Cât de mult ne permit casele de pariuri să aplicăm strategii de pariere?

0

Din ce-n ce mai mulți pariori devin interesați de anumite strategii pentru pariuri și sisteme de joc care să-i ajute să obțină câștiguri.

În acest articol vei găsi informații legate de eventualele restricții de aplicare a sistemelor de joc ce pot apărea la casele de pariuri online. Îți voi explica, de asemenea, cum poți preveni întâmpinarea unor probleme cu operatorii, deși astfel de cazuri sunt izolate și este foarte probabil să n-ai niciun fel de dificultate.

Cat de mult ne permit casele de pariuri sa aplicam strategii de pariere

1. Ne permit casele de pariuri online să aplicăm strategii de pariere?

Aici răspunsul este unul simplu și categoric: DA. Agențiile de pariuri online permit jucătorilor să aplice strategii de joc și-n marea majoritate a cazurilor nu apar probleme.

Totuși, există o anumită limită acceptată și de operatori. Aceasta este determinată de sumele de bani pe care un parior le câștigă în urma unei strategii.

Cum casele de pariuri reprezintă o afacere, în primul rând, este clar ca jucătorii care obțin câștiguri importante devin la un moment dat “deranjanți” pentru respectiva agenție. În astfel de cazuri este foarte important să-ți alegi o casă de pariuri online care are clienți mulți la nivel global, pentru a nu avea probleme cu câștigul obținut, chiar dac-ar fi mai mare.

Vezi AICI care este cea mai mare casă de pariuri licențiată în România!

2. Pe ce bază poți ajunge să fii blocat sau limitat de casele de pariuri online?

Chiar dacă operatorii de pariuri online “închid ochii” la majoritatea jucătorilor care aplică strategii la pariuri n-ar trebui să fii revoltat în cazul în care, la un moment dat, ajungi să fii limitat sau blocat de către agenția de pariuri.

De ce?

Pentru că este trecut clar, în regulamentul pe care l-ai acceptat la înregistrare, faptul că site-ul nu acceptă aplicarea strategiilor de joc, deci într-un fel pot spune că-ți asumi consecințele atunci când adopți un sistem de pariere.

Nu trebuie să te sperie însă acest regulament, deoarece așa cum scriam și mai sus, agenția de pariuri online își îndreaptă atenția doar către jucătorii care câștigă sume foarte mari de bani. Prin urmare dacă mizele tale sunt de câteva zeci sau sute de lei nu vei avea probleme.

În cele ce urmează te voi învăța cum poți “scăpa” de orice neplăcere, chiar dacă mizele tale sunt consistente. De asemenea, trebuie să știi că există o strategie de joc, numită arbitrage betting care nu este sub nicio formă acceptată de către casele de pariuri online.

2.1 Arbitrage betting este interzis la casele de pariuri online!

Dacă n-ai auzit încă de arbitrage betting îți voi spune, pe scurt, la ce se rezumă acest sistem de joc.

Arbitrage betting presupune profitarea de pe urma diferențelor de cote de la 2 sau mai multe case de pariuri online. Astfel, sunt destule situații în care, dacă pariezi pe toate rezultatele posibile ale unui eveniment, pe cele mai mari cote de pe piață (evident la agenții diferite), poți obține profit indiferent de rezultat.

În condițiile-n care la acest sistem de joc practic pariorul nu riscă nimic, câștigul fiind asigurat, este clar că agențiile de pariuri n-acceptă asemenea strategie. Nu te încurajez nici eu să încerci acest sistem de joc și-ți voi explica cum poți fi depistat foarte ușor și blocat apoi de către operatori.

În primul rând, dacă vei plasa pariuri rar, cu mize diferite la un anumit operator, deja intri-n “vizor”, deoarece acesta este un comportament specific celor care practică arbitrage-ul.

În al doilea rând, vei spune că pariind la operatori diferiți n-ai cum să fii depistat, însă nu este tocmai așa. Deși în teorie datele tale sunt confidențiale, în practică sunt șanse foarte mari ca operatorii (măcar unii dintre ei) să “comunice” între ei și să facă schimb de informații pentru depistarea celor care practică “arbitrage betting”, deci vei fi iarăși foarte ușor de “citit”.

Vei spune că-ți vei crea conturi diferite, pe alte nume, la fiecare operator, însă vei fi depistat după același IP de pe care se plasează pariurile. Sunt metode de afișare a unui IP fals, numite VPN (Virtual Private Network). Din nou, nu te încurajez să aplici acest sistem de joc, pentru că operatorii au sisteme foarte avansate de monitorizare și, cu siguranță, vei ajunge să fii blocat la un moment.

3. Ce poți face pentru a preveni orice fel de problemă?

Lăsând la o parte arbitrage betting-ul, care este interzis, să revenim la strategiile de joc uzuale, cum sunt Easy Money, Martingale și altele. Dacă mizele tale și implicit câștigurile nu sunt unele “deranjante” pentru operator, atunci nu vei avea niciun fel de problemă.

Totuși, este recomandat ca atunci când joci ponturi pariuri să variezi, în sensul că, pe lângă sistemul de joc propriu-zis să plasezi și alte pariuri, pentru a fi sigur că nu vei întâmpina dificultăți cu respectiva agenție.

3.1 Cum poți proceda dacă plasezi mize mari?

Varierea pariurilor este una dintre soluții, însă nu este tocmai cea mai potrivită în cazul mizelor mari, așa că, sfatul meu este să pariezi la mai multe case de pariuri online și să distribui mizele.

În acest fel nu numai că nu vei întâmpina probleme cu privire la aplicarea strategiei tale, însă vei beneficia mereu și de cele mai bune cote, oferte promoționale exclusive și tipuri de pariuri specifice fiecărei agenții.

Alege betting exchange-ul și scapă de grija limitării! Deschide cont AICI!

Ți-am prezentat cele mai importante aspecte legate de aplicarea unei strategii de pariere la casele de pariuri online. După cum ai văzut, în marea majoritate a cazurilor operatorii n-au nimic împotrivă cu sistemele de joc și dacă le vei aplica cu cap te asigur că nu vei întâmpina niciun fel de probleme.

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here