10 lucruri de știut despre biletul zilei

0

Cele 2 cuvinte “biletul zilei” sunt căutate foarte des pe google de pariorii români. Aceștia își doresc rapid câteva ponturi oferite de profesioniști, ca să facă un bilet câștigător. Dar ca să ai succes la pariuri pe termen lung ar fi bine să știi următoarele noțiuni de bază.

10 lucruri de stiut despre biletul zilei

  1. Ca sa câștigi des una dintre regulile de aur la pariuri este să ai cât mai puține pronosticuri pe bilet. Unul singur ar fi ideal! Cu 2 pronosticuri ai șanse reale, dar de la 4 în sus șansele de câștig scad dramatic.
  2. Evită să joci meciuri din cupele interne, din fazele inițiale, acolo unde multe cluburi de fotbal evoluează cu rezervele. Astfel este posibil să apară surprize la finalul timpului regulamentar. Acest lucru este valabil și-n cazul meciurilor amicale, chiar dacă sunt între echipe cu tradiție-n fotbal.
  3. Ar fi bine să alegi pe biletul zilei ponturi pariuri din sporturi care au doar 2 rezultate probabile: volei, tenis, baseball etc. În aceste cazuri egalul iese din ecuație, iar șansele tale cresc. Iar dacă-ți place să pariezi pe fotbal, joacă pe goluri marcate unde ai teoretic șanse de 50%, față de 33% dacă joci pe victorie gazde, oaspeți sau egal.
  4. Nu te uita la cote pentru că te vor influența în mod negativ. Poți să faci biletul zilei doar dacă știi meciul respectiv. Apoi alegi pontul și în final te uiți la cotă.
  5. Ar fi bine să alegi pariuri din sporturi la care te pricepi. N-are rost să pariezi pe handbal, dacă nu știi mai nimic despre acest sport. Te pricepi la fotbal? Atunci rămâi la sportul acesta. Ar fi bine să te axezi pe câteva campionate și să urmărești des meciuri live. Acest lucru este la îndemână acum, pentru că agențiile de pariuri transmit foarte multe partide de fotbal.
  6. Nu este indicat să joci la recuperare! Această greșeală a facut-o orice parior, inclusiv eu. Este bolovanul care te duce la vale și-ți va lovi portofelul in plin. Ai pierdut, nu-i nicio problema. Nu mai pariezi în ziua respectivă!
  7. Evită să joci la biletul zilei fotbal pe echipe care au avut meciuri grele în Liga Campionilor sau Europa League în săptămâna respectivă. În general, aceste echipe pot avea un meci mai slab în campionat, pentru că Champions League le solicită din toate punctele de vedere.
  8. Numele unei echipe nu garantează câștigarea unui pariu. Sunt cazuri în care o echipă mică, dar bine organizată, poate produce surpriza. De aceea este bine să pariezi pe goluri marcate sau pe cornere într-un meci cu o favorită clară. 
  9. Găsește o strategie la pariuri care se potrivește stilului tău și ține-te de ea. Disciplina este foarte importantă atunci când joci biletul zilei.
  10. Nu paria în primele etape din orice campionat din lume. Lasă “apele să se liniștească” 2-3 etape și apoi poți să pariezi pe campionatul respectiv.

Dacă vei ține cont de aceste 10 sfaturi cu siguranță șansele tale de a câștiga biletul zilei vor crește.

Joacă AICI biletul zilei deoarece vei avea, în general, cele mai bune cote de pe piață!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here