Afla cum poti incepe aventura la pariuri online cu doar 5 lei si sa ajungi la 500 lei in doar cateva zile!

0
83

Ai 5 lei si nu stii ce sa faci cu ei? Pai ai putea face 500 in doar cateva zile, asta daca citesti cu atentie acest articol si aplici ceea ce-ti voi spune.

Am zis 5 lei dar ai de fapt nevoie de 25 lei pentru a cumpara un Paysafecard. Ulterior astepti sa apara o cota marita la casa de pariuri online Betfair (de exemplu in saptamana in care am scris articolul oferea cota 25 pentru victorie Barcelona cu Alaves).

Barcelona Alaves 1

Deschizi contul la Betfair, depui cei 25 lei si pariezi 5 lei (atat e miza maxima acceptata pentru a beneficia de promotie) pe pronosticul care are cota marita. Daca acela va iesi (in mod normal trebuie sa iasa, pentru ca nu trebuie sa te grabesti, astepti momentul prielnic) vei primi diferenta dintre castigul calculat cu cota marita si miza sub forma de bonus.

Ramanand la exemplul cu Barcelona si cota 25 inseamna 120 lei bonus. Acest bonus va trebui jucat in perioada urmatoare pe bilete cu cote de cel putin 1.20, cu mentiunea ca in cont va ramane doar profitul, daca acele pariuri jucate cu bonus vor fi castigatoare. Presupunem ca joci toti cei 120 lei pe un pronostic cu o cota realista, sa zicem 2.05. Pariul respectiv iese si primesti in cont 126 lei.

Bun, ai 126 lei castigati + cei 25 lei depusi, asta inseamna 152 lei. Retragi 150 lei.

Acum astepti sa apara cota marita la Netbet, pentru ca si acolo avem foarte des astfel de oferte.

Cristiano Ronaldo

Din cei 150 lei avuti nu depui decat 20 lei cu cardul si astfel ramai cu 130 lei deoparte.
Ai depus 20 lei si 10 dintre ei ii joci pe un pronostic care va primi cota 50 (se acorda in general in weekend sau in zilele cu meciuri in cupele europene). Pronosticul respectiv are in mod normal o cota destul de mica (chiar si 1.20-1.30) iar tu pariind 10 lei pe el vei lua 500 lei.

Problema va fi acum ca trebuie sa rulezi bonusul (care va fi de 490 lei) de 4 ori pe cote de cel putin 1.60 in decurs de 7 zile. Atentie, nu trebuie jucat tot bonusul pe acelasi bilet!!! Daca in urma rulajului ramai cu 350 lei (lucru perfect realizabil pentru un parior decent) atunci vei putea sa scoti 350 lei si alaturi de cei 150 ramasi deoparte de la Betfair sa faci 500 lei.

Ca timp vorbim de maxim 20 de zile. Ca suma care poate fi pierduta avem 5 lei (ceilalti 20 din depunerea la Betfair raman in cont chiar daca acel pariu cu cota marita va fi pierdut).

Sanse de a ajunge la 500 lei?

N-as spune foarte mari dar oricum mult mai mari decat daca ai juca cei 5 lei pe un singur bilet cu cota 100!

Vezi AICI care sunt casele de pariuri online recomandate de biletu-zilei.com!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here