Unde sa pariez biletul zilei?

0
62

unde sa pariez biletul zileiNe place sa castigam des la pariuri, mai ales atunci cand avem cateva siteuri de unde sa ne inspiram pentru biletul zilei, siteuri care au un procent mare de castig lunar. Dar e foarte important si unde pariez biletul zilei fotbal pentru ca sunt anumite cote care difera de la o casa de pariuri la alta, la fel si ofertele lor pentru fotbal.

Dar in niciun caz nu-ti recomand sa pariezi la agentiile de la colt de strada, acolo unde multi joaca 10 sau 15 meciuri pe bilet cu gandul ca se vor imbogati peste noapte. Ei nu inteleg ca si sumele mici pariate de ei sunt tot banii lor si pe termen lung pierd sume importante. De aceea este bine sa joci cat mai putine meciuri pe bilet si sa alegi casele de pariuri online pentru ponturile alese de tine.

Diferenta de cote este cateodata enorma intre Betano si o agentie de pariuri de la coltul strazii. Prefer sa pariez la cota 2.10 pe victorie in mediul online decat pe cota 1.80, pe care o gasesc greu pe un perete, inconjurat de sloturi si o galagie infernala. Mai ales la sume mari se observa clar de ce este bine sa preferi casele de pariuri online.

Urmareste cotele pe mai multe case de pariuri indiferent cum se numesc, pentru ca s-ar putea sa gasesti cote mari la 1 X si 2 la Betano, dar cote mult mai mari la peste 2,5 sau peste 3,5 goluri la Unibet. De aceea e recomandat sa ai conturi deschise la cat mai multe case de pariuri, de unde sa alegi cele mai bune variante pentru biletul zilei la pariuri.

Daca vrei sa ai biletul zilei mai mereu verde, adica sa fie des castigator, ar fi bine sa te axezi maxim pe 3 competitii. Sansele tale de a face un ban in plus cresc cu cat ai mai multe informatii despre ambele echipe, despre vreme, despre accidentari, despre problemele aparute intre peluza si un jucator important al echipei gazda, despre relatiile incordate dintre antrenor si conducerea clubului etc.

Diferenta dintre un pariu castigat sau unul pierdut se poate face la o schimbare inspirata a antrenorului sau la un eveniment neasteptat, precum un cartonas rosu direct. Dar ce este important este ca atunci cand risti bani la pariuri, cotele sa fie in avantajul tau, iar la agentiile de pariuri online gasesti cote foarte bune.

Vezi AICI casa de pariuri online recomandata de biletu-zilei.com!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here