Cele mai profitabile sporturi pentru biletul zilei

0

Cred ca 99% dintre romani aleg fotbalul atunci cand fac biletul zilei. Este sportul cel mai cunoscut la noi in tara, ne-a adus mari bucurii in trecut si ne-a scos in strada in 1990 sau 1994 in timpul Cupei Mondiale de fotbal. 

cele mai profitabile sporturi pentru biletul zilei

Fotbalul nostru nu mai este asa spectaculos, este ca o poveste trista, iar comentatorii n-au pentru ce sa se bucure. Insa romanii pariaza foarte des biletul zilei fotbal, chiar daca-si indreapta atentia catre alte campionate mult mai puternice si spectaculoase: Primera Division, Serie A, Bundesliga, Premier League sau Ligue 1.

Poti sa pariezi pe ce meciuri vrei tu, dar daca as fi sa aleg cele mai profitabile sporturi pentru biletul zilei, fotbalul n-ar fi printre ele si o sa-ti explic si de ce.

Rezultatul unui meci de fotbal poate sa fie victorie gazde, egal sau victorie oaspeti. Daca aleg oricare dintre aceste 3 rezultate, am teoretic sanse de 33% de a castiga. La tenis, volei, baseball, chiar si la baschet (unde rar este egal), sunt doar 2 rezultate posibile: victorie echipa gazda sau victorie echipa oaspete, deci 50% sanse de castig. Tu ce preferi? Sa ai tu mai multe sanse sa faci un ban in plus sau sa aiba casele de pariuri, care oricum ofera cote in favoarea lor?

Cand faci biletul zilei alege doar tipuri de pariuri cu 2 rezultate posibile. Si daca esti ambitios si vrei sa pariezi neaparat pe fotbal, alege o echipa, maxim 2, pe care sa le urmaresti in fiecare weekend si in timpul saptamanii daca joaca in cupele europene.

Nu urmari mai mult de 2 sau 3 campionate de fotbal daca vrei sa faci bani din pariuri! Tin minte o vorba a unui parior batran care spunea ca in trecut se castiga mai des la pariuri pentru ca se juca doar pe semnele 1 X sau 2 si sansa dubla. Nu existau pariuri pe goluri marcate, cornere, galbene sau cate schimbari de jucatori se fac in prima repriza.

Cu cat oferta este mai bogata, cu atat sunt sansele sa te pierzi atunci cand faci biletul zilei. Alege calea simpla, un singur campionat de fotbal urmarit, cel mult 2, si doar cateva strategii bazate pariuri single. Calea spre imbogatire din pariuri nu-i usoara, dar poti incerca sa fii pe plus la final de an.

Pariaza online AICI biletul zilei la casa de pariuri numarul 1 din Romania!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here