Din ce sporturi sa aleg meciurile pentru biletul zilei?

0
115

din ce sporturi sa aleg meciurile pentru biletul zileiIn articolul de fata mi-am propus sa-ti raspund la intrebarea: “Din ce sporturi sa aleg meciurile pentru biletul zilei?“.

Stiu ca fotbalul este numarul 1 in lume ca audienta, dar pariorii din intreaga lume risca bani pe diferite sporturi, unele chiar foarte rar intalnite in oferta caselor de pariuri. Indienii prefera cricketul, americanii baschetul, hocheiul pe gheata si fotbalul american, iar englezii sunt innebuniti dupa cursele de cai sau ogari.

In Marea Britanie sunt cei mai multi pariori. Studiile au aratat ca 65% din intreaga populatie britanica risca bani la pariuri pe tenis, fotbal, curse de cai, chiar si darts. Dar noi trebuie sa facem bani din pariuri, iar in acest articol o sa gasesti cateva informatii despre sporturile recomandate pentru biletul zilei: fotbal, tenis, baschet din NBA si baseball.

Sporturile recomandate pentru biletul zilei sunt tenis, volei, baseball etc pentru ca au doar 2 rezultate posibile si nu exista egal. La fotbal sunt 3 rezultate posibile finale, 1 X sau 2 si ai sanse de 33%. La tenis, volei sau baseball ai sanse 50%. Si tu vrei sa fii cu un pas in fata caselor de pariuri din punct de vedere al sanselor matematice.

Daca preferi tenisul trebuie sa stii pe ce suprafata se joaca meciurile unui anumit turneu. Pentru ca pe iarba, schimburile de mingi sunt mult mai rapide, pe zgura conteaza mult tehnica de lovire, iar pe hard sau ciment conteaza deplasarea jucatorului in teren. De exemplu Halep nu este o specialista pe iarba, dar pe zgura este “regina”, dupa ce a reusit sa castige Roland Garros-ul in 2018, cand multa lume nu mai credea in ea. Biletul zilei tenis poate fi pe verde daca ai toate informatiile necesare despre jucatori, accidentari sau daca unul dintre sportivii de top a avut vreun meci maraton cu multe game-uri cu o zi inainte.

Baschetul, ma refer in special la NBA, este un sport pe care se poate face bani buni, mai ales daca urmaresti meciurile si iti place sa pierzi noptile. 

Acum ca ai aflat care sunt sporturile din care ar trebui sa alegi meciurile pentru biletul zilei vreau sa-ti fac si o recomandare…

Joaca biletul zilei AICI, la casa de pariuri online numarul 1 din Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here