Rezultate Live – Scoruri Live

Urmareste rezultate live si scoruri live din cele mai variate competitii de fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheata sau baseball. 

Aici poti gasi rezultate Liga 1, rezultate Liga Campionilor, toate rezultatele de care ai nevoie pentru a fi la curent cu ce se intampla in meciurile pe care ai pariat. 

In cazul in care nu gasesti unul din meciurile dorite sau daca rezultatul meciului nu este afisat in timp real (mai sunt meciuri la care este publicat doar rezultatul final) poti sa intri pe site-ul unei case de pariuri (vezi aici agentiile recomandate de biletu-zilei.com) deoarece acolo sunt sanse mult mai mari de a gasi pe pagina de pariuri live meciul cautat. 

Ai jucat pariuri la Casa Pariurilor, Superbet sau Fortuna si vrei sa vezi rezultate live pentru meciurile jucate? Ai nimerit unde trebuie, aici le vei gasi!

Stiai ca poti vedea meciurile live video online cu un delay de maxim 3 secunde? Acest lucru este posibil gratuit (cu conditia sa ai in cont cel putin 0.01 RON) la urmatoarele case de pariuri:

Betano – vezi aici meciuri live online gratuit

Unibet – click aici pentru a viziona live video meciuri de fotbal

Winmasters – deschide cont gratuit aici si urmareste meciuri in direct

Netbet – inregistreaza-te aici pentru a urmari meciuri de tenis si fotbal live video

 

 

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video: