Ce trebuie sa urmaresti atunci cand alegi casa de pariuri online la care sa-ti joci biletele

0
558

Ce trebuie sa urmaresti atunci cand alegi casa de pariuri online la care sa-ti joci biletele Articole incepatori Scoala de pariuri

Pariorii din Romania isi pot deschide cont la destul de multe case de pariuri online, dar multe din acestea nu ofera servicii complete, astfel incat nu merita sa le luam in calcul. Iti voi prezenta in acest articol ce anume trebuie sa ai in vedere cand alegi casa de pariuri la care sa-ti plasezi biletele.

Bonus pana la 500 RON la pariuri online – da click AICI pentru a-l obtine! 

1. Oferta bogata de meciuri si optiuni de pariere

Unele agentii de pariuri pe internet se axeaza mai mult pe pariuri pe fotbal, iar altele vin cu o oferta ceva mai diversificata. In timp ce campionatele mari sunt disponibile la orice agentie, ligile mai putin cunoscute vor fi gasite doar la anumite case.

De asemenea, si cand vine vorba de optiunile de pariere este diferenta semnificativa intre agentii. Unele se axeaza pe pariuri ce tin de goluri si scor final, in timp ce altele ofera si pariuri pe cornere sau cartonase. De aceea trebuie sa alegi casa de pariuri online care-ti satisface preferintele.

2. Serviciu de pariuri live

Agentia la care pariezi trebuie sa aiba un serviciu stabil de pariuri live, unde pariurile sa fie plasate cat mai rapid si blocate cat mai rar, iar castigurile sa fie procesate in maxim 1-2 minute. De asemenea oferta trebuie sa fie cat mai bogata, atat ca numar de meciuri, cat si ca optiuni de pariere.

Serviciul de pariuri live diferentiaza mult casele de pariuri online de top de restul. Unele agentii ofera optiuni multe doar la partidele importante, in timp ce la celelalte vom avea doar cateva tipuri de pariuri din care sa alegem.

3. Cotele oferite

Cotele sunt si ele foarte importante atunci cand alegi agentia unde vei paria. Tine cont in acest caz de ce anume pariezi. Daca joci cote mici s-ar putea sa fii avantajat de o agentie de pariuri, iar daca pariezi cote mari atunci s-ar putea ca alta casa sa ofere cote mai bune.

4. Bonusuri pariuri

Acesta n-ar trebui sa fie unul din criteriile de baza atunci cand alegi agentia la care sa pariezi, dar un bonus substantial este intotdeauna bine-venit.

Daca ar fi sa aleg o casa de pariuri care sa ti-o recomand ‘overall’, tinand cont de tot ce am scris mai sus, atunci aceasta casa de pariuri online este alegerea perfecta.

Biletu-zilei.com iti recomanda in 2019 aceasta agentie de pariuri pe internet!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Radu Oprea
Forma:
34 din 61 56% +829.00 Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma:
38 din 57 67% +454.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma:
34 din 67 51% +145.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here