8 motive pentru care este mai bine să apelezi la pariuri online

0

Odată ce ți-ai încercat norocul la o casă sau agenție de pariuri, bazându-te pe cunoștințele sportive pe care le ai, vei căuta tot timpul opțiuni și variante pentru a-ți crește șansele de câștig. În principiu ai 2 variante: optezi pentru a merge personal în agenția de pariuri, unde concepi biletul sau poți încerca una dintre casele de pariuri online.

Motive pentru care este mai bine sa joci la pariuri online

Pentru cea de-a doua variantă optează tot mai mulți jucători și pariori pasionați de lumea sportivă. Motivele sunt numeroase și pot să difere de la persoană la persoană – cele mai reprezentative sunt enumerate în cele ce urmează, în 8 puncte principale.

1. Este mult mai comod

Pentru cei ce știu ce înseamnă a paria, alternativa pariurilor online prezintă comoditate și confort. Direct de acasă, de la PC, laptop, tabletă sau smartphone, poți să concepi bilete, să verifici rezultate, să consulți statistici și evoluții ale echipelor.

Nu mai trebuie să mergi până la agenția de pariuri pentru a consulta oferta zilei sau pentru a gândi un bilet cu șanse bune sau foarte bune de câștig. Cei care frecventează agențiile de pariuri ca jucători cunosc foarte bine ce înseamnă aglomerația – uneori. Din acest motiv, comoditatea reprezintă cel mai important factor datorită căruia pariorii aleg tot mai mult casele de pariuri online.

2. Pariezi în timp real

De câte ori nu ți s-a întâmplat, ca parior, să-ți dorești să schimbi ponturi pariuri de pe bilet? Acel singur meci pe care l-ai pierdut ți-a anulat toate șansele de câștig. Se mai întâmplă și surprize, la urma urmei este vorba de o analiză a evoluțiilor sportive, dar norocul are și el un cuvânt de spus.

alege casa de pariuri care ti se potriveste

Dacă alegi cea mai bună casă de pariuri online îți poți crește șansele de câștig, pentru că ai posibilitatea de a paria live. Toate casele de pariuri oferă o astfel de opțiune. În cazul în care unul dintre evenimentele pe care ai pariat cunoaște o răsturnare de situație poți plasa un alt pariu chiar în timpul desfășurării meciului. În cazul în care îți doreai să pariezi pe un anume meci început deja poți plasa de asemenea un pronostic.

3. Ai acces la informații complete

Să facem un exercițiu de imaginație: ajungi într-o agenție de pariuri pentru a plasa un bilet. N-ai mai consultat de mult rezultate, evoluții sau statistici și-n prima fază te bazezi doar pe intuiție și pe cotele favoritelor. Totuși, alegi să consulți și oferta completă, unde le poți vedea pe toate.

Cam cât timp consumă acest lucru? Deplasarea până la agenție, analiza statisticilor și evoluțiilor echipelor, alegerea meciurilor și abia apoi plasarea biletului? Dacă unele meciuri încep în câteva minute nu mai ai șanse să le poți include pe bilet, pentru că va dura cel puțin jumătate de oră până verifici tot.

Pe de altă parte, ai la dispoziție oferta caselor de pariuri legale. Din nou comoditatea și conveniența își spun cuvântul. Din confortul propriei locuințe ai acces la informații complete despre meciuri, campionate sau chiar știri de ultima oră cu privire la anumiți jucători indisponibili sau care sunt menajați pentru meciurile viitoare.

Având acces la astfel de detalii pronosticurile pe care le vei alege se vor modifica și-ți vor aduce o șansă în plus de a câștiga.

ofertă pariuri sportive online

4. Economisești timp și bani

De foarte multe ori se poate întâmpla situația anterioară: nu mai ai timp suficient să analizezi competițiile și pui pronosticuri bazându-te pe instinct. Ajungi să investești în bilete de pariuri sume care ajung să fie pierdute în cele din urmă.

În cazul în care alegi o casă de pariuri online economisești, în sensul că-ți mărești șansele de câștig și sumele pe care le investești au o probabilitate mai mare să fie multiplicate. De asemenea, economisești timp, pentru că îți sunt oferite “pe tavă” analize concrete oferite de specialiști. Nu mai trebuie să verifici de unul singur evoluții întregi ale campionatelor pentru a concepe un bilet. Vei economisi și timpul pe care-l aloci deplasării până la agenția de pariuri.

Pariază online AICI și primești un super bonus!

