4 calități necesare pentru ca un parior să aibă succes

0

Să jucăm la pariuri știm toți, dar de câștigat n-o fac decât unele persoane. Care sunt trăsăturile care fac aceste persoane să aiba succes la pariuri? Nu sunt foarte multe, dar sunt foarte importante!

TOP BONUSURI PARIURI FĂRĂ DEPUNERE

netbet logo

BONUS 100 RON

FĂRĂ DEPUNERE

superbet rosu

BONUS 50 RON 
FĂRĂ DEPUNERE

maxbet logo

BONUS 50 RON
FĂRĂ DEPUNERE

calitati pentru ca un parior sa aiba succes

De aceea m-am gândit să-ți prezint în articolul curent aceste calități, în speranța că le vei lua-n calcul și după o perioadă de timp vei putea spune despre tine că ești un parior de succes.

1. Disciplina

Fără disciplină nu faci nimic în nici un domeniu! Degeaba ești bun în meseria ta, dacă n-ai disciplină la locul de muncă sau, mai general, degeaba ești un șofer foarte bun dacă nu ești și disciplinat. Mai devreme sau mai târziu neavând disciplină vei ajunge să ai eșecuri în orice activitate.

Strict din punct de vedere parioristic să ai disciplină înseamnă să pariezi doar atunci când vezi ceva bun de jucat, nu doar de dragul de a o face. De asemenea, mai vorbim de disciplină și atunci când vine vorba de mizele jucate. Un parior disciplinat nu va juca 3 bilete cu câte 10 RON și un al patrulea bilet cu 500 RON.

2. Experiența

Atunci când joci la case de pariuri este foarte importantă și experiența. Aceasta se capătă-n timp, bineînțeles, doar că daca pariezi de 5 ani nu ești neapărat și un parior experimentat. Să ai experiență în pariuri înseamnă să știi unele lucruri pe care o persoană care joacă de câteva luni nu le știe sau nu ține cont de ele.

De exemplu, din experiență îți poți da seama de anumite trăsături ale unor echipe / jucători care te pot ajuta să găsești un pronostic câștigător.

3. Răbdare

Dacă vrei să joci azi 5 RON și să iei imediat 5.000 RON mai bine îți încerci norocul la Lucky 6 (click aici pentru a juca). Măcar afli dacă ai câștigat mai devreme decât la pariuri. Pentru a fi un parior de succes este necesar să ai răbdare.

Stabileste-ți anumite obiective, care țin de disciplină, și ține-te de ele. Este important ca aceste obiective să fie realiste și să-ți aducă sume de bani în mod constant. Dacă îți stabilești ca obiectiv să iei bonusul dublu de la vreo agenție in 2-3 luni nu este chiar un obiectiv realizabil.

Tot de răbdare este vorba și atunci când vorbim de alegerea pronosticurilor. Analizează-n primă fază oferta de pariere per ansamblu. „Culege” câteva ponturi pariuri care au șanse de reușită, pe baza datelor statistice, formei de moment etc și apoi înarmează-te cu răbdare și apucă-te să cauți informații despre formațiile implicate de pe site-uri din țările de unde sunt acele echipe.

4. Inteligența

O calitate importantă pe care trebuie s-o aibă un parior de succes este inteligența. La pariuri, spre deosebire de atunci când joci la casino online sau la bingo, ai nevoie și de inteligență. Un parior trebuie să știe să calculeze anumite lucruri.

Mă gândesc, în primul rând, la valorile cotelor oferite de casele de pariuri comparativ cu șansele reale de reușită ale pronosticurilor. Un parior de succes va încerca să joace cât mai des pariuri de valoare și nu va pica în plasa caselor de pariuri online care oferă cote de 1.10 pentru victoriile unor echipe foarte puternice, când în mod normal cota ar fi trebuit să fie de cel puțin 1.30.

Crezi că mai este necesar și altceva pentru a fi un parior de succes?

Pariază online AICI la una dintre casele de pariuri de top din România!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here