Biletul zilei – cum gestionez mizele?

0
141

biletul zilei cum gestionez mizele bzCiteste acest articol si vei afla raspuns la intrebarea din titlu: cum gestionez mizele la biletul zilei?

Cand alegi meciurile pentru biletul zilei nu prea te gandesti daca ai un buget dedicat pariurillor, ce mize o sa folosesti sau ce vei face in continuare daca o sa pierzi.

Asa am fost toti la inceput, am crezut ca daca nimerim 4 meciuri la rand intr-o zi norocoasa, suntem cei mai buni pariori din lume. Pana vine ziua in care orice pariezi reprezinta pierdere importanta pentru portofel si incepi sa studiezi anumite metode de a paria, sfaturi despre ce cote sa alegi sau ce mize sa folosesti. Experienta este foarte importanta in domeniul pariurilor, la fel si cunoasterea de sine. Sa nu te minti niciodata ca esti calculat, daca tu ai demonstrat acest lucru foarte rar sau chiar niciodata. Sa nu stabilesti niste reguli clare pe care sa le incalci inca din prima zi pentru ca-ti place adrenalina la pariuri.

Daca vrei sa faci bani din biletul zilei fotbal, ar fi bine sa stabilesti un proiect pe cel putin 3 luni. Miza nu trebuie sa depaseasca 5% sau maxim 10% din tot bugetul alocat pentru pariuri, iar cota pe care sa pariezi sa fie peste 2 formata din 1-3 pronosticuri. Vor fi perioade bune la pariuri, in care vei castiga, dar si zile in care inspiratia te va parasi. Daca imparti bugetul doar in 2-3 parti si ai 2-3 zile proaste la rand, ai pierdut tot si apoi va trebuie sa depui bani din nou la casa de pariuri online. Iar eu asta incerc sa-ti explic in acest articol: este bine sa pariezi cu un procent mic din suma totala ca sa rezisti cat mai mult cu strategia aleasa de tine.

Eu am jucat des peste 2 goluri handicap asiatic care inseamna ca daca s-au inscris 2 goluri fix, primesc banii inapoi. Pierd doar daca se termina meciul de fotbal cu 1-0, 0-1 sau 0-0. Castig daca se marcheaza 3 goluri sau mai mult: 2-1, 1-2, 2-2, 3-2, 3-1, 2-3, 1-3, 3-0, 0-3 etc. Pentru mine, ziua in care am pus miza de 5% din tot bugetul de pariuri si am pariat peste 2 goluri si s-au marcat fix 2 este o zi buna din toate punctele de vedere. Aceasta suma de bani reprimita in contul de pariuri este un pas in fata in indeplinirea obiectivului meu.

E important de stiut ca atunci cand vezi ca banii sunt in contul casei de pariuri si esti pe plus inca n-ai realizat nimic. Cand acei bani vor ajunge in portofelul tau, atunci poti sa zambesti.

Pariaza online AICI – primesti bonus consistent la prima depunere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here