12 trucuri pentru a câștiga la pariuri sportive

2

Febra jocului, mirajul câștigurilor, șansa de a te-mbogăți peste noapte – oricare din aceste 3 elemente ar putea fi un motiv plauzibil pentru care tot mai mulți români aleg să joace la pariuri sportive.

sfaturi pentru a castiga la pariuri sportive

Pentru a da lovitura, pariorii apelează la variante diverse: își-ncearcă norocul la case pariuri România, care au agenții peste tot; joacă la pariuri sportive online, unde au șansa de a câștiga bonusuri însemnate; alții joacă la loterii-n speranța că vor ghici combinația de numere câștigătoare care le poate schimba viața.

39 lei fara depunere

Descoperă AICI cea mai bună casă de pariuri din România!

Mențin discuția, totuși, la nivelul pariurilor sportive, indiferent că este vorba de pariuri online sau offline. Există câteva reguli după care trebuie să te ghidezi în momentul în care alegi să-ți încerci norocul. Aceste idei nu trebuie să le privești ca pe niște reguli, ci ca pe trucuri practice, care-ți pot crește șansele de câștig.

Te-ai familiarizat cu sistemul, ai aflat ce-nseamnă 1, X și 2, dar mai trebuie să știi și următoarele lucruri.

Dacă nu ai răbdare să citești tot textul de mai jos poți să-l asculți prezentat în următorul clip.

1. Nu paria pe bilet un număr mare de evenimente!

Probabil ai văzut, mergând prin diverse agenții de pariuri, jucători care plecau de la casa de bilete cu adevărate “pomelnice” – bilete plasate cu peste 15 pronosticuri. Foarte puțini dintre ei reușesc să câștige. Matematic vorbind probabilitatea de câștig scade cu cât numărul de evenimente jucate pe bilet este mai mare.

Unii-ți vor recomanda să joci câte un meci pe bilet, alții maxim 3. Cât timp păstrezi o limită rezonabilă – maxim 5 meciuri – ai șanse mult mai mari de câștig decât cei cu “pomelnicele”.

2. Alege cote rezonabile!

Pentru fiecare dintre meciuri poți s-alegi o cotă. Acestea variază-ntre 1 și 100. Cota de 1 o primești dacă meciul este anulat, întrerupt sau amânat din diverse motive; cota de 100 o primești de obicei pentru pronosticuri fanteziste – ca idee, dacă ultima echipa clasată-n Liga 1 ar reuși să-nvingă câștigătoarea Ligii Campionilor.

Ideea este să fii rezonabil și să nu plasezi astfel de pariuri științifico-fantastice.

Ce-nseamnă o cotă rezonabilă?

Majoritatea pariorilor îți vor răspunde la fel: o cotă de maxim 2 (deși chiar și la o cotă de 1.10 poți avea surprize uneori).

Cumulez și cu prima idee, de a paria maxim 5 pronosticuri. La cele 5 vei avea o cotă aproximativă de 15-20 – nu este nici exagerat de mult, dar nici foarte puțin.

3. Evită extremele!

Acest sfat se referă la suma pe care o investești pe un bilet la pariuri. Părerile sunt împărțite din nou: sume mici înseamnă și câștiguri mici, sume mari pot aduce și câștiguri mari. DAR pot aduce și pierderi mari!

Din nou trebuie să fii chibzuit și rezonabil și să pariezi gândindu-te și la bugetul de care dispui. Altfel, dacă vei exagera, vei paria mult și vei pierde, spui adio și șanselor viitoare, pentru că nu-ți vor mai rămâne bani nici măcar pentru a mai plasa alt bilet.

4. Ai răbdare, așteaptă, nu te grăbi!

Nu este obligatoriu să pariezi-n fiecare zi. De preferat este s-aștepți zilele-n care oferta de pariere este una vastă, în care ai suficiente evenimente dintre care poți s-alegi.

Dacă ajungi să pariezi-n zile cu evenimente puține, pe meciuri despre care n-ai habar – nici n-ai auzit vreodată de respectivele echipe și nici nu știi cum au evoluat – șansele sunt foarte mari ca biletul zilei să nu fie câștigător.

Vrei să câștigi zi de zi, este de-nțeles, dar trebuie s-ai uneori și rabdare.

5. Documentează-te!

Jocul la pariuri sportive nu-nseamnă doar noroc, inspirație sau intuiție. În nici un caz nu este același principiu ca cel de a juca la loto, de a paria-n cazinouri. Pentru a putea juca la pariuri sportive ar trebui să te și documentezi temeinic.

Înainte de a alege meciuri și evenimente pe care să le plasezi pe un bilet recomandat este să verifici-n primă fază cotele – respectând rezonabilitatea de la punctul 2 – și mai apoi rezultatele anterioare, istoria confruntărilor respectivelor echipe, evoluțiile în clasament și competiții.

De asemenea, te pot ajuta foarte mult știrile sportive – vezi forma jucătorilor, afli care dintre ei sunt accidentați, suspendați sau menajați de antrenor pentru meciuri viitoare. Așa vei fi-n deplină cunoștință de cauză și vei putea face acele predicții care să-ți ofere câștigul așteptat.

