Ține cont de sfaturile noastre și vei avea mai multe șanse să câștigi la pariuri

0

Poți să-ți crești șansele de câștig constant la pariuri sportive dacă ești disciplinat și pariezi conform anumitor reguli. Acest lucru deosebește pariurile de jocurile de casino. Acolo suntem doar la mâna destinului, pe când aici, depinde și de noi dacă vom câștiga sau nu pe termen lung.

Care este cea mai bună casă de pariuri online? Dă click AICI și vei afla!

sfaturi pariuri sportive

1. Urmărește un profit sigur pe termen lung decât o îmbogățire rapidă!

Dacă vrei sfaturi despre cum să te îmbogățești peste noapte din pariuri sportive online sigur nu ești în locul potrivit. Biletul zilei cu mai multe pronosticuri și cu cota mare poate fi câștigat doar cu ajutorul norocului. Și chiar dacă vei câștiga o dată un asemenea bilet, probabil în următoarele 10-20 de rânduri nu vei mai reuși această performanță, iar pe termen lung vei ieși în pierdere.

Îți prezint câteva sfaturi care te vor ajuta să câștigi pe termen lung o sumă constantă. Dacă le respecți până la capăt vei avea șanse foarte mari să atingi acest obiectiv.

2. Stabilește o bancă de start și deschide un cont online!

Întâi vezi câți bani ești dispus să aloci pentru a juca ponturi pariuri, fără să te bagi în banii meniți altor cheltuieli. Pariurile sportive ar trebui privite ca un hobby și nu trebuie să faci economii pentru a putea paria. Nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi!

Îți recomand să pariezi online la această casă de pariuri online deoarece ea oferă cam tot ceea ce-și dorește un parior. Oferta de meciuri și opțiuni de pariere este foarte bogată. Cotele sunt decente și ești scutit și de taxe la fiecare bilet plasat și câștigat, îți va fi oprit impozit doar la retrageri.

Astfel din start îți crești șansele de a câștiga mai mult jucând la pariuri online, nu la agențiile de cartier.

3. Stabilește o strategie, o sumă fixă pe pariu, și joacă doar pariuri single!

În articolul Strategii la pariuri sportive îți prezentam cele mai populare strategii de pariuri online. Poți vedea astfel dacă este vreuna pe placul tău și pe care dorești s-o aplici. În caz c-o vei face va trebui s-o respecți până la capăt și să pariezi pe fiecare pariu exact sumele de bani indicate de aceasta.

Acest lucru înseamnă să nu te abați de la reguli! Să nu pariezi mai mult pe un pariu decât este cazul, dar nici să nu plasezi alte pariuri în afara strategiei.

În caz că te hotărăști să nu folosești vreo strategie atunci îți recomand să joci doar pariuri single sau maxim pariuri duble. Cu cât ai mai multe pronosticuri pe bilet, cu atât vei ajunge să depinzi mai mult de noroc. De asemenea, îți recomand să nu pariezi mai mult de 5% din bancă pe un singur pariu, indiferent cât de sigur ești de el.

4. Analizează partidele înainte să pariezi pe ele!

Unii pariori mizează pe cote mai mici, pornind din start de la ideea că acel pronostic are prima șansă. Alții pariază pe echipele mai cunoscute, pe cele care stau mai bine în clasament sau care au o serie recentă de rezultate pozitive. Însă sunt mult mai mulți factori care pot fi decisivi pentru rezultatul pariului tău.

Cunoscând acești factori vei ști în ce partide sunt șanse mai mari să existe o surpriză și astfel vei putea “sări” peste acele meciuri. Dacă eviți cât mai multe potențiale surprize va însemna, automat, și mai multe pariuri câștigate pe termen lung și, implicit, un profit mai mare din pariuri.

5. Evită greșelile cele mai comune făcute de pariori!

A fi disciplinat înseamnă a respecta regulile scrise mai sus. Dar mai important de atât este să nu ne abatem de la ele în niciun moment. Aici însă greșesc foarte mulți dintre cei care joacă la pariuri sportive.

Astfel, cele mai frecvente greșeli sunt:

  • Pariorul va mări miza după o serie de pariuri pierdute, pentru a încerca să recupereze cât mai rapid pierderile. De exemplu, acesta plasează 4 pariuri cu 5% din bancă, pierzându-le pe toate. Apoi, pentru o recuperare rapidă, va miza 20% din bancă pe o cotă de 2. Însă dacă și acest pariu este pierdut atunci el pierde dintr-o singură lovitură echivalentul a 4 pariuri. Acesta este și cel mai întâlnit motiv pentru care mulți pariori pierd întreaga bancă.
  • Alții, din contră, vor mări miza după o serie de pariuri câștigate, simțind că „sunt pe val”. Să zicem că plasezi 4 pariuri pe cote 2, mizând câte 5% din bancă pe fiecare. Faci un profit de 20%. Simți că ai o zi bună și hotărăști să marești miza la 20%. Dacă însa pariul următor este pierdut atunci vei pierde tot profitul făcut din precedentele pariuri. Cel mai bine este să păstrezi miza constantă, indiferent de situație, iar în timp câștigurile vor compensa pierderile și vei ajunge să ai un profit constant.
  • Nu juca atunci când ești nervos sau obosit, mai ales când pariezi live! Astfel de stări îți pot afecta concentrarea, existând posibilitatea să nu mai iei cele mai bune decizii atunci când analizezi un meci. Plasarea de pariuri live este o metodă de îmbogățire rapidă, dar și de falimentare mai rapidă. Acolo trebuie să iei decizii bune într-un timp foarte scurt, iar lipsa de concentrare va conta foarte mult.
  • Oprește-te din jucat atunci când ai o zi proastă sau o serie slabă de rezultate. Fiecare trecem prin asemenea momente mai devreme sau mai târziu, însă important este să știm când să ne oprim. Mulți pariori, deranjați de o astfel de serie, se vor impacienta și vor plasa pariuri mărind miza sau vor paria fără să mai analizeze foarte atent meciurile, lucru care-i va face să piardă și mai mulți bani.

Pariorii începători au de obicei tendința să se lase influențați de anumite serii de rezultate. Când au o zi bună și fac profit deja încep să creadă că-n 3 zile își vor lua mașină, iar când au o zi proastă vor fi tentați să renunțe de tot la pariuri.

Important este să fii calculat, să nu te lași influențat de rezultatele de moment. Ar trebui să țintești mai degrabă către un profit constant pe termen lung din pariuri, decât către unul mare pe termen scurt. Acesta este mai realist și mai ușor de atins respectând regulile prezentate-n acest articol.

Îți recomand să pariezi la această casă de pariuri online!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
6 din 875%+195.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here