Free bet – ce este și ce case oferă pariuri gratuite

Scris de Laur198523/01/2024

Ai auzit de Free bet și nu știi ce înseamnă? Ai nimerit unde trebuie, deoarece în continuare îți voi defini acest termeni și voi veni și cu exemple pentru a fi totul cât mai clar.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo pariuriplus ro

50% PÂNĂ LA 500 RON

logo elite slots

1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

free bet pariuri

Free bet pariuri - definiție și exemple

Freebet în traducere liberă înseamnă pariu gratuit. La casele de pariuri condițiile de transformare a unui freebet în bani reali sunt foarte simple.

Practic valoarea freebet-ului o vei paria respectând o eventuală condiție de cotă minimă, iar dacă vei câștiga profitul va fi adăugat la balanța ta, fără să mai fie nevoie de alte rulaje.

Foarte important de reținut este că la balanța ta va fi adăugat doar profitul rezultat în urma pariului jucat cu bonus pariuri online. Casa își va lua practic înapoi valoarea freebet-ului.

Exemplu: Netbet.ro îți oferă un freebet în valoare de 50 RON dacă în prealabil îndeplinește anumite condiții. Respectivul pariu gratuit îl pariezi pe un bilet cu cota 5. Va rezulta un câștig de 250 RON. Dacă pariul va fi câștigat în cont vei primi profitul cash (200 RON).

Un aspect foarte important este să citești termenii și condițiile acestor free bets. În unele cazuri pot fi jucate doar pe bilete cu anumite cote minime. În alte situații va trebui să le joci pe bilete cu mai multe pronosticuri.

Case de pariuri care oferă free bets

În continuare îți voi prezenta casele de pariuri online recomandate la care poți primi free bets. N-o să insist foarte tare asupra modului în care se acordă deoarece condițiile se pot schimba pe parcurs.

Dacă vrei să primești pariuri gratuite la o anumită agenție din lista de mai jos dă click pe link-ul asociat, vizitează pagina cu promoții de pe site-ul agenției și vezi dacă și cum poți primi chiar acum free bet-uri.

  • Betano.com - poți juca la pariuri online fără depunere la Betano participând gratis la Betano Masters, acolo unde se acordă și pariuri gratuite fără depunere.
  • Superbet.ro - acorda (la momentul scrierii acestui articol) câte un free bet zilnic în valoare de 25 RON celor care jucau la Superbet pariuri pe tenis minim 100 RON într-o zi.
  • 888Sport.ro - pe lângă free bet-uri oferite la concursul gratuit Super 8 mai acorda pariuri gratuite și pentru jucătorii activi de la 888 pariuri.
  • Getsbet.ro - încă de la prima depunere, dacă ai contul verificat GetBets online te recompensează cu un pariu gratuit în valoare de 25 RON.
  • Unibet.ro - acorda (atunci când am scris acest articol) câte un pariu gratuit zilnic celor care jucau la Unibet pariuri live în valoare de minim 100 RON.
  • Maxbet.ro - joacă minim 50 RON pe 5 bilete diferite și vei recompensat cu 2 pariuri gratuite de câte 50 RON. Repetă pașii de 7 ori pentru a primi până la 700 RON în free bet. Dacă vrei să beneficiezi de ofertă ține cont că este necesar să scrii un cod bonus Maxbet atunci când faci prima depunere.

În încheiere aș vrea să-ți subliniez ca aceste bonusuri constituie un mod relativ simplu prin care poți câștiga niște bani la pariuri, fără a-ți asuma riscuri. Ofertele agențiilor de pariuri trebuie urmărite cu atenție pentru a beneficia de pariurile gratuite.

S-ar putea  te intereseze și: