Ce înseamnă Freebet și Fullbet?

0

Ai auzit de Freebet și Fullbet și nu știi ce înseamnă? Ai nimerit unde trebuie, deoarece în continuare îți voi defini acești termeni și voi veni și cu exemple pentru a fi totul cât mai clar.

Descoperă AICI una dintre casele de pariuri care oferă free bet-uri!

ce înseamnă freebet și fullbet

1. Freebet – definiție și exemple

Freebet în traducere liberă înseamnă pariu gratuit. Condițiile de rulaj de transformare a unui freebet în bani reali sunt foarte simple.

Practic valoarea freebet-ului o vei paria respectând o eventuală condiție de cotă minimă, iar dacă vei câștiga profitul va fi adăugat la balanța ta, fără să mai fie nevoie de alte rulaje.

Foarte important de reținut este că la balanța ta va fi adăugat doar profitul rezultat în urma pariului. Casa își va lua practic înapoi valoarea freebet-ului.

Exemplu: Netbet.ro îți oferă un freebet în valoare de 50 RON dacă în prealabil îndeplinește anumite condiții. Respectivul pariu gratuit îl pariezi pe un bilet cu cota 5. Va rezulta un câștig de 250 RON. Dacă pariul va fi câștigat în cont vei primi profitul cash (200 RON).

Un aspect foarte important este să citești termenii și condițiile acestor free bets. În unele cazuri pot fi jucate doar pe bilete cu anumite cote minime. În alte situații va trebui să le joci pe bilete cu mai multe pronosticuri.

2. Fullbet – definiție și exemple

Acest termen este foarte asemănător cu cel descris mai sus. Diferența o avem în momentul în care biletul jucat cu fullbet va fi câștigat. În acest caz în cont va fi creditată întreaga sumă, nu doar profitul.

Exemplu: Dacă îndeplinești o aumită misiune Betano oferă un fullbet în valoare de 100 RON. Îl pariezi pe o cotă de 3, deci rezultă un câștig de 300 RON. Dacă pariul va fi câștigat în cont va fi adăugată atât suma oferită de agenție (100 RON), cât și profitul obținut (200 RON).

Deschide cont la Betano pentru a primi multe fullbet-uri!

În încheiere aș vrea să-ți subliniez ca aceste bonusuri constituie un mod relativ simplu prin care poți câștiga niște bani la pariuri, fără a-ți asuma riscuri. Ofertele agențiilor de pariuri trebuie urmărite cu atenție pentru a beneficia de pariurile gratuite.

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
18 din 2475%+386.00Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
10 din 1471%+178.00Vezi Ponturi
3 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
5 din 1145%-250.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here