Cum să câștigi bani cu biletul zilei

0

Vrei să câștigi bani cu biletul zilei și nu știi cum? Citește acest articol și vei afla 2 moduri în care poți obține câștiguri cu cel mai bun bilet jucat zilnic. Bonus îți voi da un “pont” care s-ar putea să fie foarte util pentru majoritatea celor care vor să obțină câștiguri la pariuri.

cum sa castigi bani cu biletul zilei

Varianta 1: Aplici o strategie progresivă de pariere

Poți face biletul zilei cu cotă 2 sau cu cotă 3 și să-l joci după aceea utilizând strategiile de pariere bine cunoscute. La cota 2 poți aplica Martingale și D'Alembert sau la cota 3 ai putea aplica strategia bazată pe șirul Fibonacci.

La Martingale este simplu: după fiecare bilet pierdut dublezi miza, iar după fiecare bilet câștigat revii la pasul 1. Avantajul strategiei constă în obținerea profitului de fiecare dată când se câștigă un bilet. Dezavantajul este că s-ar ajunge în anumite momente la serii de 7-8 bilete pierdute și astfel va fi mai greu să ții pasul cu mizele mari.

La D'Alembert mizele nu escaladează așa de mult precum la Martingale. După fiecare bilet pierdut crești miza cu o unitate, iar după fiecare bilet câștigat o scazi tot cu o unitate.

Problema este că, spre deosebire de Martingale, unde profitul ar fi asigurat când iese un pariu, aici s-ar putea să ieși pe minus și la procentaj de 50%, dacă se prind serii de rezultate identice.

La biletul zilei jucat pe cote de 3 este optimă strategia care sună cam așa: după fiecare bilet pierdut va urma un bilet cu miza egală cu suma precedentelor 2 mize, iar după fiecare bilet câștigat se revine la miza inițială.

Concret, dacă vrei să aplici Fibonacci, după 2 pariuri pierdute cu câte 30 RON vei avea miza 60, iar dacă și acel pariu va fi câștigat, următoarea miză va fi de 90 RON. Aplicat la o cotă de minim 3 acest sistem va da roade.

Testează AICI una din strategiile prezentate mai sus cu un bonus de până la 500 RON!

Varianta 2: Joci o sumă fixă

Cu mult mai puține calcule de făcut! Începi să joci biletul zilei cu aceeași sumă de bani (de preferat nu mai mult de 5% din banca totală) și cauți să faci bilete cu cote finale realiste. De exemplu, poți încerca să faci zilnic un bilet cu cota minimă 5. Dacă-n decurs de 30 de zile ai minim 6 bilete prinse ai făcut profit.

Avantajul parierii cu miză fixă este că nu vei fi influențat foarte mult de pierderi și de câștiguri. Chiar dacă prinzi 5 bilete la rând cu cota 5 mergi cu aceeași miza până la o anumită dată, la care tragi linie și recalculezi miza.

Apropo de modificarea mizei, aceasta ar trebui făcută la o perioadă mai lungă de timp, măcar o lună, dacă nu chiar 2. Atunci vezi, dacă banca a scăzut mult comparativ cu prima zi atunci ajustezi miza în jos, dacă în schimb ai avut o perioadă bună și ai făcut profit ajustezi miza în sus.

În a doua situație prezentată mai sus nu recomand o creștere bruscă. Dacă pariezi biletul zilei cu câte 10 RON și după 2 luni ai profit mulțumitor crești miza la cel mult 20 RON. Pentru că altfel o creștere mai mare de 100% te-ar putea duce la pierderea câștigului precedent într-un timp relativ scurt.

“Pont”: nu dona bani caselor de pariuri

Când spun să nu donezi mă refer să nu-i pierzi aiurea. Cum donezi bani caselor de pariuri? Cea mai întâlnită variantă este jucarea de “avioane” de tipul 1 pauză / 2 final, scor corect etc. Astfel de ponturi pariuri au șanse mici de reușită. Dacă tu pe deoparte faci bani din biletul zilei și pe de altă parte îi pierzi pe pariuri fantasmagorice n-ai făcut nimic.

Alt mod de a dona bani caselor de pariuri este reprezentat de pariurile live. Pariază doar pe ce cunoști, doar pe ce urmărești. Altfel vei risca să cazi în multe capcane. La fel ca pariurile cu cote mari, nu-i deloc eficient să câștigi luna aceasta 1.000 RON din biletul zilei și, pe de altă parte, să lași 2.000 RON la pariuri live pe meciuri din Singapore, Hong Kong sau mai știu de unde.

În final vreau să-ți mai spun că trebuie să ții cont că vorbim despre pariuri. Chiar dacă ambele metode de mai sus par a avea șanse mari de reușită, se poate întâmpla să n-ai rezultate și să nu câștigi bani. În plus contează mult și alegerea pariurilor de pe bilete.

Pariază online AICI la casa de pariuri recomandată de biletu-zilei.com!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here