Pariuri online – bonus la prima depunere sau pariu fără risc, ce ofertă de bun venit este mai atractivă?

0

Marea majoritate a caselor de pariuri online care au licență de operare în țara noastră încearcă să atragă noi clienți printr-o ofertă de bun-venit. Vorbim despre bonusuri reprezentând un procent din suma depusă prima data, despre un prim pariu fără risc sau despre alte oferte promoționale.

Totul din același motiv: dorința de a atrage clienți noi. Și nu este nimic rău în aceste bonusuri la pariuri sportive, mai ales dacă ne gândim că găsim același tip de marketing chiar și la taraba de la colțul străzii.

bonus la prima depunere sau pariu fără risc

Cineva mă întreba ce aș alege între un pariu fără risc și un bonus la prima depunere. Grea întrebare! Probabil răspunsul meu ar varia în funcție de momentul în care decid să deschid cont la o casă de pariuri.

1. Primul pariu fără risc

Îți recomand ca atunci când optezi pentru un pariu fără risc să citești cu atenție termenii și condițiile. Este posibil să te înregistrezi și, din neatenție, să ratezi oferta.

1.2 Case de pariuri recomandate de biletu-zilei.com care au ca ofertă de bun venit pariu fără risc:

1.3 Avantaje

  • Oferă posibilitatea de a câștiga o sumă mai mare de bani riscând mai puțin sau deloc. Probabil n-ai juca 500 RON pe o cotă de 4 dacă tu în general pariezi 20-30 RON pe bilet. Cu oferta de la Netbet poți plasa chiar și 500 RON și fie iei 2.000 RON, fie cei 500 RON îți sunt rambursați integral.
  • Dacă primul pariu este câștigat nu se mai acordă bonus și implicit nu mai există condiții de rulaj. Ai depus 500 RON la Netbet și i-ai pariat pe o cotă de 4. Dacă va ieși biletul atunci vei lua 1.000 RON, pe care-i poți retrage, iar dacă nu cei 500 RON sunt rambursați în cont ca pariu gratuit.

1.4 Dezavantaj

  • practic dacă ai câștigat primul pariu te vei bucura de câștig, dar n-ai primit niciun bonus din partea agenției.

Recomand alegerea unei oferte de bun-venit tip pariu fără risc atunci când ai 3-4 pronosticuri pe care le consideri foarte bune și care formează un bilet cu cota 3-4. Ori iese, ori recuperezi toată miza! Să joci un pariu fără risc pe o cota de 1.40-1.50 nu cred că este o alternativă viabilă.

2. Bonus la prima depunere

Dacă pariul fără risc îl recomand în general celor care vor să plaseze un pariu cu o miză mai mare decât ar face-o de obicei, în schimb bonusurile pentru prima depunere le recomand celor care nu depun astăzi și mâine vor să retragă.

2.1 Agenții de pariuri recomandate de biletu-zilei.com care au bonusuri pariuri pentru prima depunere:

Numai pentru prima depunere la fiecare din cele 7 agenții de mai sus primești bonusuri de 3.977 RON dacă vei depune 4.177 RON.

2.2 Avantaje

  • Joci cu mai mulți bani decât ai face-o în mod normal. Dacă depui 500 RON și joci cu 1.000 RON la Betano ai deja o sumă consistentă-n cont și-ți va fi mai ușor să ajungi la o sumă acceptabilă pentru retragere.
  • Dacă ești începător la pariuri sportive online atunci nu vei risca de fapt niciun ban din buzunarul tău. Depui o sumă de bani, iei bonusul și 1-2 săptămâni, până te obișnuiești cu pariurile online, vei paria practic din bonusul acordat de agenție.

2.3 Dezavantaj

  • Condițiile de rulaj, care de multe ori par că încurcă pariorii, chiar dacă lucrurile nu stau chiar așa! Depune la o casă de pariuri, joacă așa cum o faci de obicei și rulajul va fi făcut de la sine (excepție face situația-n care ai obiceiul să joci cote mici, care nu intră la rulaj, atunci va fi mai greu de făcut rulajul).

Recomand alegerea unui bonus pentru prima depunere atunci când în următoarele săptămâni ai evenimente pe care să pariezi. Dacă tu pariezi doar pe baschetul din NBA și vei aplica pentru un bonus de prima depunere în mijlocul verii s-ar putea să nu prea meargă rulajul bonusului.

În final aș vrea să precizez că toate ofertele de bonusuri prezentate mai sus erau valabile la momentul actualizării acestui articol (2 ianuarie 2020). Accesează link-ul corespunzător agenției de a cărei ofertă ești interesat și vezi ce ofertă de bun-venit are în prezent.

Tu ce alegi: bonus la prima depunere sau un prim pariu fără risc?

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here