Ce înseamnă BTS la agențiile de pariuri

0

Auzim tot mai des pariorii spunând ca au jucat BTS la un meci sau găsim tot mai des această expresie pe site-urile de profil. Dar ce înseamnă BTS? Răspunsul este simplu: este o prescurtare din limba engleză pentru Both Teams to Score, adică Ambele echipe să înscrie.

Joacă AICI pariuri BTS și primești bonus!

ce înseamnă bts la agențiile de pariuri

Pariul va fi câștigat dacă marchează atât echipa gazdă, cât și cea oaspete. Popularitatea acestei opțiuni a crescut foarte mult în ultima perioadă, în condițiile în care valorile echipelor s-au nivelat în majoritatea campionatelor și nu mai există pariuri “sigure” pe câștigătoarea unui meci.

Există și varianta Ambele echipe marchează: NU, dar în acest articol scriu doar despre pariul în care înscriu atât gazdele cât și oaspeții.

De ce trebuie să ții cont când alegi pariuri BTS

 1. Forța ofensivă a echipelor. Într-un meci în care atât gazdele, cât și oaspeții folosesc formule de joc cu 3 atacanți sunt șanse mari ca pariul să fie câștigat. Mai mult, șansele cresc simțitor dacă una sau ambele echipe folosesc formule cu doar 3 fundași.
 2. Stilul de joc preferat de cei 2 antrenori. Chiar dacă “pe hârtie” avem anunțată o formulă de joc cu 3 atacanți, în realitate este posibil ca cel puțin una dintre protagoniste să fie adeptă a jocului defensiv.
 3. Forma jucătorilor din atac sau a principalilor marcatori. Sunt situații în care se întâlnesc echipele care dau golgheterii diferitelor campionate, iar în această situație cresc simțitor șansele să avem câștigător un pariu BTS.
 4. Motivația echipelor. Atunci când se întâlnesc 2 echipe aflate la mijlocul clasamentului sau echipe fără obiectiv (având deja asigurat titlul sau fiind matematic retrogradate) sunt șanse mult mai mari să avem un meci cu goluri în ambele porți decât în cazul în care miza punctelor este foarte importantă.

Acest pariu presupune multa răbdare pentru că de multe ori va fi câștigat în ultimul sfert de oră sau chiar în minutele suplimentare, pe fondul motivației echipei aflate în dezavantaj sau pe fondul relaxării echipei care are avantaj consistent pe tabelă.

BTS prima repriză / a doua repriză

Această opțiune este disponibilă și pentru prima repriză / a doua repriză la majoritatea caselor de pariuri. În acest caz va conta doar rezultatul din repriza pe care mizezi.

Dacă pariezi, de exemplu BTS a doua repriză te interesează să înscrie ambele echipe în a doua repriză, fără să te intereseze ce se întâmplă în prima repriză.

Pariul BTS la agențiile de pariuri recomandate

Pariul BTS apare în diverse forme la agențiile de pariuri. Iată care sunt variantele disponibile la top case pariuri:

 • Superbet – se întâlnește sub o denumire mai rară: GG (gol/gol);
 • Betano – găsești acest pariu cu denumirea Ambele echipe înscriu: DA;
 • Fortuna – acest pariu se află în listă cu numele Ambele marchează: DA;
 • Winmasters – pariul se găsește în ofertă cu denumirea Ambele echipe înscriu: DA;
 • Unibet – numele sub care întâlnim acest pariu este Ambele echipe vor înscrie: DA;
 • Netbet – găsești pariul cu denumirea clasică Ambele echipe marchează: DA;
 • Betfair – pariul se găsește cu denumirea Ambele echipe vor marca:DA;
 • Publicwin – oferă acest tip de pariu cu numele Ambele echipe marchează: Da.

Prin urmare, indiferent de numele sub care întâlnim acest tip de pariu trebuie să jucăm varianta DA la oricare agenție de pariuri online ai dori să pariezi, cu excepția Superbet.

AICI poți juca un pariu BTS cu până la 500 RON fără riscul de a pierde!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here