Top site-uri care ofera biletul zilei

0
764

, Top site-uri care ofera biletul zileiIn fiecare zi mii de pariori romani cauta site-uri care ofera biletul zilei pe internet. Unii gasesc ceea ce-si doresc, altii sunt inca in cautare de ponturi bune.

In acest articol o sa-ti prezint 3 siteuri care ofera biletul zilei gratis, unul este din Romania si 2 din afara tarii. Nu-ti trebuie foarte multe cunostinte de engleza ca sa intelegi ce inseamna pe un site strain over 2.5 goals (peste 2,5 goluri) sau BTS/YES (ambele echipe marcheaza/DA).

  1. Soccerpunt.com – intotdeauna am preferat un site de pariuri care ofera biletul zilei pe prima pagina, fara sa ma chinui sa navighez prin toate articolele sau paginile ca sa gasesc ce-mi doresc. Pe Soccerpunt, chiar pe homepage, vezi biletul zilei format din 2 meciuri, meciul zilei si oferta de 4 meciuri cu peste 2.5 goluri marcate. Dar surprizele placute nu se opresc aici, pentru ca pe acest site gasesti si biletul zilei cu pariuri pentru prima repriza, meciuri propuse cu sansa dubla sau ambele echipe marcheaza.
  2. Punterslounge.com – este unul dintre cele mai vechi site-uri de pariuri in limba engleza. Inca din 1999 tipserii de acolo ofera ponturi pentru biletul zilei gratis. Punterslounge are si un forum cu zeci de mii de membri, unde gasesti informatii si ponturi din fotbal, tenis, curse de cai, golf si alte sporturi. Dar pagina mea favorita este cea unde este postat biletul zilei, acolo unde gasesc bilete formate din minim 2 pronosticuri cu ambele echipe marcheaza si castiga una din ele sau bilete cu 4 evenimente cu peste 2.5 goluri sau DNB (la egal pariul se ramburseaza).
  3. 10pariuri.ro – in fiecare zi vei gasi in prim plan pe homepage articolul in care ai biletul zilei, un bilet compus in general din 2-3 pronosticuri si care are o cota finala in jurul valorii de 3. Ce-mi place la biletul zilei de pe 10pariuri este ca afiseaza bilantul pe zile si astfel poti vedea cat de inspirat a fost in ultimele zile cel care propune biletul.

Iti  recomand sa joci biletul zilei la aceasta casa de pariuri online – primesti si bonus la prima depunere!

In final as vrea sa-ti mai spun ca atunci cand alegi pronosticurile de pe biletul zilei important este sa iei tu decizia finala iar site-urile precum cele 3 de mai sus sa fie doar surse de inspiratie. Chiar daca acolo recomandarile vin de la tipsteri cu experienta in domeniu nu inseamna ca ei vor prinde biletul propus zi de zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here