Ce este contra la pariuri și când trebuie s-o jucăm

0

O mare parte dintre pariori au jucat de-a lungul timpului măcar o dată o contră la pariuri sportive, chiar dacă unii dintre ei necunoscând termenul nu știau că au făcut acest lucru. În general contra este jucată atunci când mai rămân 1-2 evenimente pe bilet și vrem să ne acoperim, să fim siguri că vom câștiga.

Click AICI pentru a juca la una dintre cele mai bune case de pariuri online!

Ce este contra la pariuri

1. Ce este o contră în pariuri?

Un pariu plasat pe selecția opusă celei de pe bilet, astfel încât să fim siguri că indiferent ce se va întâmpla în meciul respectiv vom câștiga.

Aș vrea să fac o precizare aici la definiția contrei. Vorbim de contră dacă pe bilet ai 1 și joci x2 sau vorbim de contră dacă pe bilet ai peste 2.5 goluri și joci apoi sub 2.5 goluri. Nu este contră pronosticul sub 1.5 goluri jucat dacă pe bilet mai ai un pronostic de tipul peste 2.5 goluri. Nu este contră pentru că dacă meciul respectiv se va încheia cu exact 2 goluri atât biletul inițial, cât și așa zisă contră vor fi pierdute.

1.1 Exemplu concret de contră la pariuri

Jucam un bilet cu 8 ponturi pariuri sportive cu miza 100 RON și câștig eventual 1.000 RON. Au ieșit primele 7 pronosticuri și am mai rămas cu unul singur. Acesta, să zicem, că este 1 și are cota 1.83, iar contra (șansă dublă x2) are cota 2. În acest moment jucăm 500 RON pe X2. Vom câștiga 1.000 RON indiferent de scorul final al acelui meci și vom avea un profit garantat de 400 RON.

Mai merită să jucăm contră și când rămânem în 2 evenimente pe bilet, dar doar dacă avem câștigul eventual foarte mare. În acest caz putem lua deodată ambele contre la pronosticurile rămase, pe bilete separate sau, dacă un meci începe la 17:00 și al doilea la 20:00, putem lua contrele pe rând (pentru că dacă iese contra pentru meciul de la ora 17:00 pentru cel de la 20:00 n-are rost s-o mai jucăm).

2. Când trebuie jucată contra la pariuri

Aici este o problemă în gândirea multor pariori, care încearcă să se acopere când rămân la ultimul meci. Ai jucat 100 RON pe un bilet cu cota 10 și ai câștig 1.000 RON. Mai rămâi cu un pronostic pe bilet.

Joci contra în acest caz?

Mulți vor spune că da, eu spun că nu neapărat. Joci contră doar dacă ai un bonus consistent pe bilet, daca se întâmplă ceva care să-ți dea peste cap pronosticul respectiv sau doar live, în funcție de cum decurge partida. Altfel, de ce ai mai adăugat acel pronostic pe bilet dacă tot ai de gând din start să-l contrezi? N-are logică!

Exemplu, ca să fie și mai clar. Am jucat 100 RON pe un bilet cu 10 pronosticuri fotbal, cota 10, câștig 1.000 RON. Ies primele 9 meciuri până la ora 21:00 și mai rămân în Barcelona. Nimic nu se întâmplă neașteptat înainte de startul acelui meci (joacă toate vedetele Barcelonei, n-a început să plouă torențial sau să ningă). Nu prea are nicio logică să joc contra acum! Dacă nu aveam încredere în victoria Barcelonei n-o băgam de la început; dacă n-a apărut nimic neprevăzut de ce aș avea încredere mai mică acum, doar pentru un câștig sigur dar mai mic decât cel inițial? Nu, personal n-aș juca contra în situația aceasta. Da, aș urmări meciul live și aș încerca să speculez, dacă de exemplu văd că după vreo 30 de minute jucătorii Barcelonei n-arată că au chef de joc sau dacă în ultimele 10-15 minute Barcelona are avantaj minim și adversarii sunt “călare” peste ei (cota pentru x2 în situația aceasta ar fi suficient de mare încât să joc contra cu o sumă infimă).

Prin urmare, contra o recomand în următoarele situații:

  1. Dacă la ultimul meci rămas de pe bilet afli o informație care-ți dă peste cap pronosticul (de exemplu ai pariat că dă Arsenal 2+ goluri și afli după aceea că Emery menajează titularii).
  2. Dacă la ultimul meci pe bilet cotele la agenții de pariuri online “o iau razna”, semn că este posibil să se fi întâmplat ceva, de care poate nu știi, care ar putea să-ți dea peste cap pariul (de exemplu ai pariat victorie FCSB la cota 1.57 și cota pentru X2 era 2.40, dar pe parcursul zilei a ajuns la 3.50+).
  3. Dacă urmărești meciul și el nu decurge așa cum îți dorești sau se întâmplă ceva neprevăzut poți juca contra live (de exemplu ai rămas în victorie Barcelona și după vreo 30-40 de minute din joc observi că jucătorii catalani nu prea au chef de fotbal sau un jucător de-al lor a fost eliminat).
    Pariază online ACUM; vezi ce bonus te așteaptă >>>
  4. Dacă ai avut o zi proastă, la pariuri (de exemplu ai jucat vreo 10 bilete cu câte 100 RON și ai mai rămas într-un singur bilet și într-un singur meci poți juca o contră pentru a reuși să câștigi ceva sigur și astfel să nu termini ziua complet pe minus).
  5. Dacă ai jucat un bilet cu bonus multiplu și rămâi în ultimul meci (de exemplu joci la betano 100 RON pe un bilet cu 10 pronosticuri eligibile pentru bonus de 50%, câștigul eventual normal ar fi de 2.800 RON dar mai primești suplimentar 1.400 RON și ai avea câștig total 4.200; în acest caz joci o contră la ultimul meci astfel încât să iei 4.200 RON indiferent ce se va întâmpla în meciul respectiv și să profiți astfel la maxim de bonusul acordat).

Este important ca atunci când ești în situația de a juca contră s-o faci la casa de pariuri care are cea mai bună cotă de pe piață.

3. Vrei să dai contră la ultimul meci? Vezi cum ai putea s-o faci mai eficient!

În cazul în care ești decis să contrezi un pronostic, miza contrei nu depășește 500 RON și n-ai cont la această casă de pariuri online poți face următoarea chestie. Te înregistrezi la casa de pariuri și joci primul pariu pe contră. În cazul în care nu-ți iese contra vei lua o dată câștigul de pe bilet și a doua oară îți va fi rambursată miza pe contră sub formă de pariu gratuit și astfel n-ai pierdut niciun ban.

Exemplu: Ai un bilet cu miza 10 RON, cota 60, câștig 600 RON. Mai rămâi într-un pronostic care are cota 1.75. Pronosticul opus lui are cota 2. În acest caz te înregistrezi la această casă de pariuri și joci primul pariu pe contră la cota 2 cu 250 RON. În această situație dacă iese contra iei 500 RON și ai făcut profit 240 RON sau dacă nu iese contra câștigi biletul de 600 RON și primești înapoi cei 250 RON, pe care dacă i-ai fi jucat în altă parte i-ai fi pierdut!

Pe lângă contră mai ai și opțiunea Cash out, aceasta fiind o facilitate oferită de casele de pariuri.

Începe să pariezi online AICI cu bonus până la 500 RON!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
25 din 4063%+921.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here