, ideal chiar după ce depui.

 • în cazul în care depui cu cardul bancar la Publicwin va fi necesar să faci poza acestuia. Asigură-te că ai lăsat vizibile doar primele 6 și ultimele 4 cifre din numărul cardului și că sunt vizibile celelalte informații afișate pe card.
 • dacă ai depus cu un portofel electronic va trebui să te loghezi în contul creat pe site-ul respectivei metode de plată și să faci o captură de ecran cu detaliile respectivului cont (nume complet, adresă de domiciliu, adresă de email).

Ce mai trebuie să știi despre verificare cont Publicwin

Atunci când încarci un document în cont Publicwin ține cont de următoarele 3 aspecte:

 • dimensiunea maximă a pozei trebuie să fie de 5 MB
 • poza trebuie să fie în format jpg sau png
 • pentru a fi acceptată poza trebuie să conțină toate colțurile documentului și datele din document trebuie să fie clare.

Ai probleme legate de verificare PublicWin? Cea mai simplă soluție pentrru rezolvarea problemei este să iei legătura cu staff-ul agenției accesând secțiunea Contact de pe site-ul operatorului. Acolo va trebui să scrii mesajul tău și să apeși pe butonul Transmite.

FAQ - Întrebări frecvente

Cât durează verificarea la Publicwin?

Va dura cel mult 48 de ore până când documentul îți va fi aprobat de către staff-ul Publicwin. Atunci când acest lucru se va întâmpla vei primi un e-mail de confirmare.

Există vreun risc când încarc poza buletinului?

Nu! Site-ul Publicwin este securizat, iar informațiile pe care le furnizezi sunt confidențiale. Nu se va risca să se folosească de datele tale și să piardă licența pentru care s-au plătit sume mari de bani.

Am trimis documentul, dar n-am primit confirmare, ce fac?

În primul rând trebuie să aștepți minim 2 zile lucrătoare. În cazul în care această perioadă de timp a fost depășită și n-ai fost înștiințat că verificarea a fost făcută cu succes ia legătura cu staff-ul Publicwin.

Am contul închis pentru că nu am făcut verificarea, îl mai pot redeschide?

Există posibilitatea să-ți fie deschis contul atunci când verifici identitate. Dacă ai ajuns în situația în care contul îți este blocat atunci cel mai bun sfat pe care ți-l pot da este să trimiți un mail către echipa de suport clienți de la Publicwin România!

S-ar putea  te intereseze și: