De ce nu este indicat sa joci bilete pariuri cu cote finale foarte mari!

0
1466

De ce nu este indicat sa joci bilete pariuri cu cote finale foarte mari

Intru direct in subiect! Sansele sa prinzi un bilet cu bonus dublu la Fortuna (20+ de meciuri) sunt cam tot atat de mari cu cele avute de Dinamo sa ajunga in Liga Campionilor (e doar o gluma, fara suparare pentru dinamovisti). Da, suna tentant “am bagat doar 2 lei si pot lua 10.000 RON”, dar doar suna pentru ca un astfel de bilet il prinzi, daca-l prinzi, o data in viata si neaparat in ziua respectiva trebuie sa te fi plimbat intr-o zona unde scot alte persoane cainii la plimbare (daca intelegi ce vreau sa zic 🙂 ).

Click AICI pentru a paria online; primesti si un bonus!

Daca in loc sa joci 20 de ponturi pariuri pe un bilet cu 2 RON ai imparti pronosticurile pe 4 bilete cu cate 5 evenimente fiecare si cu miza minima, sansele de a lua ceva cresc considerabil. Da, trebuie sa investesti inca 6 RON in plus si nu vei avea pe bilet un castig din 4-5 cifre, ci probabil unul din 2, dar in pariuri orice castig este bine-venit. Cunosc pariori care au inceput cu un depozit minim (40 RON) in urma cu 2-3 ani si acum pariaza mii de lei pe bilet (in general single).

Atunci cand vorbim despre pariuri sportive trebuie sa le privim ca o investitie, nu ca un “boom”. Daca esti un parior bun si joci zilnic un bilet de cota 10 cu 5 RON si prinzi intr-o luna jumatate din bilete ai un castig de circa 750 RON, cu investitie de 150 RON. O cota de 10 o faci din 5 pronosticuri de cota 1.60 sau din 4 pronosticuri de cota 1.80. In luna viitoare avand 750 RON buget iti poti permite sa joci 25 RON pe un bilet cu o cota de 6. Ai un castig de 150 RON pe bilet. Daca din 30 de bilete (presupunem ca joci doar un bilet pe zi) prinzi 5 ti-ai recuperat investitia. Un parior bun cred ca poate prinde si mai mult de 5 bilete cu cota 6 intr-o luna, cota care se poate forma din 4 cote de 1.60. La 10 bilete din 30 prinse astfel ai facut un castig de 1.500 RON pe luna. Iata cum, incepand de la bilete jucate cu 5 RON, poti ajunge in 2 luni sa duci banca la 1.500 RON. Ok, o sa spuna multi, din taste este usor de zis, dar in practica este mai greu. Perfect adevarat, doar ca pariurile nu sunt pentru toti. Daca n-ai un buget mai decent (si aici NU vorbim de mii de lei) sa poti juca single sau duble si joci bilete cu cote de 5-10 si tot vezi ca nu prinzi nimic poate ar trebui sa lasi pariurile.

Click AICI pentru a paria online la casa de pariuri recomandata!

Salvează

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here