Pariuri online – bonus la prima depunere sau pariu fara risc, ce oferta de bun venit este mai atractiva?

0
485

Pariuri online bonus la prima depunere sau pariu fara risc ce oferta de bun venit este mai atractiva 1

Marea majoritate a caselor de pariuri online care au licenta de operare in tara noastra incearca sa atraga noi clienti printr-o oferta de bun-venit. Vorbim despre bonusuri reprezentand un procent din suma depusa prima data, despre un prim pariu total sau partial fara risc sau despre alte oferte promotionale. Totul din acelasi motiv: dorinta de a atrage clienti noi. Si nu este nimic rau in aceste bonusuri, mai ales daca ne gandim ca gasim acelasi tip de marketing chiar si la taraba de la coltul strazii.

Cineva ma intreba ce as alege intre un pariu fara risc si un bonus la prima depunere. Grea intrebare. Probabil raspunsul meu ar varia in functie de momentul in care decid sa sa deschid cont la o casa de pariuri.

Primul pariu fara risc

Primul pariu fara risc poate fi chiar primul pariu fara risc sau doar jumatate din el, in functie de alegerea operatorului. Recomand ca atunci cand optezi pentru o astfel de oferta sa citesti cu atentie termenii si conditiile. Este posibil sa te inregistrezi si din neatentie sa ratezi oferta.

Agentiile de pariuri recomandate de biletu-zilei.com care au ca oferta de bun venit pariuri fara risc:

Avantaje

  • ofera posibilitatea de a castiga o suma mai mare de bani riscand mai putin sau deloc; probabil n-ai juca 300 lei pe o cota de 4 daca tu in general pariezi 5-10 lei pe bilet; insa cu oferta celor de la Fortuna poti plasa chiar si 300 lei si fie iei 1.200 lei, fie cei 300 lei iti sunt rambursati integral, ca bani reali
  • daca primul pariu este castigat nu se mai acorda bonus si implicit nu mai exista conditii de rulaj; ai depus 250 lei la Unibet si i-ai pariat pe o cota de 4; daca iese atunci iei 1.000 lei pe care ii poti retrage, iar daca nu cei 250 RON iti sunt rambursati in cont ca bonus.

Dezavantaj

  • practic daca ai castigat primul pariu te vei bucura de castig dar n-ai primi niciun bonus din partea agentiei

Recomand alegerea unei oferte de bun venit tip pariu fara risc atunci cand ai 3-4 evenimente care le consideri foarte bune si care formeaza un bilet de cota 3-4. Ori iese, ori recuperezi toata miza. Sa joci un pariu fara risc pe o cota de 1.40-1.50 nu cred ca este o alternativa.

Bonus la prima depunere

Daca pariul fara risc il recomand in general celor care vor sa plaseze un pariu cu o miza mai mare decat ar face-o de obicei, in schimb bonusuri pariuri online pentru prima depunere recomand celor care nu depun astazi si maine vor sa retraga.

Agentii de pariuri recomandate de biletu-zilei.com care au bonusuri pariuri pentru prima depunere:

Numai pentru prima depunere la fiecare din cele 4 agentii de mai sus primesti un bonus de circa 2.505 RON daca vei depune 2.505 RON.

Avantaje

  • joci cu mai multi bani decat ai face-o in mod normal; daca depui 500 RON si joci cu 1.000 RON la Betano ai deja o suma consistenta in cont si iti va fi mai usor sa ajungi la o suma acceptabila pentru retragere.
  • daca esti incepator la pariuri sportive online atunci nu vei risca de fapt niciun ban din buzunarul tau; depui o suma de bani, iei bonusul, si 1-2 saptamani, pana te obisnuiesti cu pariurile online, vei paria practic din bonusul acordat de agentie.

Dezavantaj

  • conditiile de rulaj care de multe ori par ca incurca pariorii, chiar daca lucrurile nu stau chiar asa; depune la o casa de pariuri, joaca asa cum o faci de obicei si rulajul va fi facut de la sine (exceptie cazurile in care ai obiceiul sa joci cote mici, care nu intra la rulaj, atunci va fi mai greu de facut rulajul).

Recomand alegerea unui bonus pentru prima depunere atunci cand in urmatoarele saptamani ai evenimente pe care sa pariezi. Daca tu pariezi doar pe baschet NBA si vei aplica pentru un bonus de prima depunere in mijlocul verii s-ar putea sa nu prea mearga rulajul bonusului.

In final as vrea sa precizez ca toate ofertele de bonusuri prezentate erau valabile la momentul actualizarii acestui articol (18 octombrie 2018). Acceseaza linkul corespunzator agentiei de a carei oferta esti interesat si vezi ce oferta de bun-venit are in prezent.

Tu ce alegi: bonus la prima depunere sau un prim pariu fara risc?

Salvează

Salvează

Salvează

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here