6. Nu paria doar la agenții de pariuri stradale!

Aici am o explicație mai lungă și mai multe recomandări. Când spun să nu pariezi DOAR acolo mă refer la faptul că poți să profiți și de ofertele de pariere la casele de pariuri online.

De ce ai alege să pariezi online?

Motivele sunt destul de multe:

  • Este mai comod, nu mai trebuie să te deplasezi pentru a pune un bilet.
  • Banii investiți sau câștigați sunt retrași sau virați direct în contul tău personal.
  • Poți să pariezi live, chiar în timpul meciurilor aflate-n desfășurare.
  • Poți să vizionezi în direct (la unele case de pariuri online) meciurile pe care ai pariat.
  • Ai parte de bonusuri atractive.
  • Cotele și posibilitățile de pariere sunt mai avantajoase decât la pariurile plasate direct în agenții etc.

Mă opresc doar la unul dintre detalii: bonusurile pe care le poți primi dacă alegi să pariezi online. Există un număr mare de case de pariuri online, fiecare cu bonusuri distincte.

Poți avea parte de un pariu fără risc, de un bonus la înscriere constând în dublarea sumei depuse și multe alte variante care efectiv îți cresc șansele de a câștiga.

La casele de pariuri stradale nu beneficiezi de toate aceste avantaje. De ce n-ai profita de ele prin comoditatea pe care ți-o oferă pariurile online?

7. Păstrează o atitudine pozitivă!

atitudine pozitivăChiar dacă norocul nu este factorul principal care-ți poate aduce câștigurile la pariuri sportive, are totuși partea sa de influență. Așadar, nu trebuie să-l alungi printr-o atitudine negativă. Nu trebuie să pleci de la bun început cu gândul că vei pierde pronosticurile plasate, ci dimpotrivă.

Nu este un sfat care-ți va aduce neapărat câștiguri, dar îți va fi de folos.

8. Urmărește cu atenție cotele!

Acele cote rezonabile de care scriam la punctul 2 se mai modifică uneori. Poate c-ai observat sau poate că nu, însă se mai întâmplă ca anumite cote ale pronosticurilor pe care poți paria într-o zi s-aibă fluctuații.

Astfel de modificări apar în funcție de numărul de persoane care au pariat pe un anumit pronostic, de sumele investite pe unul dintre rezultate sau de informații de ultimă oră – accidentarea sau indisponibilitatea unui jucător foarte important.

În funcție de evoluția cotelor vei putea face și alegerea potrivită. Cotele care scad reprezintă pariuri cu șanse mai mari de câștig, iar cele care cresc devin mai improbabil să se adeverească.

9. Ține-te la curent cu toate noutățile!

O parte de noroc și 3 părți de informare – cam aceasta ar fi ponderea la pariurile sportive. Important devine însă un fapt: ai acces la foarte multe informații, cu ajutorul internetului. Sursele sunt nelimitate: publicații sportive online, știri și actualizări oferite de site-urile echipelor participante, forumuri de pariori și multe, multe altele.

Abia după ce te-ai pus la curent cu tot ceea ce se poate știi despre un meci poți plasa un pronostic corespunzător.

10. Folosește-te de informațiile oferite de tipseri!

Poate n-ai timpul sau dispoziția necesară pentru a te documenta, pentru a te informa cu exactitate despre anumite evoluții, statistici sau clasamente. Există persoane care fac acest lucru zilnic și oferă ponturi pariuri sportive pertinente de fiecare dată.

Este vorba despre tipsteri – un ajutor pe care te poți baza oricând, indiferent dacă ești începător în domeniul pariurilor sportive sau dac-ai câțiva ani de experiență-n spate.

11. Vei câștiga-n funcție de cât vei investi!

Cu cât vei paria sume mai mari, cu atât și câștigul va fi mai mare, prin înmulțirea cu cota totală. După cum scriam și anterior, nu te poți aștepta ca plasând un bilet cu o sumă modică s-ai parte de câștiguri extraordinare – acelea sunt excepții sau cazuri foarte rare.

Dacă vei crește suma pariată – desigur, în funcție de posibilități – și vei reduce numărul de evenimente plasate pe un bilet, îți poți crește considerabil șansele de câștig.

12. Bucură-te de fiecare câștig!

N-are rost să fii dezamăgit, pentru că norocul nu-ți va surâde de fiecare dată. Chiar și atunci când ai parte de un câștig mai redus, trebuie să-ți păstrezi aceeași notă optimistă menționată la punctul 7.

Oricine și-ar dori să poată câștiga cu o sumă minimă investită acel premiu-n bani care să-i asigure stabilitatea financiară. Totuși, nu se-ntâmplă astfel decât foarte rar. Dacă vrei într-adevar să poți câștiga la pariuri sportive urmează trucurile anterioare și-ți vei crește șansele și poate că-ntr-o zi norocul îți va surâde.

Click AICI pentru a paria online la agenția recomandată de biletu-zilei.com!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
19 din 3259%+521.00Vezi Ponturi

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here