Biletul zilei din fotbal sau biletul din tenis; la care ai mai multe sanse de castig

0
241

Biletul zilei din fotbal sau biletul din tenis

In acest articol iti voi prezenta pe care sport ar trebui sa te axezi mai mult atunci cand joci biletul zilei la pariuri. Tinand cont ca pariurile pe fotbal si tenis sunt cele mai jucate, le voi lua in calcul doar pe acestea si iti voi prezenta in cele ce urmeaza avantajele si dezavantajele fiecaruia dintre ele.

1 Biletul zilei la pariuri din fotbal

1.1 Avantaje

 • Evolutiile slabe ale unor jucatori pot fi acoperite de restul echipei – deoarece este un sport de echipa, fotbalul are avantajul ca evolutiile slabe ale catorva jucatori pot fi acoperite de restul coechipierilor. Chiar daca fiecare echipa de fotbal are jucatori de baza, de multe ori daca acestia nu se afla intr-o dispozitie prea buna de joc totusi formatia reuseste sa faca un meci bun.
 • Echipele joaca mai rar si au mai mult timp de recuperare – in cel mai rau scenariu o echipa de fotbal joaca maxim 3 meciuri intr-o saptamana si in aceasta situatie antrenorul are situatia de a modifica jucatorii obositi. Pe de alta parte, la tenis un jucator poate ajunge sa evolueze chiar si in 5 zile la rand si atunci in mod cert oboseala va fi mai mare si astfel valorile se pot egaliza intr-o oarecare masura.  

Click AICI pentru a juca pariuri pe tenis – ai bonus la prima depunere!

1.2 Dezavantaje

 • In fotbal se produc foarte multe surprize – in fotbal se produc parca din ce in ce mai multe surprize si de aceea mai ales in ceea ce priveste biletul zilei (care presupune castigarea mai multor pronosticuri) devine destul de greu sa nu te “lovesti” de astfel de rezultate surprinzatoare.
 • Vremea afecteaza jocul – putini sunt cei care iau in considerare si conditiile meteo la un meci de fotbal, iar in realitate vremea afecteaza destul de mult performanta echipelor. Un teren inghetat sau un meci disputat pe ploaie este unul imprevizibil si in astfel de conditii rezultatul final poate fi unul neasteptat.
 • Miza meciurilor nu este intotdeauna aceeasi – sunt foarte multe situatii in care antrenorii decid sa odihneasca mare parte dintre titulari in meciurile mai putin importante (cum sunt de exemplu cele din cupa sau cele fara miza de pe finalul sezonului), iar asta iti va afecta pariurile plasate. De asemenea, chiar si un meci jucat cu oamenii “de baza”, dar care n-are cine stie ce miza ar putea fi tratat cu superficialitate.

2. Biletul zilei la pariuri din tenis

2.1 Avantaje

 • Depinzi doar de 2/4 jucatori, nu de 22+ ca la fotbal – marele avantaj al pariurilor pe tenis este acela ca implica doar de 2 jucatori sau de 4 la meciurile de dublu, ceea ce inseamna, teoretic, sanse mai mari de reusita. La o disputa 1 versus 1 se face mult mai usor diferenta de valoare dintre cei doi sportivi.
 • Poti analiza mult mai usor si eficient un meci de tenis – spre deosebire de pariurile pe fotbal, acolo unde trebuie luate in calcul mult mai multe variabile, atunci cand faci biletul zilei tenis este mai usor sa analizezi o partida. Fiind implicati doar 2 sau 4 jucatori iti poti face mai usor o idee despre cum s-ar putea desfasura partida, in functie de forma in care se afla jucatorii, stilul acestora de joc, dar si suprafata pe care se disputa meciul.
 • Meciurile de tenis nu sunt afectate foarte mult de vreme – un alt plus la pariurile pe tenis este acela ca meciurile nu sunt afectate foarte mult de vreme si acestea nu se disputa pe ploaie sau alte conditii nefavorabile. Chiar daca uneori partidele de tenis sunt amanate din cauza vremii, important este faptul ca in momentul jocului performanta celor doi sportivi nu este afectata de factori externi. Am spus ca nu sunt afectate foarte mult deoarece pot fi situatii in care si vremea sa faca diferenta (atunci cand este prea cald sau atunci cand bate vantul mai puternic).
 • Nu exista trageri de timp sau anti-joc – cu siguranta la fotbal te-ai lovit de trageri de timp sau anti joc prestat de outsideri, ceea ce este evident foarte frustrant. La tenis nu se pune problema de asa ceva, pentru ca meciurile nu se joaca pe timp, ci conteaza in final doar cine castiga partida. Astfel, sportivul mai valoros, mai bine pregatit (care se poate concentra mai bine in momentele “cheie”, care are o forma fizica mai buna etc.) isi poate demonstra cu mai multa usurinta superioritatea.

Joaca online AICI pe meciuri de tenis cu doar 50% risc la primul pariu!

2.2 Dezavantaje

 • Daca un sportiv prinde o zi slaba pariul tau poate avea de suferit – daca la fotbal vorbeam de faptul ca evolutiile slabe ale unor jucatori pot fi compensate de restul, la tenis nu mai este cazul. Daca un jucator prinde o zi slaba este foarte probabil ca pariul tau sa fie dat peste cap. Chiar daca in urma cu doar cateva zile respectivul jucator a avut o evolutie foarte buna, asta nu-ti garanteaza ca si in urmatorul meci va juca la fel.
 • Meciurile pot fi mai usor “aranjate” – daca in majoritatea cazurilor sporturile individuale sunt mai profitabile, nu putem sa nu amintim in aceste situatii si de meciurile “aranjate” pentru pariuri. Este mult mai usor sa “truchezi” un meci de tenis, deoarece sunt implicate foarte putine persoane. Un jucator poate “aranja” de unul singur un meci, lasand-o “mai moale” si astfel iti va da pariurile peste cap.

Tinand cont de toate avantajele si dezavantajele prezentate, biletul zilei din tenis are mai multe sanse de castig. Chiar daca nu esti familiarizat cu acest sport, iti recomand sa te inspiri din ponturile tenis propuse la noi pe site. Daca vrei totusi sa-ti aduci si tu “contributia” pentru biletul zilei, atunci poti combina evenimente din cele 2 sporturi, insa retine faptul ca pe tenis este mai usor sa obtii castiguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here