10 lucruri de știut despre ponturi pariuri

0
197

10 lucruri de stiut despre ponturi pariuriÎn lumea pariurilor sunt persoane care fac bani pentru că sunt inspirați, dar și oameni care iau decizii proaste și sunt pe minus. În acest articol o să găsești informații valoroase despre pariuri și anumite sporturi care te vor ajuta să câștigi cât mai des.

Pariază online AICI la casa de pariuri recomandată de biletu-zilei.com!

Ponturi pariuri – 10 lucruri pe care trebuie să le știi

  1. Joacă pe cote medii! Pe de o parte nici nu este prea indicat să alegi pronosticuri cu cote mai mici de 1.40, iar pe de altă parte nu-i prea rentabil nici să pici în extrema cealaltă și să riști pe cote mai mari de 2.40-2.50. Cotele mici, chiar dacă prinzi multe, s-ar putea să fii tot pe minus cu ele atunci când tragi linie, iar cotele mari vor fi câștigate mult mai rar.
  2. Când alegi ponturi pariuri pe fotbal informează-te și asupra condițiilor meteorologice, deoarece dacă va ploua și meciul nu se va juca pe un teren bun evoluția celor 2 echipe va fi influențată foarte mult.
  3. Ar fi bine să cunoști prescurtările la pariuri, ca să nu faci vreo greșeală când faci biletul. Să știi ce înseamnă HA, GG, DNB, șansă dublă, GM – gazdele marchează, OM – oaspeții marchează etc.
  4. Nu juca ponturi pariuri din sporturi sau competiții pe care nu le urmărești. În cazul în care n-ai văzut niciodată un meci de baseball chiar n-are rost să pariezi pe el doar după cote sau după statistici, deoarece la baseball există un jucător cheie – pitcher-ul – iar statistica ultimelor rezultate n-are prea mare relevanță dacă pitcher-ul a fost diferit de cel anunțat că va începe meciul pe care ai de gând să pariezi. La fel, nu paria pe un meci din Africa de Sud doar după statistici, deoarece poate exista o informație pe care să n-o știi și astfel statistica avută-n față va fi inutilă.
  5. Nu te lăsa influențat de cote atunci când joci pronosticuri la pariuri. De foarte multe ori cotele sunt înșelătoare. Poate că vei vedea o super cotă pentru victoria unei echipe care este lideră clară-n competiția respectivă, dar care va primi-n ziua respectivă o cotă foarte mare pentru că cei care fac cotele știu că de la respectiva echipă vor lipsi cei mai buni jucători sau acei jucători de top sunt certați cu antrenorul și vor să scape de acesta.
  6. Ia toate în calcul atunci când alegi ponturile zilei. Când spun să iei în calcul totul mă refer sa nu selectezi pronosticurile pe care le vei juca doar uitându-te 10 minute la clasamente. Trebuie să privești și-n viitor, dar și-n trecut (poate că o echipă foarte puternică, să spunem Atletico Madrid, vine după un meci cu Dortmund în Liga Campionilor și la doar 3 zile după aceea va juca cu Real Madrid); trebuie să ții cont și de condițiile speciale (poate că Everton nu este-n cea mai bună formă, dar în meciul care urmează, derby-ul local cu Liverpool, cu siguranță jucătorii vor fi capacitați la 200%) și exemplele pot continua.
  7. Când ai o perioadă slabă ia o pauză! Ce faci când la job nu te mai simți foarte concentrat? Iți iei un concediu de câteva zile și mergi să te relaxezi, să-ți “încarci bateriile”. La fel ar trebui să procedezi și când ai o perioadă fără rezultate bune la pariuri, perioadă-n care orice ai face nimic nu iese. Ia o pauză de câteva zile în care să nu te mai gândești la pariuri și apoi reintră-n joc cu forțe proaspete. 
  8. Dacă-ți place să joci ponturi pariuri live ar fi bine să urmărești meciul respectiv la TV. Se poate întâmpla ca favorita să nu înceapă bine, echipa adversă să stea perfect în teren, iar dacă nu vezi în direct asemenea evenimente poți să pariezi pe goluri multe, deși realitatea este cu totul alta. Multe case de pariuri online oferă meciuri live video gratuit, pe care le poți urmări atunci când decizi să pariezi.
  9. Nu cumpăra ponturi pariuri de pe Facebook pentru că 99% dintre cei care oferă așa ceva sunt amatori. O să pierzi și banii și încrederea-n oameni!
  10. Informează-te de pe site-urile care oferă ponturi pariuri, nu lua totul de-a gata. Îți spun din experiența avută, 90% dintre cei care propun pronosticuri și bilete pe site-uri precum biletu-zilei.com sunt pariori la fel ca tine, poate că doar ceva mai experimentați. Învață să “furi” informații de la ei. Vrei să pariezi diseară pe un meci? Caută-l pe site-urile de ponturi pariuri și vezi ce pronosticuri se recomandă, ce informații se oferă (poate afli ceva ce tu nu știi) și apoi trece-le prin propriul filtru și ia decizia finală.

Cel mai bun bonus pentru a juca ponturi pariuri online este AICI!

Sper că ți-a fost de folos acest articol! Lista de lucruri care trebuie știute și luate-n calcul despre ponturi pariuri este deschisă și poate fi completată de oricare dintre voi în secțiunea de comentarii de mai jos.

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
35 din 54 65% +289.00 Vezi Ponturi
3 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
13 din 20 65% +242.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here