Ce trebuie să urmărești atunci când alegi casa de pariuri online la care să-ți joci biletele

0

Pariorii din România își pot deschide cont la destul de multe case de pariuri online, dar multe dintre acestea nu oferă servicii complete, astfel încât nu merită să le luăm în calcul. Îți voi prezenta în acest articol ce anume trebuie să ai în vedere când alegi casa de pariuri la care să-ți plasezi biletele.

Bonus consistent la pariuri online – dă click AICI pentru a-l obține! 

alegerea casei de pariuri

1. Oferta bogată de meciuri și opțiuni de pariere

Unele agentii de pariuri pe internet se axează mai mult pe pronosticuri fotbal, iar altele vin cu o ofertă ceva mai diversificată. În timp ce campionatele mari sunt disponibile la orice agenție, ligile mai puțin cunoscute vor fi găsite doar la anumite case.

De asemenea, și când vine vorba de opțiunile de pariere este diferența semnificativă între agenții. Unele se axează pe pariuri ce țin de goluri și scor final, în timp ce altele oferă și pariuri pe cornere sau cartonașe. De aceea trebuie să alegi casa de pariuri online care-ți satisface preferințele.

2. Serviciu de pariuri live

Agenția la care pariezi trebuie să aibă un serviciu stabil de pariuri live, unde pariurile să fie plasate cât mai rapid și blocate cât mai rar, iar câștigurile să fie procesate în maxim 1-2 minute. De asemenea, oferta trebuie să fie cât mai bogată, atât ca număr de meciuri, cât și ca opțiuni de pariere.

Serviciul de pariuri live diferențiază mult cea mai bună casă de pariuri online de restul. Unele agenții oferă opțiuni multe doar la partidele importante, în timp ce la celelalte vom avea doar câteva tipuri de pariuri dintre care să alegem.

3. Cotele oferite

Cotele sunt și ele foarte importante atunci când alegi agenția unde vei paria. Ține cont în acest caz de ce anume pariezi. Dacă joci cote mici s-ar putea să fii avantajat de o agenție de pariuri, iar dacă pariezi cote mari atunci s-ar putea ca altă casă să ofere cote mai bune.

4. Bonusuri pariuri

Acesta n-ar trebui să fie unul din criteriile de bază atunci când alegi agenția la care să pariezi, dar un bonus substanțial este întotdeauna bine-venit.

Dacă ar fi să aleg o casă de pariuri care să ți-o recomand ‘overall’, ținând cont de tot ce am scris mai sus, atunci această casă de pariuri online este alegerea perfectă.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
12 din 1867%+124.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here