Cum sa castigi bani cu biletul zilei (2019)

0
757

Cum sa castigi bani cu biletul zilei (2019) Biletul zilei Scoala de pariuri Vrei sa castigi bani cu biletul zilei si nu stii cum? Citeste acest articol si vei afla 2 moduri in care poti obtine castiguri cu cel mai bun bilet jucat zilnic. Bonus iti voi da un “pont” care s-ar putea sa fie foarte util pentru majoritatea celor care vor sa obtina castiguri la pariuri.

Varianta 1: Aplici o strategie progresiva de pariere

Poti face biletul zilei de cota 2 sau de cota 3 si sa-l joci dupa aceea utilizand strategiile de pariere bine cunoscute. La cota 2 poti aplica Martingale si D’Alembert sau la cota 3 ai putea aplica strategia bazata pe sirul Fibonacci.

La Martingale este simplu: dupa fiecare bilet pierdut dublezi miza, iar dupa fiecare bilet castigat revii la pasul 1. Avantajul strategiei consta in obtinerea profitului de fiecare data cand se castiga un bilet. Dezavantajul este ca s-ar ajunge in anumite momente la serii de 7-8 bilete pierdute si astfel va fi mai greu sa tii pasul cu mizele mari.

La D’Alembert mizele nu escaladeaza asa de mult precum la Martingale. Dupa fiecare bilet pierdut cresti miza cu o unitate, iar dupa fiecare bilet castigat o scazi tot cu o unitate.

Problema este ca, spre deosebire de Martingale, unde profitul ar fi asigurat cand iese un pariu, aici s-ar putea iesi pe minus si la procentaj de 50%, daca se prin serii de rezultate identice.

La biletul zilei la pariuri jucat pe cote 3 este optima stratetegia care suna cam asa: dupa fiecare bilet pierdut va urma un bilet cu miza egala cu suma precedentelor 2 mize, iar dupa fiecare bilet castigat se revine la miza initiala. Concret, daca vrei sa aplici Fibonacci, dupa 2 pariuri pierdute de cate 30 lei vei avea o miza 60, iar daca si acel pariu va fi castigator, urmatoarea miza va fi de 90 lei. Aplicat la o cota de minim 3 acest sistem va da roade.

Testeaza AICI una din strategiile prezentate mai sus cu un bonus de pana la 500 RON!

Varianta 2: Joci o suma fixa

Cu mult mai putine calcule de facut. Incepi sa joci biletul zilei cu aceeasi suma de bani (de preferat nu mai mult de 5% din banca totala) si cauti sa faci bilete cu cote finale realiste. De exemplu poti incerca sa faci zilnic un bilet cu cota minima 5. Daca in decurs de 30 de zile ai minim 6 bilete prinse ai facut profit.

Avantajul parierii cu miza fixa este ca nu vei fi influentat foarte mult de pierderi si de castiguri. Chiar daca prinzi 5 bilete la rand de cota 5 mergi cu aceeasi miza pana la o data la care tragi linie si recalculezi miza.

Apropo de modificarea mizei, aceasta ar trebui facuta la o perioada mai lunga de timp, macar o luna, daca nu chiar 2. Atunci vezi, daca banca a scazut mult comparativ cu prima zi atunci ajustezi miza in jos, daca in schimb ai avut o perioada buna si ai facut profit ajustezi miza in sus. In a doua situatie nu recomand insa o crestere brusca. Daca pariezi biletul zilei cu cate 10 lei si dupa 2 luni ai profit multumitor cresti miza la cel mult 20 lei. Pentru ca altfel, o crestere mai mare de 100% te-ar putea duce la pierderea castigului precedent intr-un timp relativ scurt.

“Pont”: nu dona bani caselor de pariuri

Cand spun sa nu donezi ma refer sa nu-i pierzi aiurea. Cum donezi bani caselor de pariuri? Cea mai intalnita varianta este jucarea de “avioane” de tipul 1 pauza / 2 final sau scor corect etc. Astfel de pariuri au sanse mici de reusita. Daca tu pe deoparte faci bani din biletul zilei si pe de alta parte ii pierzi pe pariuri fantasmagorice n-ai facut nimic.

Alt mod de a dona bani caselor de pariuri este reprezentat de pariurile live. Pariaza doar pe ce cunosti, doar pe ce urmaresti pentru ca altfel vei risca sa cazi in multe capcane. La fel ca pariurile cu cote mari, nu-i deloc eficient sa castigi luna aceasta 1.000 lei din biletul zilei si pe de alta parte sa lasi 2.000 lei la pariuri live pe meciuri din Singapore, Hong Kong sau mai stiu eu de unde.

In final vreau sa-ti mai zic ca trebuie sa tii cont ca vorbim despre pariuri. Chiar daca ambele metode de mai sus par a avea sanse mari de reusita, se poate intampla sa n-ai rezultate si sa nu castigi bani. In plus conteaza mult si alegerea pariurilor de pe bilete.

Pariaza online AICI la casa de pariuri recomandata de biletu-zilei.com!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Radu Oprea
Forma:
35 din 63 56% +841.00 Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma:
40 din 61 66% +379.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma:
34 din 67 51% +145.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here