Ce înseamnă GG sau 3+ la pariuri sportive

Scris de Laur198520/01/2024

Foarte mulți pariori nu știu ce înseamnă toate prescurtările din piețele de pariere ale caselor de pariuri. O astfel de opțiune de pariere foarte viabilă este GG sau 3+, opțiune pe care te sfătuiesc s-o iei în considerare în detrimentul altor piețe de pariere.

În continuare îți voi explica exact ce înseamnă acest acronim, la ce case de pariuri poți paria pe GG sau 3+ și de ce ar trebui să te orientezi către această piață.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo publicwin2


200% PÂNĂ LA 2.000 RON

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

ce inseamna gg sau 3

Ce înseamnă GG sau 3+?

Această opțiune presupune combinarea a două piețe preexistente, GG și 3+ într-o singură piață cu ofertă alternativă (ambele echipe marchează sau minim 3 goluri în meci).

În esență, dacă pariezi pe GG sau 3+ ai un pariu alternativ, fie ambele echipe vor marca în meci, fie se vor marca minim 3 goluri. Oricare scenariu iese din cele 2, desigur și ambele combinate, fac pronosticul să fie câștigător.

Exemplu: Pariezi pe meciul dintre Arsenal și Chelsea GG sau 3+ și ai următoarele scenarii:

  • dacă ambele echipe marchează, indiferent de proporția scorului, pariul este câștigător
  • dacă marchează doar o singură echipă și o face în cel puțin 3 rânduri, pariul este câștigător
  • dacă nu marchează nicio echipă, pariul este piedut
  • dacă marchează doar o echipă și meciul se termină 1:0 sau 2-0, pariul este pierdut.

Diferența între GG sau 3+ și GG și 3+

Trebuie să fii foarte atent pentru că există o diferență fundamentală între GG sau 3+ și GG și 3+. În general, un prim criteriu de diferențiere care iese imediat în evidență este cota mult mai mare pentru a doua piață de pariere.

  • GG sau 3+ presupune o alternativă, fie înscriu ambele echipe, fie înscrie doar una dar marchează de minim 3 ori în meci. Oricare dintre aceste scenarii se întâmplă, dacă pariezi GG sau 3+ pariul va fi câștigat.
  • GG și 3+ aici avem o singură opțiune pentru ca pariul să fie câștigat - ambele echipe trebuie să marcheze și să se înscrie minim 3 goluri în meci.

Dacă alegi să pariezi pe GG sau 3+ într-un meci și scorul final este 1-1, atunci pariul va fie câștigat. La același rezultat final, dacă ai fi pariat GG și 3+, atunci pariul ar fi fost pierdut, pentru că nu s-au înscris minim 3 goluri în partidă.

Există și o diferență de cote între cele două piețe de pariere. Evident, opțiunea GG și 3+ are o cotă sensibil mai mare pentru că implică și un grad mai mare de risc.

O să iau o opțiune pentru un meci din momentul scrierii articolului, CFR Cluj vs U. Craiova. La GG sau 3+ era o cotă de 1.80, în timp ce pentru GG și 3+ era o cotă de 3.00.

Evident că este mult mai tentant să pariem pe GG și 3+, diferența de cotă fiind una consistentă, ceea ce face această piață de pariere mult mai atractivă, mai ales în campionatele puternice unde se marchează mult (Germania, Olanda).

Unde putem juca pariul GG sau 3+?

Vei găsi acest tip de pariu cam la toate casele de pariuri. Totuși, îți recomand să joci la primele două agenții preferate de români:

Concluzii

Dacă nu știi pe ce piețe să pariezi și nu vrei să riști un pariu pe câștigător final, mai ales dacă echipele sunt apropiate ca valoare, atunci ar fi indicat să te orientezi spre un pariu de tipul GG sau 3+, caz în care acoperi o plajă mai mare de probabilități.

De multe ori cotele sunt chiar atractive, astfel că-ți recomand să arunci o privire și peste această opțiune de pariere.

S-ar putea  te intereseze și: