Ce strategii să folosesc la biletul zilei pentru a câștiga?

0

În acest articol mi-am propus să-ți răspund la întrebarea din titlu, adică să-ți spun ce strategii să folosești la biletul zilei pentru a câștiga.

ce strategii se folosesc la biletul zilei pentru a castigaSunt multe metode de a face bani din pariuri, dar în majoritatea cazurilor trebuie să ai o strategie bine pusă la punct. Contează enorm experiența în domeniu, modul în care reacționezi când se dă gol în ultimul minut și pierzi astfel pariul sau atunci când arbitrul acordă cartonas roșu în primele 10 minute ale meciului.

Indiferent cum ești ca om, calm sau agresiv, strategiile la pariuri te pot ajuta pe termen lung!

1. Strategia d’Alembert

Acest sistem îi poartă numele lui Jean Le Rond d’Alembert, matematician și fizician de profesie născut pe 16 noiembrie 1717. Acesta a revoluționat matematica în acea perioadă. Noi, pariorii, ne folosim de teoria lui denumită “Legea echilibrului” care presupune o balanță între eșecuri și câștiguri. Ca să fii pe plus des la biletul zilei ai nevoie de un sistem matematic care să-ți diminueze pierderile dintr-o lună, 6 luni sau un an.

Miza de start va fi de 10 unități la biletul zilei pe cota minimă 2. O unitate poate fi de 1, 10 sau 100 RON, în funcție de bugetul pariorului. La fiecare bilet câștigat scădem o unitate, în timp ce la fiecare bilet pierdut adăugăm o unitate.

Să spunem că am câștigat primul pariu jucat cu 10 unităti, a doua zi vom juca 9 unități. Dacă am câștigat din nou, a treia zi vom juca 8 unități pe cota 2. În cazul în care am pierdut vom adăuga o unitate și vom juca 9 unități.

Este destul de simplă această strategie și este recomandată pentru cei care n-au control și vor să nu piardă repede banca disponibilă.

2. Strategia “miza fixă pe cota 2”

Sunt perioade când joci biletul zilei și ai 5 zile la rand câștigatoare, iar apoi vine o serie de 6 eșecuri la rand. Aceasta este viața de parior și contează ca la sfârșitul lunii să ai mai multe pariuri câștigate decât pierdute. 

La această strategie vei juca o miză fixă pe cota 2 formată din 1-2 pronosticuri, îar in acest fel biletul zilei la pariuri chiar are șanse de reușită. Suma fixă poate fi 5, 10, 100 RON sau mai mult, în funcție de bugetul alocat pentru ponturi pariuri.

Începi din prima zi a lunii și te oprești în ultima, iar apoi faci bilanțul. Dacă ai fost inspirat și ai avut mai multe zile în care ai câștigat decât cele în care ai pierdut vei fi pe plus. De exemplu, dacă ai câștigat 18 sau 20 de zile din 30 ești pe plus, iar dacă ai câștigat 15 zile din 30 ești în banii tăi și acesta nu-i un lucru rău la pariuri. Doar dacă ai mai mult de 15 zile pierdute vei fi pe minus.

Îți recomand să joci biletul zilei la această casă de pariuri online!

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
0 din 0NAN%0.00Vezi Ponturi
2 CR7
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
1 din 250%-27.00Vezi Ponturi
3 chiriladavid25
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
1 din 250%-50.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here