6 sfaturi utile pentru a câștiga la pariurile sportive pe baschet

0

Pariezi pe meciuri de baschet, dar nu obții câștiguri la pariuri pe acest sport? Te afli în locul potrivit, deoarece-n acest articol îți voi prezenta 6 sfaturi utile care te vor ajuta să-ți crești șansele de câștig la ponturi pariuri pe baschet. Îți voi prezenta atât aspecte legate de analiza meciurilor, cât și de alegerea cotelor și mici chestiuni care te vor ajuta să fii cu un pas înaintea caselor de pariuri.

Joacă AICI un prim pariu fără risc pe meciuri de baschet cu o miză de până la 500 lei!

sfaturi utile pariuri pe baschet

Așadar, dacă vrei să devii un parior mai bun în ceea ce privește pariurile pe baschet ar trebui să ții cont de următoarele sfaturi:

1 Învață să analizezi în mod corect un meci de baschet!

Primul pas în succesul oricărui parior, indiferent că vorbim despre pariuri pe baschet sau oricare alt sport este reprezentat de analiza și informarea corectă. În baschet sunt foarte importante probleme de lot cu care se confruntă echipele, stilurile de joc ale celor 2 formații, precum și procentajele și eventuala oboseală acumulată de jucători.

De asemenea, trebuie să știi că sunt diferențe mari în ceea ce privește pariurile pe NBA față de restul campionatelor. De aceea este important să știi cele mai importante reguli baschet ale competiției pe care vrei să mizezi.

2 Nu te grăbi să plasezi pariurile!

În general casele de pariuri online introduc în oferta un meci de baschet cu câteva zile bune înainte de startul evenimentului. Asta-i face pe mulți pariori să se grăbească să aleagă ponturi pariuri sportive și, de cele mai multe ori, aceasta este o greșeală. Sfatul meu este s-aștepți până-n ziua meciului pentru a-ți plasa pariurile.

De ce zic asta?

În primul rând atunci vei putea obține toate informațiile necesare despre meci (jucători accidentați la antrenamente, jucători indisponibili, menajați, declarații etc.) astfel încât să poți face alegerea corectă.

În al doilea rând, cotele se vor “așeza”, astfel încât nu vei fi indus în eroare de o anumită cotă, așa cum se poate întâmpla cu câteva zile înainte (linii ciudate, favoriți “falși” la meciurile de mâna a doua etc.).

3 Profită de începutul de sezon!

Deși starturile de sezon se pot dovedi uneori imprevizibile, totuși se pot câștiga bani la pariurile pe baschet în acea perioadă, mizând în general pe victoria echipei mai bine cotată. Echipele importante, care sunt angrenate în Euroliga sau Eurocup, vor căuta s-aibă un start de sezon cât mai bun, cu victorii pe linie, pentru ca atunci când programul se va aglomera să poată să mai facă pași greșiți sau cel puțin să odihnească jucătorii importanți.

Totuși, nu este indicat să pariezi chiar din prima etapă. Îți sugerez să urmărești primele 2 runde pentru a-ți face o idee despre forma de joc a echipelor și abia apoi să-ncepi să pariezi.

4 Ține cont de miza meciului!

Atunci când joci ponturi baschet este foarte important să tii cont de miza meciului. În startul de sezon toate meciurile au aceeași miză, fiind destul de importante, însă pe finalul sezonului regulat se găsesc multe situații diferite.

De exemplu, dac-o echipă care are mare nevoie de victorie pentru a accede în play-off întâlnește un adversar fără motivație, atunci poate ar fi bine să mergi pe succesul celei dintâi, evident dacă și statisticile și informațiile conduc în această direcție.

De asemenea, dacă o echipă a mers foarte bine în tot sezonul regulat, asta nu-nseamnă că și-n ultimele etape va juca la fel. Sunt multe situații-n care echipele deja calificate în play-off scad turația pentru a intra odihnite în play-off.

5 Nu paria exclusiv în funcție de cote!

Se spune că șansele de reușită ale unui pariu sunt reflectate bine de cote. Acest lucru nu este însă general valabil. De aceea, sfatul meu este să nu te orientezi exclusiv în funcție de cote-n alegerea pariului.

Se găsesc destule cote valoroase și-n baschet și nu trebuie să-ți fie “frica” să le joci. Bazează-te pe informațiile adunate și nu urmări doar cotele de valoare mica. Acestea nu-ți vor garanta mai multă siguranță și-n plus contează foarte mult ca pe termen lung să joci cote valoroase.

6 Urmărește în direct meciurile pe care pariezi live!

Nu-n ultimul rând, un sfat extrem de important pe care ți-l pot da la pariurile pe baschet este să urmărești în transmisiune live meciurile pe care pariezi. La top case de pariuri avem baschet live streaming la cele mai tari meciuri, astfel că nu te costă nimic să vizionezi evenimentele care te interesează.

De ce este important să urmărești meciurile-n direct?

În acest fel vei lua contact direct cu jocul, vei observa foarte repede stilul echipelor și vei alege mai ușor pariurile câștigătoare. De asemenea, acest lucru te va ajuta și pe termen lung, deoarece-ți vei crea o imagine de ansamblu asupra jocului echipelor.

Acestea ar fi cele mai importante sfaturi pe care ți le pot da atunci când vorbim de pronosticuri baschet. Ele nu-ți garantează succesul, deoarece pentru acest lucru ai nevoie și de o strategie de joc, un management bun al banilor, precum și de multă răbdare și perseverență. Cu toate acestea, dacă vei ține cont de cele prezentate mai sus te asigur că-ți vei crește considerabil șansele de a obține profit la pariuri pe baschet.

Vezi AICI cea mai bună casă de pariuri pentru a paria pe meciuri de baschet!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here