Unde să pariez online?

0

Unde să pariez online? – Alegerea casei de pariuri este un aspect extrem de important atunci când te apuci să pariezi online. De aceea imediat dupa ce te întrebi “Cum pariez online?” ar trebui să urmeze “Unde să pariez online?“.

Unde sa pariez online

Fiecare parior are experiență diferită cu casele de pariuri pe internet. De aceea este indicat ca înainte să alegi agenția unde să pariezi online să te interesezi de cât mai multe aspecte legate de această agenție.

În acest articol îți voi spune cam ce ar trebui să urmărești atunci când alegi unde să pariezi online.

În primul rând trebuie să-ți stabilești din start ce anume urmărești. Bine, în general, vei urmări toate punctele de mai jos, dar sunt cazuri când vei pune accent doar pe unul din aceste puncte. Prin urmare trebuie să stabilești care din aspectele de mai jos te interesează:

  • Cote mari – acest lucru cu siguranță vor căuta toți pariorii.
  • Ofertă diversificată de pariuri și cu multe tipuri de pronosticuri – poate conta sau nu în alegerea agenției. Dacă pariezi în general pronosticurile de bază și sporturile importante, atunci acest punct nu este important pentru tine. În schimb, dacă joci pariuri box sau pe curse de mașini, badminton, ca sporturi, sau pariuri pe intervalul de timp în care se va marca un gol la fotbal sau pe desfășurarea unui set la tenis, atunci devine foarte important să alegi casa de pariuri care-ți satisface aceste cereri.

NOTA: dacă pariezi constant pe meciuri de tenis trebuie ca înainte să alegi o agenție la care să depui să citești regulamentul acesteia, pentru a observa cum validează pariurile atunci când un jucător se retrage înainte sau în timpul meciului. Sunt case de pariuri care dau câștigător celălalt jucător daca unul dintre tenismeni se retrage. Dar sunt case de pariuri care dau cota 1 la toate pronosticurile pariate pe un meci, chiar dacă anumite pronosticuri au fost decise.

De exemplu, la anumite agenții dacă joci peste x.5 game-uri și pronosticul este câștigat și un jucător se retrage primești cota 1, dar sunt și case care în această situație dă pariul pierdut. Cel mai bine ar fi să citești articolul scris special pe această temă: Cum se validează pariurile pe tenis la casele de pariuri pentru meciurile în care un jucător se retrage.

  • Dacă ești un parior care preferă pariurile live, atunci trebuie să verifici care agenție are o ofertă de pariuri live bogată, care să transmită și multe meciuri video. Poți face o comparație la o oră de vârf ca să vezi diferența. Sunt agenții care au constant zeci de meciuri în ofertă și altele care au doar câteva partide și cu greu găsești evenimente pe care să pariezi live. Recomand pe această temă articolul: Pariuri live – top case de pariuri.
  • Seriozitatea casei de pariuri sportive contează și ea atunci când alegi unde să pariezi online. Legat de acest aspect țin să menționez că toate agențiile sunt corecte cu tine, atâta timp cât și tu ești corect și nu deschizi conturi multiple sau conturi cu date eronate.
  • Depunerea minimă / retragerea minimă – sunt pariori care nu-și permit să depună foarte mulți bani și preferă agențiile care să aibă o limită mică pentru depunerea minimă. Același lucru este valabil și la retrageri. Trebuie urmărit ca agenția de pariuri să nu aiba o limită minimă a retragerilor foarte mare.
  • Bonusuri și promoții – ar trebui să conteze și ele în alegerea unei case de pariuri. Spre exemplu, dacă ești o persoană care preferă să parieze mult pe bilete cu multe pronosticuri poți alege o agenție care oferă bonusuri pentru pariuri multiple. Dacă pariezi mult pe meciuri din NBA poți căuta o agenție care să aibă promoții pentru această competiție etc.
  • Posibilitatea de a paria de pe mobil – dacă ești o persoană care nu stă foarte mult în preajma unui pc / laptop este indicat să cauți o agenție de pariuri care să aibă o platformă mobilă practică, la care să dureze puțin parierea unui bilet. Majoritatea caselor de pariuri au aplicații pentru mobil care ajută foarte mult pariorii care stau mult pe drumuri sau au un job care nu le permite să stea la birou, dar sunt și agenții la care interfața mobilă este greoaie și ai pierde destul timp cu crearea unui bilet de pe telefon.

Punând cap la cap tot ce am scris mai sus am ajuns la concluzia că această agenție de pariuri online este locul ideal unde să pariezi online. Poate te întrebi de ce spun acest lucru, așa că am să-ți spun pe scurt ce a contat în alegerea mea.

La ea joacă peste 70% dintre pariorii români, deci este o agenție serioasă, care-și respectă clienții, altfel n-ar fi jucat atâtea persoane la ea. Are cea mai bogată ofertă de pariuri atât pre-meci, cât și live. În ofertă sunt sporturi diverse, chiar și cele mai puțin pariabile, dar și tipuri de pariuri diversificate, pentru toate gusturile. Pagina de pariuri live este una care se încarcă foarte bine și, în plus, permite urmărirea live video a unui număr mare de evenimente. Nu lipsește nici aplicația pentru mobil, atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Pariază AICI la casa de pariuri online recomandată de biletu-zilei.com!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here