Ce strategii sa folosesc la biletul zilei pentru a castiga?

0
158

Ce strategii sa folosesc la biletul zilei pentru a castiga? Biletul zilei Pariuri Online Scoala de pariuri In acest articol mi-am propus sa-ti raspund la intrebarea din titlu, adica sa-ti spun ce strategii sa folosesti la biletul zilei pentru a castiga.

Sunt multe metode de a face bani din pariuri, dar in majoritatea cazurilor trebuie sa ai o strategie bine pusa la punct. Conteaza enorm experienta in domeniu, modul in care reactionezi cand se da gol in ultimul minut si tu aveai egal la final sau atunci cand arbitrul da cartonas rosu direct in primele 10 minute ale meciului. Dar indiferent cum esti ca om, calm sau agresiv, strategiile la pariuri te pot ajuta pe termen lung sau scurt.

1. Strategia d’Alembert

Acest sistem ii poarta numele lui Jean Le Rond d’Alembert, matematician si fizician de profesie nascut pe 16 noiembrie 1717 care a revolutionat matematica in acea perioada. Iar noi, pariorii, ne folosim de teoria lui denumita “Legea echilibrului” care presupune o balanta intre esecurile si castigurile unui eveniment. Ca sa fii pe plus des la biletul zilei ai nevoie de un sistem matematic care sa-ti diminueze pierderile dintr-o luna, 6 luni sau un an.

Miza de start va fi de 10 unitati la biletul zilei pe cota minim 2. O unitate poate fi 1, 10 sau 100 RON, in functie de bugetul fiecaruia. La fiecare bilet castigat scadem o unitate, in timp ce la fiecare bilet pierdut adaugam o unitate. Sa spunem ca am castigat primul pariu jucat cu 10 unitati, a doua zi vom juca 9 unitati. Daca am castigat din nou, a treia zi vom juca 8 unitati pe cota 2. Daca am pierdut vom adauga o unitate si vom juca 9 unitati.

Este destul de simpla aceasta strategie si este recomandata pentru cei care n-au control si vor sa nu piarda repede banca disponibila.

2. Strategia “miza fixa pe cota 2”

Sunt perioade cand joci biletul zilei si ai 5 zile la rand castigatoare, iar apoi vine o serie de 6 esecuri la rand. Asta-i viata de parior si conteaza ca la sfarsitul lunii sa ai mai multe pariuri castigate decat pierdute. 

La aceasta strategie o sa jucam o miza fixa pe cota 2 formata din 1-2 pronosticuri, iar in acest fel biletul zilei la pariuri chiar are sanse de reusita. Suma fixa poate fi 5, 10, 100 RON sau mai mult, in functie de bugetul alocat pentru pariuri.

Incepi din prima zi a lunii si te opresti in ultima, iar apoi faci bilantul. Daca esti inspirat si ai mai multe zile in care ai castigat decat cele in care ai pierdut esti pe plus. De exemplu daca ai castigat 18 sau 20 de zile din 30 esti pe plus. Daca ai castigat 15 zile din 30 esti in banii tai si asta nu-i un lucru rau niciodata la pariuri. Doar daca ai mai mult de 15 zile pierdute esti pe minus.

Iti recomand sa joci biletul zilei la aceasta casa de pariuri online!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Radu Oprea
Forma:
38 din 68 56% +910.00 Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma:
42 din 63 67% +487.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma:
36 din 70 51% +280.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here