Ce cota trebuie sa aiba biletul zilei? Citeste articolul si vei afla!

0
165

ce cota trebuie sa aiba biletul zilei bzPariorii cauta tot felul de strategii pentru biletul zilei. Unii joaca la siguranta pe echipele puternice pentru ca statistica este de partea lor, altii prefera sa riste bani pe surprize care sunt foarte dese in ultima vreme. Sunt sigur ca atunci cand ai ales meciurile pentru ziua respectiva te-ai intrebat ce cota trebuie sa aiba biletul zilei fotbal.

Eu prefer bilete cu cote intre 2.50 si 5 din 2-3 pronosticuri. Desigur, poti gasi un singur meci cu o cota de 2.50 sau 3 si asta-i cea mai buna miscare pe care o poate face un parior: o suma mare pariata pe un singur eveniment sportiv. Daca preferi sa joci 3 meciuri pe bilet, o cota de 2, una de 1.70 si una de 1.50 reprezinta o combinatie buna. Dar totul depinde de inspiratia ta si de alegerea pronosticurilor.

Oricat ai fi de bun si de calculat, daca n-ai inspiratie n-ai cum sa faci bani din pariuri!

Aceasta afirmatie nu-i doar pura teorie. Am avut perioade in care orice meci alegeam iesea fara probleme sau in ultimul minut de joc, iar norocul nu ma parasea niciodata.

Dar am avut si perioade in care orice as fi facut nu alegeam pariurile potrivite, desi jucam “la siguranta”. Cand se ivesc aceste perioade, si-ti spun sigur va vor aparea, este bine sa faci pauza o saptamana si sa te bucuri de viata, sa iesi cu prietenii la o bere, sa vezi un film, sa vizitezi zonele turistice de la noi etc. Cand o sa revii in fata laptopului, o sa fii inspirat, odihnit si relaxat si n-o sa mai simti nicio presiune.

O alta varianta buna a celor care vor sa faca biletul zilei pariuri pe cota 2 din 3 meciuri este sa joace pe favorite, atunci cand joaca in deplasare, sansa dubla X2 pe cote de 1,30 sau mai mari. O echipa puternica, care se bate la titlul de campioana in fiecare an foarte rar se incurca in deplasare.

Joaca inteligent si nu te grabi niciodata!

Pariaza online AICI la casa de pariuri recomandata de biletu-zilei.com!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
30 din 44 68% +925.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
52 din 100 52% +290.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
32 din 53 60% +238.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here