Cum pariez online – 10 lucruri pe care trebuie să le faci înainte de a paria online prima dată

0

Poate ești la început în lumea pariurilor online și nu știi prea multe despre bonusuri, pariuri live sau retrageri de la o agenție de pariuri pe internet. În acest articol o să-ți prezint câteva lucruri pe care trebuie să le faci înainte de a juca la pariuri online.

10 lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de a paria online prima data

  1. Când decizi să deschizi cont la o casă de pariuri online să ai la îndemână cartea ta de identitate, pentru că-ți vor fi cerute datele personale. Nu trebuie să-ți faci griji, pentru că informațiile tale vor fi-n siguranță.
  2. Să citești termenii și condițiile unui bonus înainte să faci o depunere. Anumite case de pariuri au un bonus ușor de rulat, alte case au un bonus cu un rulaj mult mai dificil; la unele case este necesară introducerea unui cod bonus, la altele nu se acordă bonus dacă depunerea nu se face printr-o anumită metodă de plată etc.
  3. Verifică pe internet părerile altor pariori despre o anumită agenție de pariuri online. Reputația este foarte importantă în această lume.
  4. Un bonus mare oferit de o casă de pariuri nu reprezintă un avantaj dacă rulajul este foarte greu de realizat. Poți pierde și banii depuși de tine, dar și bonusul.
  5. Profită de ofertele fără depunere de la anumite case de pariuri. Tot ce trebuie să faci este să verifici identitatea și bonusul este al tău, iar apoi trebuie rulat. În acest mod poți să încerci anumite strategii de pariere pe banii caselor de pariuri.
  6. Nu juca din prima zi la pariuri live. Acestea sunt o capcană pentru începători, deoarece oferta este foarte bogată și te poți pierde în atât de multe meciuri și cote. Joacă la pariuri live după minim 3 luni de pariuri online.
  7. Dacă jucai la casele de la colțul străzii multe pariuri pe bilet, acum când pariezi în mediul online ar fi bine să-ți schimbi obiceiul. Maxim 3 pronosticuri pe bilet este de ajuns ca să faci bani.
  8. Să te aștepți ca o casă de pariuri online unde ai cont să facă verificarea identității. Să ai pregătite poze făcute cu mobilul sau scanate la cartea de identitate și la o factură de utilități.
  9. Atunci când deschizi contul la o agenție online să nu te grăbești. Datele să fie scrise corect și să coincidă cu datele din cartea de identitate.
  10. Ar fi bine să știi că banii din contul de pariuri online nu sunt încă ai tăi până nu ajung în portofel.

Vezi AICI care este casa de pariuri la care joacă pariorii profesioniști din România!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here