5. Ai tips-uri și recomandări oferite de specialiști

Aici casele de pariuri online au un avantaj net asupra celor fizice. În agenția de pariuri în care ajungi personal pentru a paria câteva pronosticuri nu îți sunt oferite sfaturi. Cei care sunt începători în ale pariurilor se bazează mai mult pe intuiție și pe noroc, iar veteranii investesc mult timp în analize ale competițiilor și chiar și ei au parte de surprize.

Dacă apelezi la casele de pariuri online poți vedea atât cele mai pariate evenimente dintr-o zi, cât și sugestii oferite de specialiști în analiza competițiilor și evenimentelor sportive. În cazul în care o echipă de fotbal sau un jucător de tenis au o evoluție bună, afli imediat din secțiunile de noutăți despre acest lucru.

Tips-urile oferite de profesioniști sunt de un real ajutor, atât pentru cei care abia încep să cunoască domeniul pariurilor, cât și pentru cei pasionați de mult timp, care-și concep sisteme și scheme de pariere proprii.

6. Ai parte de bonusuri și avantaje numeroase

Casele de pariuri online autorizate să funcționeze în România se întrec în oferte și bonusuri, pentru a atrage cât mai mulți pariori. De astfel de oferte poți beneficia și tu, dacă alegi să pariezi pe internet.

Care pot fi aceste avantaje?

În continuare îți prezint câteva exemple:

  • Depui în contul de pariuri o anumită sumă și primești bonus o altă sumă pe care o poți utiliza după bunul plac pentru alte pariuri (ex: depui 500 RON la betano.com și primești bonus încă 500 RON).
  • Primesti bonus 50% pentru câștiguri de până la o anumită valoare, direct în contul creat la respectiva agenție de pariuri.
  • Reduci riscurile prin sistemul de “prim pariu fara risc”, precum este cel de la netbet.ro.

Cu astfel de bonusuri îți este captată atenția, iar dacă urmezi și recomandările oferite de tipserii profesioniști îți poți crește exponențial șansele de câștig.

7. Poți urmări și transmisiuni live ale meciurilor disputate

Unibet, Betano, Fortuna, Betfair, Winmasters și Netbet transmit meciuri live online, pe care le poți urmări și la care poți, de asemenea, să pariezi în timp real. Ce poate fi mai comod de atât? Stai și urmărești meciul, vezi cum decurg lucrurile și pariezi live, în diverse combinații care-ți pot aduce câștiguri însemnate cu sume minime investite.

8. Poți paria și de pe mobil, prin aplicații

Pentru a ușura accesul pariorilor la oferte, statistici și crearea biletelor unele case de pariuri oferă și aplicații prin care aceștia pot plasa pronosticuri cu șanse de câștig. Uneori ești pe fugă și n-ai timp să ajungi la o agenție de pariuri sau să te așezi la computer și să concepi o combinație de pronosticuri câștigătoare.

Pentru a rezolva astfel de situații există aplicații disponibile și pentru smartphone-uri, de la case de pariuri precum superbet.ro. N-ai nevoie decât de un smartphone cu conexiune la internet – wi-fi sau date mobile – pentru a paria online.

pariuri sportive online de pe mobil

Lista de motive ar putea continua. Casele de pariuri online îți oferă posibilități de pariere pe care nu le găsești la agențiile stradale: pariuri pe meciuri în desfășurare sau pe sporturi care nu sunt incluse în ofertele agențiilor de pariuri la care trebuie să te deplasezi – acestea sunt doar 2 exemple. Cert rămâne un singur fapt: o casă de pariuri online îți oferă mai multe avantaje decât una stradală.

Această trecere către online s-a făcut simțită de ceva vreme în lumea pariurilor sportive, însă în perioada recentă s-a accentuat și mai mult. Chiar și agențiile de pariuri stradale – cele mai renumite care activează pe piața românească – ajung să-și diversifice ofertele, să creeze moduri suplimentare de pariere și să ofere chiar aplicații dedicate pentru utilizatorii de smartphone. Nu este de mirare că atracția către pariuri online este în continuă creștere.

Poate că unii nu conștientizează încă toate aceste avantaje avute de pariurile online. Poate că nu li se pare importantă ideea de a urmări live partida pe care pariază. Este, însă important să cunoști evoluția meciului pentru a putea plasa un pariu în minutul 70 sau 80 al unei partide de fotbal. 

Din toate aceste motive parierea la case de pariuri online cunoaște o tendință ascendentă. Cu păreri și motive suplimentare te aștept în secțiunea de comentarii!

Descoperă AICI unul dintre cele mai bune bonusuri la pariuri din România!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here