20 de scheme pariuri sportive

Scris de Laur198524/01/2024

Sunt zeci de strategii în mediul online de unde să alegi. În acest articol o să-ți prezint toate schemele încercate de mine în ultimii 15 ani la pariuri sportive online. Unele sunt scheme inteligente, altele nu par a fi chiar foarte inteligente. Ar fi bine s-o alegi pe cea care ți se potrivește.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo elite slots


1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

scheme pariuri sportive
 1. Lay pe egal la Bet fair. Joci că nu se termină meciul egal și la primul gol ieși de pe piață pe plus. Poți să te acoperi cu un mic pariu pe 0-0.
 2. Metoda Easy money - sumă mare pe cotă mică. De exemplu, 100 sau 200 RON pe cel puțin 1 gol în meci la cota 1.10. După fiecare bilet câștigat joci câștigul anterior pe următorul bilet. Dacă vrei să aplici această metodă ca o schemă pariuri 11 meciuri ai avea un câștig de 2.85x miza de start în cazul în care ai prinde 11 pariuri consecutive câștigate la o cotă medie de 1.10.
 3. Șansă dublă pe favorită atunci când joacă-n deplasare. Șansele să se încurce sunt foarte mici.
 4. Victorie favorit la tenis masculin în setul 2, dacă a pierdut primul set. În general, favoritul intră mult mai montat în setul 2 dacă n-a început bine meciul. Este una dintre cele mai sigure strategii pariuri tenis.
 5. Pariezi că nu se dă gol între minutul 40 și pauză într-un meci echilibrat. Mai mult de 1-2 minute rar am văzut prelungiri la fotbal în prima repriză. Poți plasa acest pariu la Betano pariuri sportive.
 6. Pariezi pe echipe puternice (Barcelona, Manchester City etc) peste 2.5 goluri la Betfair cu o oră înainte de începerea meciului și ieși pe plus cu 5 minute înainte. Cota scade cu cât se apropie fluierul de început al partidei, pentru că se pariază mult pe goluri.
 7. Dacă o echipă este condusă cu 0:5 sau 0:4, pe final de meci arbitrul rar prelungește meciul. Pariezi că nu se mai înscrie în ultimele minute.
 8. Dacă vrei să joci ponturi peste 2,5 goluri în meci împarte suma în 4. Prima parte o pariezi în minutul 1, a doua în minutul 15, a treia în minutul 30 și ultima în minutul 45. Când s-a înscris ieși de pe piață.
 9. Joacă pariuri live pe favorită, dacă atacă "în valuri". Poți să prinzi cota 1.50 pe următorul gol marcat de favorită.
 10. O nouă schemă pariuri goluri: joacă sub 2.5 goluri în campionatul României în primele 10 minute și dacă nu se înscrie ieși de pe piață.
 11. Joacă pe goluri marcate în orice retur în meciurile eliminatorii din Liga Campionilor sau Europa League.
 12. Joacă șansă dublă pe echipele mici în cupele interne. Sunt multe surprize, pentru că echipele mari folosesc multe rezerve.
 13. Pariază pe multe cartonașe galbene sau chiar unul roșu în derby-uri, precum Lazio - Roma sau Barcelona - Real Madrid. Sunt derby-uri în care nervii jucătorilor cedează mai ușor.
 14. Echipe precum CFR Cluj nu joacă pe atac după ce au înscris un gol. Poți să pariezi live că nu se vor mai marca multe goluri.
 15. Dublează suma contra lui Halep în turneele pe iarbă, care nu este suprafața ei favorită. Va pierde în fața unei jucătoare mai slab cotată.
 16. Joacă pe break des la pronosticuri pariuri tenis feminin, deoarece femeile țin mai greu serviciul.
 17. Joacă la victorie pe o echipă mică dacă are 4 sau mai multe înfrângeri la rând.
 18. Pariază egal pe aceeași echipă de la începutul campionatului aplicând sistemul Fibonacci la case de pariuri. Când ai câștigat începi iar cu pasul 1, eventual cu o altă echipă. Cota la egal este de cel puțin 3.
 19. Pariază pe înca un gol la hochei pe gheață dacă sunt ultimele minute și echipa condusă a scos portarul și a introdus un atacant. Sunt șanse mai mari să se înscrie cu poarta goală.
 20. Dacă se acordă cartonaș rosu la fotbal în primele 15 minute din a doua repriză este posibil să nu se mai înscrie goluri. Pariază că nu se va mai marca mai mult de un gol.

S-ar putea  te intereseze și: