Ce să faci dacă vrei să NU câștigi la pariuri

1

Toate site-urile de profil te învață cum să câștigi la pariuri sportive. În acest articol vreau să-ți arăt ce trebuie să faci dacă vrei să NU câștigi. M-am gândit la acest articol după ce am văzut pe Facebook foarte mulți pariori care par că nu-și propun să câștige.

Ce sa faci daca vrei sa NU castigi la pariuri

1. Joacă haotic

Disciplina este unul dintre principalele calități pe care trebuie să le aibă un parior. Prin urmare, dacă nu vrei să câștigi joacă haotic. Pariază astăzi 3 RON pe un bilet cu cota 100, dacă-ți iese biletul joacă mâine toți cei 300 RON câștigați pe cota 2 și tot așa. Șansele să termini anul pe plus jucând așa sunt destul de mici.

2. Joacă la recuperare și / sau din entuziasm

Ai câștigat 3 bilete la rând? Joacă-l și pe al patrulea și mărește miza! Ce naiba, ești în formă! Cum să pierzi tocmai acum? Ai în ultimele 3 zile numai bilete pierdute? Nu lua o pauză, mărește miza pentru că nu poți pierde și a patra oară!

3. Pariază pe tot ce prinzi în ofertă

Ce contează că n-ai auzit de un jucător de tenis. Este în oferta agențiilor de pariuri sportive? Joacă pe el! Indiferent dacă ai idee despre jucătorii care lipsesc dintr-o anumită echip de fotbal. A terminat ultimele 3 meciuri cu minim 2 goluri înscrise? Înseamnă ca va termina și acum. O echipă din MLB are o serie de 4 victorii? Trebuie să vină și a cincea, așa că pariază, chiar dacă este posibil să fie starting pitcher cel mai slab pitcher al ei.

4. Pariază de fiecare dată pe echipele favorite și pe jucătorii preferați

Ai 2-3 echipe favorite și 2-3 jucători de tenis preferați? Nu trebuie să lipsească de pe biletul zilei! Nu contează dacă ai analizat șansele lor de a câștiga, tu ții cu ei și asta înseamnă că trebuie să-ți și pariezi banii “orbește” pe ei.

5. Pariază live indiferent dacă ai sau nu idee cum decurge partida

Mergi în agenție să joci un bilet gândit o oră cu x RON, dar vezi un pariu live cu cotă mare care ți se pare bun? Pariază-l cu o sumă dublă decât ai de gând să joci pe biletul gândit. Mai contează cum decurge meciul? Tu știi că echipa aceea pe care pariezi face în general meciuri spectaculoase.

6. După ce ridici câștigul din agenție oprește-te la “păcănele”

Tot ești norocos î acea zi și dacă ai câștigat suma x de ce să nu-ți încerci norocul și la jocuri casino cu o parte din sumă. Că vei ajunge la final să lași la “păcănele” mai mulți bani decât ai scos de la pariuri, asta-i altă poveste 🙂

7. Joacă bilete cu cât mai multe ponturi pariuri

De ce să faci un bilet, cât de cât, ca lumea cu o cotă de maxim 10 și să iei de 10 ori suma investită, când poți să mai adaugi încă 5-6 ponturi pariuri și să speri că vei lua de 100 de ori suma pariată?

8. Pariază la agențiile stradale în locul celor online

De ce să plătești 1% impozit atunci când faci o retragere din cont de la casele de pariuri online și să pariezi lejer din confortul casei tale sau de oriunde te-ai afla (de pe mobil)? Tu nu prea ai ce face cu banii și te gândești că faci o faptă bună ajutând Statul prin plata a 5% din suma pariată și prin plata a 1% din fiecare sumă câștigată.

Cu siguranță dacă vei ține cont de majoritatea sfaturilor prezentate de mine în acest articol NU vei câștiga la pariuri! 🙂

Click AICI pentru a paria online la casa de pariuri recomandată!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

  1. Multumesc …câteva sfaturi sunt utile…si vorbesc serios,oricât de incredibil ar părea…eu am momentan aproximativ…122 de case online…la câteva trebuie sa pierd, Betway ul deja mi a pus limita pe pariu de 4.37£…pentru un arber /sharp bettor asta e ca o închidere de cont…am luat o mica pauza sa mai citesc câte ceva…nu stiu cum am ajuns pe pagina asta…bineinteles ca stiu cum sa fac sa pierd…oricum am layul asigurat pe Smarkets/Matchbook/Betfair/Betdaq…chiar contră, la alte case sharp ,ca cele de pe AsianConnect ,in cel mai rau caz…dar uite ca nu mi a dat prin cap sa pariez prima data 3 £…apoi 150£…iar 40£…iar 200£…buna asta…eu am alte metode de stricat patternuri,dar asta e noua…eu joc in general cota enorma a outsiderului cand e condus la 1 gol…marketuri ca break la tenis la masculin,toate live…merge si asa…dar pre match,e bună strategia ta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here