Unde sa pariez online in 2019?

0
928

Unde sa pariez online, Unde sa pariez online in 2019?

Unde sa pariez online? – Alegerea casei de pariuri este un aspect extrem de important atunci cand te apuci sa pariezi online. De aceea imediat dupa ce te intrebi “Cum pariez online?”  ar trebui sa urmeze “Unde sa pariez online?“.

Fiecare parior are experienta diferita cu agentiile de pariuri pe internet, de aceea indicat este ca inainte sa alegi agentia unde sa pariezi online sa te interesezi de cat mai multe aspecte legate de aceasta agentie.

In acest articol iti voi spune cam ce ar trebui sa urmaresti atunci cand alegi unde sa pariezi online.

In primul rand trebuie sa-ti stabilesti din start ce anume urmaresti. Bine, in general vei urmari toate punctele de mai jos, dar sunt cazuri cand vei pune accent doar unul din aceste puncte. Asadar trebuie sa stabilesti care din aspectele de mai jos te intereseaza:

  • cote mari – asta cu siguranta vor cauta toti pariorii; in articolul Top case de pariuri cu cele mai mari cote ti-am prezentat agentiile la care vei gasi cele mai bune cote.
  • oferta diversificata de pariuri si cu multe tipuri de pronosticuri – poate conta sau nu in alegerea agentiei. Daca pariezi in general pronosticurile de baza si sporturile importante atunci acest punct nu este important pentru tine. In schimb, daca pariezi sa spunem pe curse de masini, box, badminton, ca sporturi, sau pariuri pe intervalul de timp in care se va marca un gol la fotbal sau pe desfasurarea unui set la tenis, atunci devine foarte important sa alegi casa de pariuri care-ti satisface aceste cereri.
    NOTA: daca pariezi constant pe meciuri de tenis trebuie ca inainte sa alegi o agentie la care sa depui sa citesti regulamentul acesteia pentru a observa cum valideaza pariurile atunci cand un jucator se retrage inainte sau in timpul meciului. Sunt case de pariuri care dau castigator celalalt jucator daca unul dintre tenismeni se retrage, apoi sunt case de pariuri care dau cota 1 la toate pronosticurile pariate pe un meci chiar daca anumite pronosticuri au fost decise (de exemplu la anumite agentii daca joci peste x.5 game-uri si pronosticul este castigat si un jucator se retrage primesti cota 1, dar sunt si case care in aceasa situatie ar da pariul pierdut). Cel mai bine ar fi sa citesti articolul scris special pe aceasta tema Cum se valideaza pariurile pe tenis la casele de pariuri pentru meciurile in care un jucator se retrage.
  • daca esti un parior care prefera pariurile live atunci trebuie sa verifici care agentie are o oferta de pariuri live bogata, care sa transmita si multe meciuri video. Poti face o comparatie la o ora de varf sa vezi diferenta. Sunt agentii care au constant zeci de meciuri in oferta si altele care au doar cateva partide si cu greu gasesti evenimente pe care sa pariezi live. Recomand pe aceasta tema articolul: Pariuri live – top case de pariuri.
  • seriozitatea casei de pariuri conteaza si ea atunci cand alegi unde sa pariezi online. Legat de acest aspect tin sa mentionez ca toate agentiile sunt corecte cu tine, atata timp cat si tu esti corect si nu deschizi conturi multiple sau conturi cu date eronate.
  • depunerea minima / retragerea minima – sunt pariori care nu-si permita sa depuna foarte mult si prefera agentiile care sa aiba o limita mica pentru depunerea minima. Acelasi lucru este valabil si la retrageri. Trebuie urmarit ca agentia de pariuri sa n-aiba o limita minima a retragerilor foarte mare.
  • bonusuri si promotii – ar trebui sa conteze si ele in alegerea unei case de pariuri. Spre exemplu daca esti o persoana care prefera sa parieze mult pe bilete cu multe pronosticuri poti alege o agentie care ofera bonusuri pentru pariuri multiple. Daca pariezi mult pe meciuri din NBA poti cauta o agentie care sa aiba promotii pentru aceasta competitie etc. Pentru a vedea ce bonusuri ofera in prezent casele de pariuri online recomandate acceseaza pagina cu casele de pariuri recomandate.
  • optiunea de a paria de pe mobil – daca esti o persoana care nu sta foarte mult in preajma unui pc / laptop este indicat sa cauti o agentie de pariuri care sa aiba o platforma mobile practica, la care sa dureze putin parierea unui bilet. Majoritatea caselor de pariuri au aplicatii pentru mobil care ajuta foarte mult pariorii care stau mult pe drumuri sau au un job care nu le permite sa stea la birou, dar sunt si agentii la care interfata mobila este greoaie si ai pierde destul timp cu crearea unui bilet de pe telefon.

Punand cap la cap tot ce am scris mai sus am ajuns la concluzia ca aceasta agentie de pariuri online este locul ideal unde sa pariezi online. Poate te intrebi de ce spun asta, asa ca sa am sa-ti spun pe scurt ce a contat in alegerea mea.

La ea joaca peste 70% dintre pariorii romani, deci este o agentie serioasa, care-si respecta clientii, altfel n-ar fi jucat atatea persoane la ea. Are cea mai bogata oferta de pariuri atat pre-meci, cat si live. In oferta sunt sporturi diverse, chiar si cele mai putin pariabile, dar si tipuri de pariuri diversificate, pentru toate gusturile. Pagina de pariuri live este una care se incarca foarte bine si, in plus, permite urmarirea live video a unui numar mare de evenimente. Nu lipseste nici aplicatia pentru mobil, atat pentru Android, cat si pentru iOS.

Pariaza AICI la casa de pariuri online recomandata de biletu-zilei.com!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here