4 calitati necesare pentru ca un parior sa aiba succes

0
633

4 calitati necesare pentru ca un parior sa aiba succes Articole incepatori Scoala de pariuri

Sa jucam la pariuri stim toti, dar de castigat n-o fac decat unele persoane. Care sunt trasaturile care fac aceste persoane sa aiba succes la pariuri? Nu sunt foarte multe dar sunt foarte importante. De aceea m-am gandit sa-ti prezint in acest articol aceste calitati, in speranta ca le vei lua in calcul si dupa o perioada de timp vei putea spune despre tine ca esti un parior de succes.

Vrei sa pariezi online? Vezi AICI care este agentia recomandata de biletu-zilei.com!

1. Disciplina

Fara disciplina nu faci nimic in niciun domeniu. Degeaba esti bun in meseria ta daca n-ai o disciplina la locul de munca sau, mai general, degeaba esti un sofer foarte bun daca nu esti si disciplinat. Mai devreme sau mai tarziu neavand disciplina vei ajunge sa ai esecuri in orice activitate.

Strict din punct de vedere parioristic sa ai disciplina inseamna sa pariezi doar atunci cand vezi ceva bun de jucat, nu doar de dragul de a o face. De asemenea mai vorbim de disciplina si atunci cand vine vorba de mizele jucate. Un parior disciplinat nu va juca 3 bilete cu cate 10 RON si un al patrulea bilet cu 500 RON.

2. Experienta

La pariuri sportive este foarte importanta si experienta. Aceasta se capata in timp, bineinteles, doar ca daca pariezi de 5 ani nu esti neaparat si un parior experimentat. Sa ai experienta in pariuri inseamna sa stii unele lucruri pe care o persoana care joaca de cateva luni nu le stie sau nu tine cont de ele.

De exemplu, din experienta iti poti da seama de anumite trasaturi ale unor echipe / jucatori care te pot ajuta sa gasesti un pronostic castigator.

3. Rabdare

Daca vrei sa joci azi 5 RON si sa iei imediat 5.000 RON mai bine iti incerci norocul la Lucky 6 (click aici pentru a juca). Macar afli daca ai castigat sau nu mai devreme decat la pariuri. Pentru a fi un parior de succes este necesara rabdarea.

Stabileste-ti anumite obiective, care tin de disciplina, si tine-te de ele. Este important ca aceste obiective sa fie realiste si sa-ti aduca sume de bani in mod constant. Daca iti stabilesti ca obiectiv sa iei bonusul dublu de la vreo agentie pana in 2020 nu este chiar un obiectiv realizabil.

Tot de rabdare este vorba si atunci cand vorbim de alegerea pronosticurilor. Analizeaza in prima faza oferta de pariere per ansamblu, “culege” cateva ponturi pariuri care au sanse de reusita, pe baza datelor statistice, formei de moment etc si apoi inarmeaza-te cu rabdare si apuca-te sa cauti informatii despre formatiile implicate de pe site-uri din tarile de unde sunt acele echipe.

4. Inteligenta

O calitate importanta pe care trebuie s-o aiba un parior de succes este inteligenta. La pariuri, spre deosebire de atunci cand joci la casino online sau la bingo, ai nevoie si de inteligenta. Un parior trebuie sa stie sa calculeze anumite lucruri.

Ma gandesc in primul rand la valorile cotelor oferite de casele de pariuri comparativ cu sansele reale de reusita ale pronosticurilor. Un parior de succes va incerca sa joace cat mai des value bet-uri si nu va pica in plasa caselor de pariuri online care ofera cote de 1.10 pentru victoriile unor echipe foarte puternice, cand in mod normal cota ar fi trebuit sa fie de cel putin 1.30.

Crezi ca mai este necesar si altceva pentru a fi un parior de succes?

Pariaza online AICI la una dintre casele de pariuri de top din Romania!

Salvează

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here