Ce este CVV sau CV2

0

Cea mai utilizată metodă de depunere online în cadrul caselor de pariuri, cardul bancar, are o caracteristică specială și anume codul CVV sau CV2. În articolul curent vei afla mai multe informații despre acest aspect: ce înseamnă, de ce este necesar și unde-l găsești.

Pariază online AICI și primești bonus!

ce este cvv sau cv2

Termenii CVV sau CV2 reprezintă un număr unic al cardurilor de debit, format din 3 cifre. CVV sau CV2 semnifică același lucru, prin urmare nu este cazul să te sperii dacă vezi vreo diferență în denumire față de alte carduri pentru pariuri online.

Prescurtarea CVV înseamnă „Card Validaton Value”, adică un număr folosit pentru validarea cardului bancar. Concret, fără acest cod nu poți efectua plăți pe internet cu cardul și implicit nu poți depune bani la case pariuri online.

Unde se află pe card CVV / CV2?

Dacă numele celui care deține cardul bancar, respectivul numărul de card, se află pe partea din față a cardului, codul CVV sau CV2 îl regăsești pe partea din spate, respectiv ultimele 3 cifre.

Mai jos poți vedea o imagine cu partea din spate a unui card:cvv cv2 pe card

În situația puțin probabilă în care nu identifici acest cod pe spatele cardului tău, ai 2 opțiuni:

  • Contactezi banca unde ai deschis contul și soliciți un card cu care poți efectua plăți online;
  • Efectuezi o depunere folosind altă metodă: Skrill, Paysafecard etc.

ATENȚIE! Codul CVV / CV2 este unul confidențial, cu un rol asemănător codului PIN. Nu trebuie să-l transmiți nimănui fiindcă altfel poți ajunge în situația în care să se efectueze plăți pe internet cu cardul tău fără să știi de ele. Mai mult decât atât, probabil ai observat că în momentul în care casele de pariuri îți solicită o poză cu cardul, printre cerințele acestora este cea de a acoperi codul de pe spatele cardului.

De asemenea, este important să știi că toate casele de pariuri legale în România dețin site-uri securizate, iar datele transmise cu privire la card sunt în deplină siguranță, fără risc de fraudă.

Pariază online AICI la casa de pariuri preferată de români!

În cazul în care ai nelămuriri legate de CVV sau CV2, lasă un comentariu în secțiunea de mai jos și-ți voi oferi suportul necesar.

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+756.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here