Sfaturi de luat în calcul atunci când joci biletul zilei propus de site-uri de pariuri sportive

0

Atunci când vine vorba de pariuri biletul zilei este unul dintre cele mai populare proiecte și este o strategie destul de bună pentru a obține câștiguri.

Joci biletul zilei propus de site urile de pariuri

Vrei să te apuci să joci biletul zilei, însă n-ai cunoștințele necesare sau pur și simplu inspirație?

Atunci îți recomand s-arunci o privire pe site-urile care oferă biletul zilei. Nu toate însă sunt de încredere și unele au rezultate foarte slabe, așa că-n rândurile următoare îți voi da câteva sfaturi importante despre ce trebuie să urmărești atunci când te inspiri de pe site-urile care oferă biletul zilei la pariuri.

1. Ține cont de statistica generală.

Un lucru extrem de important dacă vrei să te inspiri de pe anumite site-uri în formarea biletului zilei la pariuri este reprezentat de statistica generală a acelui proiect.

Vrei mai mulți bani pentru a paria biletul zilei? Atunci dă click AICI și prima depunere îți va fi dublată!

Cum în pariuri sportive contează rezultatele pe termen lung, consultă istoricul biletelor recomandate de respectiva echipă de tipsteri. Aici însă trebuie să fii foarte atent, pentru că unele site-uri apelează la statistici false, în sensul că modifică biletele postate în lunile trecute pentru ca acestea să fie câștigătoare și să “tragă” în sus profitul general.

Nu te lăsa impresionat de profituri de sute de unități lunar, pentru că-n astfel de situații este foarte probabil ca totul să fie o păcăleală. Sfatul meu este să urmărești un site corect, care afișează mereu statistica așa cum este ea, mai bună sau mai rea și să fii conștient de faptul că este foarte greu ca un proiect la pariuri să genereze câștiguri lună de lună.

2. Urmărește forma de moment.

Pe lângă statisticile generale, forma de moment a respectivei echipe de tipsteri contează foarte mult.

De exemplu, dacă pe site vezi că ultimele 10 bilete propuse au fost pierdute, atunci probabil ar trebui să te gândești de 2 ori înainte să te inspiri de acolo. Bineînțeles că și afirmația contrară este valabilă: dacă ultimele 10 bilete au fost câștigătoare, asta nu-nseamnă că și următorul va fi la fel.

Nu trebuie să tragi concluzii pripite după doar câteva zile în care ai urmărit respectivul site, ci trebuie să privești lucrurile pe termen lung, însă este clar că forma de moment este un aspect de care trebuie să ții cont.

3. Pariază doar pe sporturile pe care le cunoști.

Majoritatea sugestiilor de ponturi pariuri oferite pentru biletul zilei sunt din fotbal, însă există destule situații-n care, din diferite motive (oferta slabă, meciuri de cupă etc.) o echipă de tipsteri apelează și la alte sporturi precum tenis, baschet, handbal sau altele. Îți sugerez să te rezumi doar la sportul pe care-l cunoști și să nu te “arunci” pe alte recomandări, chiar dacă ele sunt venite din partea unor pariori cu experiență.

De ce spun asta?

În primul rând, în cazul în care acel pariu va fi pierdut, cu siguranță frustrarea va fi pe măsură și-ți vei pune întrebarea “de ce am pariat pe sportul acesta?”. În al doilea rând, vorbind de un sport cu care nu ești familiarizat și despre care n-ai prea multe informații nu va putea interveni în joc și decizia ta (de exemplu la un meci despre care ai informații suficiente se poate ca pronosticul recomandat să nu ți se pară prea bun de jucat și nu-l vei adăuga pe bilet; acest lucru nu este valabil la sporturile necunoscute, acolo unde vei lua totul “de-a gata”), iar despre asta îți scriu câteva lucruri la punctul următor.

4. Joacă doar pariurile în care ai și tu încredere.

Chiar dacă la-nceput spuneam că-n general cei care n-au inspirație ar trebui să țină cont de ponturile oferite de alți pariori, totuși în joc trebuie să intervină și încrederea ta în respectivele selecții. Acest lucru se datorează faptului că dacă vei juca un pariu în care n-ai încredere și acesta va fi pierdut, atunci frustrarea va fi mare și ar putea duce la o stare generală proastă, care să-nsemne pierderi de bani la pariuri.

Sfatul meu este să joci doar pronosticurile în care ai și tu încredere. Dacă faci o selecție riguroasă a ponturilor oferite de un anumit site, atunci îți vei crește considerabil șansele de a obține câștiguri la biletul zilei.

Joacă AICI biletul zilei de astăzi fără riscul de a pierde!

Acestea ar fi principalele lucruri de care trebuie să ții cont atunci când te inspiri de pe site-urile de pariuri în formarea biletului zilei. Dacă nu știai vei găsi pe site-ul nostru în fiecare zi recomandările tipsterilor, pe care te sfătuiesc s-arunci o privire și să le adaugi pe biletul tău de pariuri dac-ai încredere și ți se par bune de jucat. Întotdeauna vom afișa o statistică transparentă și poți fi sigur de faptul că rezultatele afișate sunt cele reale.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here