Biletul zilei – 10 lucruri care te vor ajuta sa castigi

0
258

biletul zilei 10 lucruri care te vor ajuta sa castigiViata unui parior este plina de zile in care zambeste ca a castigat, dar si de zile negre in care n-a fost inspirat in alegerea pronosticurilor. Pentru a avea cat mai multe zile senine si portofelul plin, ar fi bine sa citesti acest articol pentru ca este scris din experienta proprie acumulata in peste 14 ani de pariuri, strategii incercate si planuri nerespectate. Totul se reduce la tine si la felul in care te poti controla atunci cand pariezi biletul zilei. Restul sunt doar niste evenimente sportive, cote si stiri care nu trebuie sa-ti influenteze decizia de a juca un anumit pronostic.

Biletul zilei – 10 lucruri care te vor ajuta sa castigi

  1. Alege meciurile doar din campionate pe care le urmaresti. Eu ma uit atent la partidele de fotbal din Premier League, Serie A si Bundesliga. Iar din fiecare campionat urmaresc maxim 3 echipe. Astfel imi pot da seama de forma echipei dupa 4 sau 5 meciuri la rand urmarite la TV. Altii prefera sa fie concentrati doar pe un singur campionat de fotbal si astfel pot aduna multe informatii despre echipe, antrenori, scandalurile din unele cluburi de fotbal si stiu la ce sa se astepte.
  2. Nu juca mai mult de 3 meciuri pe bilet. Am vazut siteuri din Romania care ofera biletul zilei cu 10 meciuri, iar un bilet iese o data pe luna. La biletul zilei vrei sa castigi des, iar daca joci doar un singur meci pe bilet, chiar ai sanse reale de reusita pe termen lung. Unii fac biletul zilei din 2 meciuri, altii din 3, dar nu-i indicat sa-l faci din 4 meciuri sau mai multe.
  3. Joaca minim cota 2. Nu-i indicat sa faci biletul zilei si sa ai cota finala 1.50 sau 1.70 mai ales daca joci o suma fixa. Daca la sfarsitul lunii ai 20 de bilete castigate din 30 la cota 2 cu suma fixa o sa fii pe plus. Dar daca joci la cota finala 1.50 nu vei mai fi pe plus.
  4. Nu cauta placerea sau adrenalina de a paria. Cauta sa fii disciplinat. Pariurile nu sunt doar pasiune. Ai grija ce pariezi pentru ca mai tarziu sa poti sa zambesti pentru ca stii ca ai respectat cu strictete planul.
  5. Nu risca bani la pariuri in fiecare zi. Atunci cand in oferta nu se regasesc pronosticuri in care sa ai incredere mai bine “sari” peste ziua respectiva. Daca vrei sa faci bani din pariuri este indicat sa faci pauza o zi sau mai multe.
  6. Ar fi bine sa pariezi impotriva opiniei generale ca o echipa favorita va castiga sigur. Un X2 sau un handicap ajustat pe echipa mai mica iti poate aduce bani buni.
  7. Evita sa joci pe 1 X sau 2 la fotbal. Iti fac aceasta recomandare pentru ca ai sanse mai mici fata de pariurile pe handicap asiatic sau pe goluri marcate. La victorie ai 33% sanse, iar la peste 2.5 goluri ai 50% sanse, cel putin teoretic. Un alt pariu bun pentru biletul zilei este DNB sau la egal pariul se ramburseaza.
  8. Nu juca pe echipe care au schimbat antrenorul. Daca s-a facut o schimbare de antrenor de curand este indicat sa eviti aceasta echipa la pariuri in urmatoarele etape.
  9. Nu juca pe campionate din tari mai putin cunoscute. N-are rost sa joci pe meciuri din Uruguay, Costa Rica sau Africa de Sud, daca nu urmaresti campionatele respective, doar pentru ca n-ai gasit nimic interesant in ziua respectiva.
  10. Joaca biletul zilei doar la casele de pariuri online care ofera cele mai mari cote in mod constant. Vrei sa ai un as in maneca fata de casele de pariuri, iar cotele mici oferite de anumite agentii de pariuri pentru meciurile alese de tine pentru biletul zilei nu sunt in avantajul tau niciodata

Joaca biletul zilei AICI la casa de pariuri online licentiata cu cele mai bune cote!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here