Cum pariez online – 10 lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de a paria online prima data

0
143

Cum pariez online - 10 lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de a paria online prima data Articole incepatori Scoala de pariuri Poate esti la inceput in lumea pariurilor online si nu stii prea multe despre bonusuri, pariuri live sau retrageri de la o agentie de pariuri care este pe net. In acest articol o sa-ti prezint cateva lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de a juca la pariuri online.

  1. Cand decizi sa deschizi cont la o casa de pariuri online sa ai la indemna cartea ta de identitate pentru ca-ti vor fi cerute datele personale. Nu trebuie sa-ti faci griji, pentru ca informatiile tale vor fi in siguranta.
  2. Sa citesti termenii si conditiile unui bonus inainte sa faci o depunere. Anumite case de pariuri au un bonus usor de rulat, alte case au un bonus cu un rulaj mult mai dificil; la unele case este necesara introducerea unui cod bonus, la alte nu se acorda bonus daca depunerea nu se face printr-o anumita metoda de plata etc.
  3. Verifica pe internet parerile altor pariori despre o anumita agentie de pariuri online. Reputatia este foarte importanta in aceasta lume.
  4. Un bonus mare oferit de o casa de pariuri nu reprezinta un avantaj daca rulajul este foarte greu de realizat. Poti pierde si banii depusi de tine, dar si bonusul.
  5. Profita de ofertele fara depunere de la anumite case de pariuri. Tot ce trebuie sa faci este sa verifici identitatea si bonusul este al tau, iar apoi trebuie rulat. In acest mod poti sa incerci anumite strategii de pariere pe banii caselor de pariuri.
  6. Nu juca din prima zi la pariuri live. Acestea sunt o capcana pentru incepatori, deoarece oferta este foarte bogata si te poti pierde in atat de multe meciuri si cote. Joaca la pariuri live dupa minim 3 luni de pariuri online.
  7. Daca jucai la casele de la colt de strada multe pariuri pe bilet, acum cand pariezi in mediul online ar fi bine sa-ti schimbi obiceiul. Maxim 3 pronosticuri pe bilet este de ajuns ca sa faci bani.
  8. Sa te astepti ca o casa de pariuri online unde ai cont sa faca verificarea identitatii. Sa ai pregatite poze facute cu mobilul sau scanate la cartea de identitate si la o factura de utilitati.
  9. Atunci cand deschizi contul la o agentie online sa nu te grabesti. Datele sa fie scrise corect si sa coincida cu datele din cartea de identitate.
  10. Ar fi bine sa stii ca banii din contul de pariuri online nu sunt inca ai tai pana nu ajung in portofel.

Vezi AICI care este casa de pariuri la care joaca pariorii profesionisti din Romania!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Radu Oprea
Forma:
37 din 65 57% +1027.00 Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma:
41 din 62 66% +432.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma:
34 din 67 51% +145.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here